Autors Tēma: Frizieris  (Lasīts 7368 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

Re: Frizieris
« Atbilde #30 : 2016. gada 11. februāris, 22:34:09 »
Trix, es mājās, Rīgā, jo, tā nu ir sanācis, ka man ir invaliditāte. Bet, šad un tad kādu aplaimoju. Es jau vairāk kā brīvais mākslinieks (ar uzsvaru uz"mākslinieks")  :) , jo nekad neesmu pratusi strādāt konveijerā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2016. gada 11. februāris, 22:40:09 »
Tu kaut kādas vakara frizūras [primitīvas!!!] arī veido?
Nē, nu es nebļaušu, ka jau skrienu [ja jau daudzus gadus frizieri bez manis ir laimīgi iztikuši], bet šad tad uznāk doma un neliela vajadzība, - un pašai rokas par īsām [burtiski].

Jāmēģina atcerēties. :) [Ja drīkst....]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #32 : 2016. gada 11. februāris, 22:41:49 »
Nē, mīlulīt, mana kaislība ir tikai griešana, nu, man žēl...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2016. gada 11. februāris, 22:49:16 »
Ahā. Labi, pierakstīts. :)
Kas tur žēl, es tikai iztaustu piedāvājumu! :)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #34 : 2016. gada 11. februāris, 22:53:45 »
Ja vajag karē, tad labāka par mani nav. Izmazgā un paši saliekas vietās. Pārbaudīts. Ak vai, ak vai, šitā sevi cildināt  :rofl:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2016. gada 12. februāris, 00:47:51 »
Es ir no tās sugas,  kas kaifo no paša frizēšanas procesa... bet par frizieri atceras tikai tad, kad kārtējo reizi paskatās spogulī un saprot, ka ar  to, kas aug uz galvas vairs nevar ļaudīs rādīties. Tad es parasti zvanu uz savu frizētavu un paziņoju, ka man ir "problēmas ar galvu", nez kāpēc tur uzreiz mani atpazīst un es tieku pie sava ilggadēja meistara krēslā. Viņa jau sen nejautā, ko ar to, kas uz galvas ataudzis, darīt, jo es vienalga atbildēšu,- dari, ko gribi, bet lai man nav kauns cilvēkos rādīties. Un pilnībā viņai uzticos. Jo meistars jau gadus desmit  pazīst to "darba lauku". Vispār, es viņu atradu savā laikā rūpīgas atlases rezultātā. Viņa bija vienīgā, no kuras krēsla esmu piecēlusies, tādā paskatā, kas man kaunu nedarīja. Pirms tam es parasti skrēju slēpoties gar pakšiem uz māju un bāzu galvu zem dušas lai kaut cik nebūt sakārtot un glābt kas vēl glābjams. Bet frizētavā man patīk, vispirms tas relakss, kad kāds tev masē galvu mazgājot, tad jauka čalošana, kafija , kāds jauns žurnāls, svaiga klača un beidzot tu tiec ārā un 100% netīšām uzskrien kādam virsū, kurš sen nav redzējis un prot smukumu novērtēt. Un tad tu atnāc mājās gandrīz laimīga un kaķis ievelk nāsīs jaunus aromātus un ielaiž visas četras ķepas jaunā sasukā un sakārto to pa savam prātam... Vienā vārdā visa Pasaule ir laimīga. Un vēl no rīta TAS pārsteigums, kad vairs spogulī sevi neatpazīsti. Nē, frizētava sievietes dzīvē, tas ir kaut kas...!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #36 : 2016. gada 12. februāris, 07:50:36 »
Man arī beidzot patīk mana frizētava. Viss apmēram kā Olgucis aprakstīja, tikai kaķim gan uzšķaudīt ka sman tur - jauns vai vecs uz galvas...

Atradu, kad biju jau pēdējo cerību zaudējusi, ka tādas vietas pastāv... un tagad man ir pat divas friziers tur - pie vienas eju, kad gribas pēc krāsošanas kautko pamēģināt jaunu uzcakot, otra labāk nogriež...

Mazgāšana - krāsošana - griešana - žāvēšana maksā 15 eur, kā jau laukos. Cakošana un kafija - bonusā.

Atslēdzies itta

« Atbilde #37 : 2016. gada 10. marts, 16:26:30 »
nevienem frizierim un nekad neesmu teikusi- man lūdzu īsāk ,saglabājot griezumu... :rat: nekad  :faint:
ja eju pie jauna un nebijuša meistara...apstāstu galvenās vajadzības (īsāk,garāk,gaišāk, tumšāk) un tad saku galveno frāzi, apmēram tādu-pēc jūsu ieskatiem un profesionālās varēšanas uztaisiet mani smuku.... :smile:
usjo..sēžu un gaidu rezultātu :)

...

oky taisam propelleri  :smile: griezums ilga 1,5h..skatoties pierakstos un lasot skices.
 :thumbsup:
rezultāts bija burvelīgs ... bet nekad vairāk man viņa nav to atkārtojusi,jo laika vienmēr par maz vai citi apstākļi...

Man arii patiik, ja var aiziet pie friziera iekrist kreeslaa un iziet no saloona sajuusmaa par to, kas ir tapis, tik gruuti atrast taadu frizieri :) un lai veel mani laiki un vinjas sakristu :)

Ja man kaadam ir jaastaasta kur ko un kaa, tad es jau pasaa saakumaa apsveru domu piecelties un doties projaam...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

« Atbilde #38 : 2016. gada 11. marts, 13:08:35 »
Ja vajag karē, tad labāka par mani nav. Izmazgā un paši saliekas vietās. Pārbaudīts. Ak vai, ak vai, šitā sevi cildināt  :rofl:

Uh, sōla, sakārdināji, karē kā reiz ir mans griezums. Kurā rajonā Rīgā tu bāzējies?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies sōla

« Atbilde #39 : 2016. gada 27. marts, 20:53:30 »
uh, Nīke, man žēl,ka tikai tagad ieraudzīju Tavu postu, jo nākas dzīvot uz čemodāniem... mātei slimība, nu tā pati, braukāju turp šurp. Nākamreiz Rīgā būšu  ap 8. aprīli. Nedo dies kļūt  vecākiem saviem vecākiem.

« Atbilde #40 : 2016. gada 27. marts, 21:36:01 »
Īsti nesapratu, vai tu klientus pieņem Rīgā vai kaut kur ārpus, un ap 08.04. man nav īsti piemērots laiks, bet paturēšu tevi prātā un, ja kas, uzrakstīšu PZ. 

Atslēdzies sōla

« Atbilde #41 : 2016. gada 28. marts, 07:52:28 »
Es klientus nepieņemu. :)  Jā, Rīgā, Zoļikā.

« Atbilde #42 : 2016. gada 28. marts, 10:34:40 »
o, Zoļiks pat izklausās samērā tuvu, stipri labāk nekā, piemēram, Pļavnieki :)

Atslēdzies sōla

« Atbilde #43 : 2016. gada 28. marts, 13:34:44 »
He-he, jā, Pļavnieki. Došu ziņu, kad uzradīšos.