Lāb Minne saņēmos es arī, šai tēmai...
Uiiij kā es tevi saprotu... varu padalīties, esmu šī pat jautājuma otrā pusē...
Man gandrīz vai piespiedu labprātīgā prātā būs jāatsakās no šīs pēdējās saiknes ar Latviju.... jaunais gads iesakās ar paziņojumu no radiņiem -usjo tirgojam nost... seko lirika,ko tavā tēmā nafik nevajag...bet...
rezumējums...nekas daudz no tāda tava plāna nesanāk..nē nu gan jau sanāk...bet tad jākonkretizējas...cik gribi ieguldīt....
smukākā,labakā ,ērtākā vieta tas pļāpājams..katram vienalga būs sava...
galvenais lai izpildījums reāls un iespējams....
mums- punkts NR 1 Rīgas rajons, dzīvoklis, stāv un gaida mūsu apmeklējumu 1-2x gadā, veicam maksājumus.... dažreiz kaitina,ka jāmaksā ..ko padarīsi...pagaidām natteiksimies,cik varēsim tik ilgi vilksim...kad aizbraucu..tad pilna laime un emociju buķete...
Punkts Nr2 lauki...patāli. Stāmeriena, ja nebūtu piedraudējuma neatteiktos nekad un neparko...kā noturēt,kā saglābt, šobrīd intensiivi domāju

kad biju ielikusi ideju tjipa samesties šādiem pat Latvijas rezervistiem,sadalīt kaut uz galviņām 2,4,6 daļās... lai ir tā vieta kur braukt..tusēt atpūsties uttutjp..mani izvilpa..jo latvietis nesaprot tādu kkooperēšanos un dalīšanos un izpalīdzēšanos... man savukārt liekas ka kopā var izdariit vairāk nekā viens.. bet nujā...
tā..laikam es atkal neatbildēju pēc būtības...
katrā ziņā es varu pastāstīt kāpēc ir grūti vienam uzturēt īpašumu ,kurš nav dzīvoklis un netrodas Rīgas centrā...un ja pats esi prom.