Autors Tēma: "Vecās" māmiņas  (Lasīts 20769 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: "Vecās" māmiņas
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. janvāris, 21:25:28 »
Pašai nav, bet ģimenē ir, kolēģei ir, draudzenei ir ... Kā tas var būt neobjektīvs spriedums? Vai te tika prasīta pilna asinsaina?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. janvāris, 21:26:01 »
Nu ko - man 40, neesmu vēl sevi galīgi norakstījusi :) - ja tā tam būs būt, tad būšu vēlā mamma. Nebūs būt, nu ko - nost laikam arī nešaušos.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. janvāris, 21:49:20 »
Kāpēc tad nav, Pif? Te vismaz trīs tādas ir, kas iekomentējušas. Un viena censonē..
Tikai Nomade tiešām tā dīvaini.. tad vīru grib pamest, tad bērnu no viņa. A kas zin, varbūt jauns kandidāts parādījies.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. janvāris, 22:04:38 no Spārka »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2016. gada 24. janvāris, 21:50:10 »
Ir, ir te pashai...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2016. gada 24. janvāris, 22:38:50 »
No visiem atbalstošajiem komentāriem nevienai nav pašai, visas tik dzirdejusas. Nu, kāds var būt objektīvs spriedums? Pati ne atbalstu, bet ja kāda vēlas, uz priekšu.
Kam interesē, tas var izsekot, kurai ir bērni pēc 40, kurai nav. Dažādu tēmu korelācija gana daiļi izsniedz reālo ainu.
Protams, ja forumā ienāk tkai ieķēzīt kaut ko, tad grūtāk.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. janvāris, 00:48:23 »
A kāda gan principā starpība - ir te kādai pašai tas vēlais bērns, vai ne? Un kāda nozīme tam, ko domā, atbalsta vai neatbalsta, un no kādas pieredzes, virtuālas foruma biedrenes? Mmm, ko?
Neba nu mēs te tagad ar balsošanu jautājumu izšķirsim, pašai jau vien būs jāizlemj un ar savā lēmuma sekām jādzīvo.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. janvāris, 09:36:30 »
Pilnībā piekrītu Kvadrai - dzemdēt vai nedzemdēt un kad dzemdēt ir pašas sievietes ziņā.
Lai gan es personīgi negribētu dzemdēt tādā vecumā, nenosodu tās, kas to dara. Tā ir viņu dzīve un izvēle, ne manējā.
Nu ja pašai tā gadītos, neko - audzinātu.  :smile:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. janvāris, 09:38:36 »
Nu ja pašai tā gadītos, neko - audzinātu.  :smile:
man gan domaat, ka +/- 40 gadus "gadiities" vairs nevar :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. janvāris, 10:02:32 »
Var... man maasiicai "gadiijaas" 43... jo n gadus doki bi teikushi, ka nekaa nebuus (shito gibekologu domu es nesaprotu, paarliecinaats vari buut tikai tad, ja dzemdes nav), vot i nez kurajaa meenesii tik atklaaja...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. janvāris, 10:15:00 »
nee nu tas ir savaadaak, es te vairaak biju domaajusi par taam, kuraam beerni jau ir un "gadaas" veel kaads tajaa vecumaa. NETICU!!!
es uzskatu, ka daba dara savu un ap 40 pie beerniem taa kaa ir jaapiestraadaa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. janvāris, 10:22:45 »
Maasiicai ar jau bija pieaudzis beerns

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #26 : 2016. gada 25. janvāris, 10:22:59 »
nee nu tas ir savaadaak, es te vairaak biju domaajusi par taam, kuraam beerni jau ir un "gadaas" veel kaads tajaa vecumaa. NETICU!!!
Katra sieviete ir citādāka. Man ginekoloģe vēl 55 gados pieteica uzmanīties, jo viss vēl perfekti "darbojās".
Kad nedaudz pirms 40 ar vīru ieplānojām vēl vienu mazo, viņš pieteicās jau pirmā cikla laikā.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #27 : 2016. gada 25. janvāris, 10:28:07 »
oj. ticu ticu

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2016. gada 25. janvāris, 11:46:25 »

Stereotipi, stereotipi... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2016. gada 25. janvāris, 12:15:51 »
Afrora, nekas tur nav speciāli jāpiestrādā. Ja neizsargājas, tad hops - un bēbis. Tur jau tā kļūda, ka daudzām iestāstīts, ka nekas jau nebūs, ko nu pēc 40.. Novēlu tev, Afrora, brīvi paseksot bez izsargāšanās. Varēsi paziņot mums rezultātus. Kurā mēnesī iekriti. Protams, ne visas ir tik auglīgas, bet problēmas tikt pie bērna mēdz būt arī tām, kam 25. Palasi cāli.