Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68472 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #270 : 2016. gada 05. marts, 16:09:54 »
Korekcija, nu palasot visu, ko te kaads raksta - pamaini attieksmi, nevajag tulkot vajag normaali runaat..., varbuut skan diivaini, bet kaut vai sarakstee ar kaadu var paarrunaat ljoti daudz un saprast praktiski 100 %, kas buus pretiim... Ja protams visu laiku ko no sevis pieteelo buus ziepes jebkuraa gadiijumaa, jo pretiim buus taads pats farss un abi viilusies...

Kad es tuseeju pa tiem saitiem tad  iisumaa mekleeju kaadu kura tarakaani  ir pusliidz savietojami ar pasa tarakaaniem galvaa...

Pie tam vizuaalais it seviskji, kas attiecaas uz gjeerbsanos (pat svara probleemas)  ir tik viegli korigjeejams pasaakums, ar paarejo ir gana gruutaak...
Neskatoties uz netā pavadīto laiku, iepazīties internetā es nekad neesmu mēģinājis. Man tas liekas tā wtf. Ok tur sarunās kādā neitrālā forumā, bet speciālos iepazīšanās saitus neesmu mēģinājis, cik dzirdēts no tiem, kas tur kko ir mēģinājuši, atrodami ir vien maksas pakalpojumi.

Kas attiecās uz tēlošanu, tad tieši tas ir tas, kas man nepatīk. Tas papagailisms jau arī ir tieši tas pats - gan izskats, gan izturēšanās pēkšņi tiek tā uzspēlēta, ka man tur nav ko piebilst. Skatos un brīnos, ko citu tur var darīt?

Vispār jau lieliski zinu, ko gribu, tikai nemāku izteikties tā, lai no maniem vārdiem te neuztaisītu kaut kādu balagānu.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #271 : 2016. gada 05. marts, 16:12:13 »
Abi jaunpienācēji kaut kādi sieviešnorūpējušies, spriežot pēc ierakstu daudzuma šajā un citās tēmās... uzkrītoši...
Vispār jau te dažām no manas problēmas patīk izpūst ziloni, bet man nav problēmu komentēt arī ziloni.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #272 : 2016. gada 05. marts, 16:14:23 »
Rafik, tad neizsakies un neatver šādas tēmas :) Vienkārši komunicē, nolūko kādu, viegli flirtē, vēro, sarunājies un skat! Jau  būsi iemīlējies. Īstajā (cerams ka ne aizņemtā). Sarakstiņu "ko gribi tu, ko gribu es" salīdzināšanai kā veiksmes atslēgai - neticu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #273 : 2016. gada 05. marts, 16:16:47 »
Neskatoties uz netā pavadīto laiku, iepazīties internetā es nekad neesmu mēģinājis. Man tas liekas tā wtf. Ok tur sarunās kādā neitrālā forumā, bet speciālos iepazīšanās saitus neesmu mēģinājis, cik dzirdēts no tiem, kas tur kko ir mēģinājuši, atrodami ir vien maksas pakalpojumi.

Kas attiecās uz tēlošanu, tad tieši tas ir tas, kas man nepatīk. Tas papagailisms jau arī ir tieši tas pats - gan izskats, gan izturēšanās pēkšņi tiek tā uzspēlēta, ka man tur nav ko piebilst. Skatos un brīnos, ko citu tur var darīt?

Vispār jau lieliski zinu, ko gribu, tikai nemāku izteikties tā, lai no maniem vārdiem te neuztaisītu kaut kādu balagānu.

Laikam jau ir taa, ko meklee to atrod :), viss atkariigs, kaa sevi pasniedz utt. Jaa protams ir sava liela deva saadu profilu, bet to jau aatri vien var izkost :)

Man ir joprojaam daudz pljaapu draugu tajos saitos ar kuriem uzturu kontaktus, pie tam mees ljoti daudz zinam viens par otru, reizeem liekas, ka varbuut paaraak daudz. Ar lielu dalju no vinjiem nekad neveeleetos satikties, jo jau tagad zinu, ka klaatienee nebuus pa ko runaat un buus abpuseeja vilsanaas...

Ar tiem paaris ar ko satikos, jaa tas priekstats, kas bija liidz tam saglabaajaas arii peec tam...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #274 : 2016. gada 05. marts, 16:18:35 »

Varbuut pie vaianas ir tiksanaas vietas izveele, kas neljauj cilveekam justies briivi, liidz ar to arii izpausmes ir visai neadekvaatas...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #275 : 2016. gada 05. marts, 16:23:37 »
Vismaz man ir konkurence :D

Oh! I nezināju,ka Tu arī sieviešnorupējusies ...

Mangust, mans koments par to, ka cilvis pats pretrunā savam iepriekš teiktajam,
tas nav vienīgais piemērs .
Ne par to,
nedrīkst sarunāties...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #276 : 2016. gada 05. marts, 16:24:20 »
Emīlij, Rafiks jau pateica, ko grib. Spārku. Bet mums, no malas skatoties, liekas, ka Rafikiem Spārkas nespīd, ja pats nemainās uz augšu. Bet vispār labi, ka to latiņu ir augstāk pacēlis, ir, uz ko tiekties.

Atslēdzies itta

« Atbilde #277 : 2016. gada 05. marts, 16:24:54 »

Oh! I nezināju,ka Tu arī sieviešnorupējusies ...

:D nu kam negadaas :D man tak tagad ir versija, nodot labaas rokaas vai tomeer pardomaat un paturet :D

RaFix

• Viesi
« Atbilde #278 : 2016. gada 05. marts, 16:25:34 »
Varbuut pie vaianas ir tiksanaas vietas izveele, kas neljauj cilveekam justies briivi, liidz ar to arii izpausmes ir visai neadekvaatas...
Redz, vismaz šo, atverot šādu tēmu es esmu uzzinājis. Problēma ir manis izvēlētā vieta. To, ka problēmai ir jābūt kaut kādā veidā saistītai ar mani, es jau kādu laiku atpakaļ biju sapratis, nevarēju saprast tikai, kas tieši no visa ir pie vainas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #279 : 2016. gada 05. marts, 16:30:24 »
Redz, vismaz šo, atverot šādu tēmu es esmu uzzinājis. Problēma ir manis izvēlētā vieta. To, ka problēmai ir jābūt kaut kādā veidā saistītai ar mani, es jau kādu laiku atpakaļ biju sapratis, nevarēju saprast tikai, kas tieši no visa ir pie vainas.

Redz man nepatiik randinji kafejniicaa, kur stulbi mulstos viens blenz uz otru, jo iisti nesaprot, ko iesakt ar to, kas ir :) , es labaak izveelos aktiivo atpuutu, jo, ja pat nekas nesapasees buus iespeeja izbaudiit saplaanoto izklaidi :)

Tai skaitaa atkriit nejeedziigas kleitas un mistiskas frizuuras...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #280 : 2016. gada 05. marts, 16:31:07 »
Vietas izvēle? Tā kaut ko pasaka par tevi pašu. Ja visas sievietes tos tavus restorānus kritizējušas, nu varbūt kaut kas tur nav lāga. Un, kā var būt nedabiska izturēšanās, ja pirms tam cilvēks komunicējis pilnīgi normāli. Joprojām liekas, ka tur ir saspēle, arī Rafiks tur kaut ko uzspēlē.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #281 : 2016. gada 05. marts, 16:33:08 »
:D nu kam negadaas :D man tak tagad ir versija, nodot labaas rokaas vai tomeer pardomaat un paturet :D

Itta, par kuru tagad runa? Par v1 vai v2. Man liekas tev nedod mieru tas, ka burkānu un redīsu stādīšanas laiks tuvojas.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #282 : 2016. gada 05. marts, 16:33:28 »
Redz man nepatiik randinji kafejniicaa, kur stulbi mulstos viens blenz uz otru, jo iisti nesaprot, ko iesakt ar to, kas ir :) , es labaak izveelos aktiivo atpuutu, jo, ja pat nekas nesapasees buus iespeeja izbaudiit saplaanoto izklaidi :)

Tai skaitaa atkriit nejeedziigas kleitas un mistiskas frizuuras...
Ar aktīvo izklaidi man šobrīd uz laiku ir problēmas. Mācība visai dzīvei, ka tas, kas seko pēc frāzes "Veči, a kurš šitā māk?" ir stulbi un man sasodīti paveicās, ka tiku cauri ar minimālām traumām.

Atslēdzies itta

« Atbilde #283 : 2016. gada 05. marts, 16:35:04 »
Vietas izvēle? Tā kaut ko pasaka par tevi pašu. Ja visas sievietes tos tavus restorānus kritizējušas, nu varbūt kaut kas tur nav lāga. Un, kā var būt nedabiska izturēšanās, ja pirms tam cilvēks komunicējis pilnīgi normāli. Joprojām liekas, ka tur ir saspēle, arī Rafiks tur kaut ko uzspēlē.

Tu nekad neesi jutusies neerti kaadaa vietaa vai iestaadiijumaa? Es esmu, pat nesaktoties, ka blakus ir otra puse, ja man taa vietaa liekas uzsspeeleeta pati par sevi, tad kaut kaa nemanot viss teatralizeejas un uzvediiba paliek neadekvaata...

Atslēdzies itta

« Atbilde #284 : 2016. gada 05. marts, 16:37:11 »
Ar aktīvo izklaidi man šobrīd uz laiku ir problēmas. Mācība visai dzīvei, ka tas, kas seko pēc frāzes "Veči, a kurš šitā māk?" ir stulbi un man sasodīti paveicās, ka tiku cauri ar minimālām traumām.

Nepaarspiilee, jo ja kaadu pirmajaa randinjaa meegjinaasi iespiest bobslejaa, vai nolaist no kalna ar slalomeneem, pie taa, ka vinja nekad to nav dariijusi, efekts buus analogs - restoraanam :D