Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68282 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #285 : 2016. gada 05. marts, 16:38:00 »
Ja to tulko tā, var atkal norauties pa ģīmi. No pieredzes saku.

Tu laikam fiziski tāds mazs vārgulītis, ja visu laiku baidies,
ka tik kausligās spēka mitriķes neatštaukā...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #286 : 2016. gada 05. marts, 16:38:48 »
Nepaarspiilee, jo ja kaadu pirmajaa randinjaa meegjinaasi iespiest bobslejaa, vai nolaist no kalna ar slalomeneem, pie taa, ka vinja nekad to nav dariijusi, efekts buus analogs - restoraanam :D
Boulingu spēlēt un braukt ar velosipēdu vai skritulenēm man vēl kādu gadu nav ieteicams.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #287 : 2016. gada 05. marts, 16:40:26 »

Tu laikam fiziski tāds mazs vārgulītis, ja visu laiku baidies,
ka tik kausligās spēka mitriķes neatštaukā...
Augumā es noteikti neesmu maziņš. Bez dažiem cm 2 metri.
Tur ir tāda nianse, ka pēc tam, kad dabūts pa ģīmi, saruna neturpinās, tāpēc no šādām situācijām labāk izvairīties.

Atslēdzies itta

« Atbilde #288 : 2016. gada 05. marts, 16:41:29 »
Boulingu spēlēt un braukt ar velosipēdu vai skritulenēm man vēl kādu gadu nav ieteicams.

Nu nezinu, es saplaanoju pilseetas apskati uz diviem, pastaigu pa naksniigiem tiltiem ar iespeeju paviesoties tornii paskatiit izstaades un turpmaaku kafejniicas apmekleejumu, kas neizsleedza iespeeju turpinaajumam...

Pie tam ko taadu labpraat atkaartotu veelreiz, ja kaadeiz radiiisies veelme un vajadziiba plaanot kaadu randinju manaa gaumee tikai vietas un pilseeta noteikti buus cita  :)

Nekaa kaitiiga veseliibai...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. marts, 16:48:34 no itta »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #289 : 2016. gada 05. marts, 16:42:36 »
Tas gan neizsleedz taadu trakumu, kaa katapulta, raabsanaas kalnos, brauksanu ar sleepeem un visaadas citadas izdariibas... tikai pirmaja reizee, ko taadu plaanojot ir jaabuut skaidriibai vai otrs taadiem trakumiem patiesaam ir gatavs..., mees to manu plaaninju bijaam smalki apspriedusi un atzinusji par labu :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #290 : 2016. gada 05. marts, 16:43:30 »
Es nekļūstu teatrāla vai uzspēlēta tādā gadījumā. Drīzāk klusāka, neuzkrītošāka. Ja iedomājos, piemēram, pieņemšanu Prezidenta pilī. Bet, kas tur tāds kafejnīcā, restorānā? Jā, būtu varbūt vēl klusāka un rāmāka, ja jāsēž restorānā un jāgaida, kamēr atstieps, ko ēdamu. Parasti to laiku pavada runājoties ar tiem, ar ko uz restorānu atnākuši. Ja nav, par ko runāt, tad gan mulsinoša situācija. Bet nesaprotu nekādu teātra spēlēšanu. Tāpat nesaprotu to baigo ģērbšanos un pričenes taisīšanu, kas te izskanēja. Es uz restorānu eju parastās drēbēs un bez īpašas frizūras.

Atslēdzies itta

« Atbilde #291 : 2016. gada 05. marts, 16:46:43 »
Es nekļūstu teatrāla vai uzspēlēta tādā gadījumā. Drīzāk klusāka, neuzkrītošāka. Ja iedomājos, piemēram, pieņemšanu Prezidenta pilī. Bet, kas tur tāds kafejnīcā, restorānā? Jā, būtu varbūt vēl klusāka un rāmāka, ja jāsēž restorānā un jāgaida, kamēr atstieps, ko ēdamu. Parasti to laiku pavada runājoties ar tiem, ar ko uz restorānu atnākuši. Ja nav, par ko runāt, tad gan mulsinoša situācija. Bet nesaprotu nekādu teātra spēlēšanu. Tāpat nesaprotu to baigo ģērbšanos un pričenes taisīšanu, kas te izskanēja. Es uz restorānu eju parastās drēbēs un bez īpašas frizūras.

Katram taa reakcija ir atskjiriiga ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #292 : 2016. gada 05. marts, 16:50:30 »
Nu tāpēc jau saku, ka tur ir saspēle. Ja Rafiks tur kaut ko spēlē, tad arī dāma kļūst teatrāla. Bet, kāpēc vajadzētu kaut ko sākt tēlot, ja pretī tev dabisks cilvēks, bez uzspēles?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #293 : 2016. gada 05. marts, 16:53:46 »
Nav vienkāršāk pajautāt dāmai, kurp vēlētos doties randiņā?
Netiktu uzspiestas savas iedomu “labās“ izvēles.
Varbūt pieskaņoties tam ko vēlas dāma.

Atslēdzies itta

« Atbilde #294 : 2016. gada 05. marts, 16:54:10 »
Nu tāpēc jau saku, ka tur ir saspēle. Ja Rafiks tur kaut ko spēlē, tad arī dāma kļūst teatrāla. Bet, kāpēc vajadzētu kaut ko sākt tēlot, ja pretī tev dabisks cilvēks, bez uzspēles?

Nesaki viss - es varu arii mulkjiibas saakt runaa, knibinaat kaadu pogu, stulbi smaidiit utt., tamdeelj vietas izveele ir buutiska..., ak jaa,ja daama aizejot uz konkreto vietu ir sapratusi, ka ar dreebeem un priceni ir traapiijusi garaam - arii tas var buut par iemeslu stulbai uzvediibai...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #295 : 2016. gada 05. marts, 16:56:51 »
Citāts
kāpēc vajadzētu kaut ko sākt tēlot, ja pretī tev dabisks cilvēks, bez uzspēles?

Neierasta situācija, neierasta vieta, kaut kas ārpus no pierastā. Mani tas viss varētu paralizēt un, mēģinot to pārvarēt, rastos uzspēlētība.

Pirms aicināt uz randiņu, derētu izzondēt, pie kādas vides dāma pieradusi - viena lieta Čilipica, cita Bibliotēka Nr1, vēl varianti ir bāri klubos, vietējā mikrorajona kafūži... nianšu daudz.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #296 : 2016. gada 05. marts, 16:59:05 »
Nesaki viss - es varu arii mulkjiibas saakt runaa, knibinaat kaadu pogu, stulbi smaidiit utt., tamdeelj vietas izveele ir buutiska..., ak jaa,ja daama aizejot uz konkreto vietu ir sapratusi, ka ar dreebeem un priceni ir traapiijusi garaam - arii tas var buut par iemeslu stulbai uzvediibai...
'

Nu Itta, kā vieta var ietekmēt vai mulsināt? Ietekmē un mulsina cilvēks. Restorāns man ir ēstuve. Es varbūt vairāk uztrauktos, ja operā mani nosēdinātu 1. rindā pirmizrādē, un vēl televīzija filmētu. Joprojām domāju, ka Rafiks pats ar savu uzvedību izraisa to teātra spēlēšanu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #297 : 2016. gada 05. marts, 17:03:00 »
:D nu kam negadaas :D man tak tagad ir versija, nodot labaas rokaas vai tomeer pardomaat un paturet :D

Ja kā lieta nododams vai paturams, tad labāk ne vienu ne otru...

Atslēdzies itta

« Atbilde #298 : 2016. gada 05. marts, 17:03:37 »
'

Nu Itta, kā vieta var ietekmēt vai mulsināt? Ietekmē un mulsina cilvēks. Restorāns man ir ēstuve. Es varbūt vairāk uztrauktos, ja operā mani nosēdinātu 1. rindā pirmizrādē, un vēl televīzija filmētu. Joprojām domāju, ka Rafiks pats ar savu uzvedību izraisa to teātra spēlēšanu.

Neuztver burtiski, katram taa vide, kur vins juutaas ne visai ir atskjiriiga un arii eestuves ir dazaadas - taadas kur ir briiva atmosfeera un taadas, kur buus ne visai..., principaa,  jau vaina ir ne tajaa konkreetajaa eestuvee... Tur vienkaarsi jau nav variantu vai nu eed vai stulbi runaa ... it seviskji, ja saproti, ka kaut kas nav iisti taa, kaa biji iecereejusi...

Atslēdzies itta

« Atbilde #299 : 2016. gada 05. marts, 17:04:11 »

Ja kā lieta nododams vai paturams, tad labāk ne vienu ne otru...

Nu tas soreiz bija vairaak, kaa joks :D , varbuut nedaudz stulbs un  :sarcasm: