Problēma neekonomiskumā. Ja vispirms visu nomazgā un pēc tam visu skalo, aiziet daudz mazāk trauku līdzekļa, nekā pēc katras karotes noskalojot (katru reizi jānoskalo arī rokas, citādi ķēpa paliek uz "tīrajiem" traukiem), plus ūdens aiziet vairāk.
Man no šitās metodes ir radies pretīgums pret trauku mazgāšanu kā tādu - bērnībā bija tikai opcija uzsildīt ūdeni, ieliet bļodā, piegāzt trauku līdzekli un tad tur mazgāt traukus. Visādi iespējamie atlikumu krikši peldēja pa apakšu, taukainās daļas (un mamma katru reizi gatavaoja arī mērci) pa virsu, aromāts "atlikumi+fairy" uzdzina nelabumu. Vairākkārt lietojamā auduma trauku lupata situāciju neuzlaboja.
Pašlaik es kaut ko varu nomazgāt tikai zem tekoša silta ūdens, ar švammi, uzreiz noskalojot un ielikot žāvētājā. Jo uzreiz nenoskalojot, kamēr tiec ar trauku kalnu galā, pirmajiem viss ir jau nožuvis, sakaltis...
Es esmu vispārzināma sliņķe un sušķe, bet nekad nesāku gatavot, ja izlietnē ir trauki. Procesa laikā katru sasmērēto objektu tūlīt nomazgāju.
Mums ir darbu dalīšana manas traukmazgāšanas nemīlestības dēļ. Es smērēju, Viņš mazgā. Bet šad tad gadās, ka arī man tas ir jāizdara, tad nu var teikt, ka vakars sabojāts

tāpēc gatavošanas laikā, izlietnē šis tas iekrājas, pēc tam ēdamtrauki, pannas, katli... Burciņas, ja vien nav super truper izmērs (piemēram zaptēm speciāli nopirktās smukās fomas 250ml burciņas), es uzreiz metu ārā.