0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Korekcija, nu palasot visu, ko te kaads raksta - pamaini attieksmi, nevajag tulkot vajag normaali runaat..., varbuut skan diivaini, bet kaut vai sarakstee ar kaadu var paarrunaat ljoti daudz un saprast praktiski 100 %, kas buus pretiim... Ja protams visu laiku ko no sevis pieteelo buus ziepes jebkuraa gadiijumaa, jo pretiim buus taads pats farss un abi viilusies...Kad es tuseeju pa tiem saitiem tad iisumaa mekleeju kaadu kura tarakaani ir pusliidz savietojami ar pasa tarakaaniem galvaa... Pie tam vizuaalais it seviskji, kas attiecaas uz gjeerbsanos (pat svara probleemas) ir tik viegli korigjeejams pasaakums, ar paarejo ir gana gruutaak...
Abi jaunpienācēji kaut kādi sieviešnorūpējušies, spriežot pēc ierakstu daudzuma šajā un citās tēmās... uzkrītoši...
Neskatoties uz netā pavadīto laiku, iepazīties internetā es nekad neesmu mēģinājis. Man tas liekas tā wtf. Ok tur sarunās kādā neitrālā forumā, bet speciālos iepazīšanās saitus neesmu mēģinājis, cik dzirdēts no tiem, kas tur kko ir mēģinājuši, atrodami ir vien maksas pakalpojumi. Kas attiecās uz tēlošanu, tad tieši tas ir tas, kas man nepatīk. Tas papagailisms jau arī ir tieši tas pats - gan izskats, gan izturēšanās pēkšņi tiek tā uzspēlēta, ka man tur nav ko piebilst. Skatos un brīnos, ko citu tur var darīt?Vispār jau lieliski zinu, ko gribu, tikai nemāku izteikties tā, lai no maniem vārdiem te neuztaisītu kaut kādu balagānu.
Kas attiecās uz tēlošanu, tad tieši tas ir tas, kas man nepatīk. Tas papagailisms jau arī ir tieši tas pats - gan izskats, gan izturēšanās pēkšņi tiek tā uzspēlēta, ka man tur nav ko piebilst. Skatos un brīnos, ko citu tur var darīt?
Vismaz man ir konkurence
Oh! I nezināju,ka Tu arī sieviešnorupējusies ...
Varbuut pie vaianas ir tiksanaas vietas izveele, kas neljauj cilveekam justies briivi, liidz ar to arii izpausmes ir visai neadekvaatas...
Redz, vismaz šo, atverot šādu tēmu es esmu uzzinājis. Problēma ir manis izvēlētā vieta. To, ka problēmai ir jābūt kaut kādā veidā saistītai ar mani, es jau kādu laiku atpakaļ biju sapratis, nevarēju saprast tikai, kas tieši no visa ir pie vainas.
nu kam negadaas man tak tagad ir versija, nodot labaas rokaas vai tomeer pardomaat un paturet
Redz man nepatiik randinji kafejniicaa, kur stulbi mulstos viens blenz uz otru, jo iisti nesaprot, ko iesakt ar to, kas ir , es labaak izveelos aktiivo atpuutu, jo, ja pat nekas nesapasees buus iespeeja izbaudiit saplaanoto izklaidi Tai skaitaa atkriit nejeedziigas kleitas un mistiskas frizuuras...
Vietas izvēle? Tā kaut ko pasaka par tevi pašu. Ja visas sievietes tos tavus restorānus kritizējušas, nu varbūt kaut kas tur nav lāga. Un, kā var būt nedabiska izturēšanās, ja pirms tam cilvēks komunicējis pilnīgi normāli. Joprojām liekas, ka tur ir saspēle, arī Rafiks tur kaut ko uzspēlē.
Ar aktīvo izklaidi man šobrīd uz laiku ir problēmas. Mācība visai dzīvei, ka tas, kas seko pēc frāzes "Veči, a kurš šitā māk?" ir stulbi un man sasodīti paveicās, ka tiku cauri ar minimālām traumām.