Autors Tēma: Ziemas vakara romantika  (Lasīts 7691 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Ziemas vakara romantika
« : 2016. gada 15. janvāris, 08:24:30 »
Rožu ziedlapiņas, sveces un šampanietis lai paliek kosmocacām - tas viss ir lēts štrunts.
Reālā romantika ir, izkāpjot no vakara vilciena, ieraudzīt vīru ar sniega lāpstu, kurš ir izracis taciņu Tieši Tev no mājas līdz peronam. Apkārt neviena, tālumā trīs sarkanas vilciena actiņas un visapkārt biezs, balts klusums, kurā nečukst pat upīte.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

Re: Ziemas vakara romantika
« Atbilde #1 : 2016. gada 15. janvāris, 08:29:10 »
un te visas ar aizmiglotu acu skatienu sērīgi nostenas... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 15. janvāris, 08:58:58 »
Izskatās, ka stenēja Betons viens pats.  :rofl:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2016. gada 15. janvāris, 08:59:23 »
Jā, tā tiešām ir romantika!
Īpaši, ja esi sagatavojusies brist līdz vidum pa sniegu, velkot aiz sevis ar paiku piestūķētas ķeseles. Vai ieraugi pie autobusa pieturas traktoru, kuru speciāli Tev uzkurbulējis un atkratījies 3 kilometrus pretī, lai aizvestu pa rudenī izļurbāto ceļu, kura risēs žigulītis pazūd kā maivabole mēslu čupā...
Tas ir tik ļoti mīļi, ka nevaig nekādus uci pusi. Jo ir par Tevi piedomāts daudz vairāk kā veikala plauktā garāmejot šokolādes tāfeli paķerot...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2016. gada 15. janvāris, 09:03:41 »
Reālā romantika ir, izkāpjot no vakara vilciena, ieraudzīt vīru ar sniega lāpstu, kurš ir izracis taciņu Tieši Tev no mājas līdz peronam. Apkārt neviena, tālumā trīs sarkanas vilciena actiņas un visapkārt biezs, balts klusums, kurā nečukst pat upīte.

Torņkalna pārmijnieces stāsts... :D :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 15. janvāris, 09:19:46 »
Jā, tā tiešām ir romantika!
Īpaši, ja esi sagatavojusies brist līdz vidum pa sniegu, velkot aiz sevis ar paiku piestūķētas ķeseles.

Interesanti, vai cienītais traktorā domā par romantiku vai par paiku ķeselēs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2016. gada 15. janvāris, 09:25:38 »
noteikti par romantiku, jo ja viņš sapņotu par klunkšķošu "paiku" pudelē, tad brauktu uz otru pusi, uz veikalu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2016. gada 15. janvāris, 10:04:53 »
Es- kosmocaca...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 15. janvāris, 10:26:51 »
Kaut kā aizdomājos... izskatās, ka tiktāl ar to feminismu esam gan, ka   
normālus vīru ikdienas darbus sākām uzskatīt par neparastu, īpašu parādību...
Bet jā, arī ikdienas rutīnas darbiem var piemist romantiska nots, ja spēj saskatīt, sajust...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 15. janvāris, 12:58:33 »
Nesaprast man šos lauku dzīves stāstiņus, es arī cosmocaca, bet Trix ir laimīga, i tas galvenais.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #10 : 2016. gada 15. janvāris, 15:05:48 »
Ahhh,tā ir fiziska labsajūta!Ja ieraugu ,ka manā mājas teritorijā iebrauc lielais darba traktors ar 'šķūri un 10 minūtēs padara to,ko es palēkdamās muļļājos 2 stundas  un tad vēl tikai tīras ir pašas nepieciešamākās takas.
Kas nav laukos ,tas nezin.Romantikai gan te laikam nav vietas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2016. gada 15. janvāris, 15:22:12 »
Kaut kā aizdomājos... izskatās, ka tiktāl ar to feminismu esam gan, ka   
normālus vīru ikdienas darbus sākām uzskatīt par neparastu, īpašu parādību...

Ir liela atšķirība starp ikdienas darbu (nokasīt pagalmu, izšķūrēt piebrauktuvi līdz ielai un novākt sniegu no kritiskajiem jumtiem) un atnākšanu pretī, pa ceļam izbraucot tīru taciņu uz koplietošanas ceļa (lai gan izbrist, protams, var tāpat, ir daudzmaz nobraukāts), lai mīļotajam cilvēkam vieglāk. Ja nejūti atšķirību...

Nesaprast man šos lauku dzīves stāstiņus, es arī cosmocaca, bet Trix ir laimīga, i tas galvenais.
Katram savs.
Nesaprast man to spaidīšanos uz ielām, veikalos, transportā; dzīvokļus, kur kaimiņi ņemas augšā, apakšā un pa sāniem ar mūziku, trokšņiem, smakām un skraidošiem bērniem - kaifoju, ka manējie mājā var bļaut un lekt, taču par to sūdzas tikai peles un mušas; kur, izejot uz ielas, ir mazāk gaisa nekā no rīta zem paša piep... segas. Kur bērnam nav, kur iziet parotaļāties, jo šūpolēs sēž vietējie narkomāni, bet smilšukaste ir kaķu un suņu palietota, turklāt vienu sētā neizlaidīsi - ja vien nav biezā privātmāja krutajā rajonā un sēta ar žogu un dobermani. No rīta izskriet rīta aplīti - gar mašīnām pie krustojuma (protams, protams - 3 vai 5 kilometrus tālāk ir parks, tikai turp vēl jānokļūst...). Iziet ar bērniem sestdienā pa Alfu vai Spici, jo citur tā īsti darāmā nav. Vakarā pie mājas atstātai mašīnai no rīta nav riteņu un pagalmā izkārtai veļai pēc stundas ir pieaugušas kājas...
Been there, seen that. Never again. IMHO tās krogu un kultūras iespējas neatsver negatīvo.

Bet labi vien ir, ka ir cilvēki, kas spiežas socializēties - tiem pērējiem pietiek brīvas vietas. :D 

Taču tā jau ir cita tēma. Sākotnējā - par dažādajiem romantikas aspektiem un rūpēm par otru.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2016. gada 15. janvāris, 16:49:23 »
Ta jau atbraukt ar siltu mašīnu pretī, vilciens arī nav diez ko mazsabiedrisks.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2016. gada 15. janvāris, 17:08:54 »
Šā vai tā, bet priecājos līdz ar Trix.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2016. gada 15. janvāris, 17:20:31 »
Mango, ar auto nebūs romantiski. Ja vēl dobermanis uz pakaļējā beņķa...
Ar siltu auto tik cacas...