Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68446 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #390 : 2016. gada 06. marts, 13:32:26 »
Par papagailjiem runaajot!

Kaut kad 12 gadus atpakalj pati izceelos sajaa zinjaa :) Saucaas gribeeju, pa kruto sanaaca - kaa parasti, kas pie vainas? Nu reizeem labaak neuzticeet sevi frizieres un meikapa speciaalistes rokaam :) Coms, kaa ieraudziija rezultaatu, taa sim peeksnji svariigas dariisanas uzradaas, man protams sabojaats vakars, bet par taa vakara bildeem albuumaa joprojaam varu iesmiet, pilniigs putnubiedeeklis :D pa labu naudu :D :D :D Vieniigais piemineesu, ka pasaakums kaa taads prasa frizuuru utt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. marts, 13:41:50 no itta »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #391 : 2016. gada 06. marts, 14:22:48 »
Nav laba pieredze ar meikapa speciaalistiem :(

Ja nav ieprieksh zinaams, pirms pasaakuma jaanotestee :D

Atslēdzies itta

« Atbilde #392 : 2016. gada 06. marts, 14:25:29 »
Nav laba pieredze ar meikapa speciaalistiem :(

Ja nav ieprieksh zinaams, pirms pasaakuma jaanotestee :D

Zini, tur bija pilns komplekts, gan pricene paarspiileeta, gan meikaps, kaut gan friziere zinaama bija un laba, nu pie visa teerps arii bija traapiijies taads varen uzkriitoss :D , bet atbilstoss dreskotam...

Atslēdzies reno

« Atbilde #393 : 2016. gada 06. marts, 16:21:42 »
Randiņā dāvināt puķes -stulba klišeja, pēc tam tikai klapatas ar to lakstu. Vissmalkāk -ar piegādi mājās, kaut vai visu puķu veikalu

Pārspīlēšana ar meikapu un pārāk uzkrītošs apģērbs -nu, neaudzinātības augstākā pakāpe -to pateikt.Pašam slikta gaume, ja tādu pavadoni izvēlējies, diez vai visu laiku bija pelēka pelīte.

Visādi var gadīties, varbūt informācija par pasākuma raksturu nepietiekama -arī džeks neko nenojauzdams var ierasties džinsās, bet tur izrādās -visi melnos uzvalkos

Kur meklēt t'\as gudrās, glītās, sakarīgās -droši vien gudros un sakarīgos pasākumos. Diez vai pie lielveikala kases.

Atslēdzies itta

« Atbilde #394 : 2016. gada 06. marts, 16:53:44 »
Njaa es pat vareetu pateikt, kuru tirguu atrodosos plauktu pilnaa apjomaa piegaadaat :D

Par pasaakuma raksturu, reiz senos laikos bija draudzenei kazus, ka calis ieradaas peec saas, lai vestu uz balli dzinsaas un dzemperii, bet vinja kaa jau pienaakaas kleitaa un ar priceni :) ilgi naacaas so pierunaat, lai nabagu nenosit :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #395 : 2016. gada 06. marts, 18:19:54 »
Lasīju epopeju tā un šitā. Kaut kas īsti labi neliekās.
Cik te var izlasīt, tad katrai gadījies tā vai cita iemesla dēļ par papagaili kļūt. Visādi iet - ta nav kurpju pie kleitas, ta somiņas nav, ta frizieris aizņemts un nākās steidzami improvizēt. Un tad jau 50/50, ka vakars sabojāts, jo sievietes ir tādas dīvaines, ka galvā figviņzin kas notiekās apģērba sīkuma dēļ. Un vēl - Dies pas, ja kāds pasākums ar visnotaļ foršu čali gadās tajās dienās... Tad var būt neadekvātums piektajā pakāpē. Tas nu viss noskaidrots.
Bet kāda vilka pēc pietrūkstās iecietības vai humora vēlāk tomēr parunāties? Tātad tomēr dāma nešķiet gana laba, lai situāciju mēģinātu labot vai vismaz noskaidrot, kas par cunduriem. Ja būtu īstā, tad piedotu ij MR traipu uz pēcpuses, ij pilošu degunu, ij nepiemērotu štāti - jo cilvēks kā tāds ļoti patīk un ja ļoti patīk - tad parādās tieksme samīļot, pasargāt, apčubināt. Mīļš cilvēks reizēm var saslimt, nokļūt kādā nejaukā situācijā un tad otrs mīļotais metās glābt...
Vai nu autoram līdzšinējās nav bijušas īstas mīļās, vai arī pašam ir cietpaura daba un nekādu kompromisu vai kļūdas iespēju citiem.
Nu šittā kaukā...
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #396 : 2016. gada 06. marts, 18:23:24 »
Autors kaut kādus mājienus par mīļo, mīlestību utml pat nedeva.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #397 : 2016. gada 06. marts, 18:32:27 »
Gribat aņuku? Iz dzīves...
Aizbraucam ar čali uz pludmali. Bet nu kaut kā nav paņēmies nekas dvieļpalagveidīgs. Kur ta nu dāma sēdēs smiltīs, ne un ne (pat nezinu, kāda velna pēc nevarēju smiltīs pasēdēt?). Nekas prātīgāks neizgudrojās, kā paklāt zem pakaļas avīzi. Pēc pusstundas ceļos augšā, a uz dibena un augšstilbiem avīzi spoguļrakstā var izlasīt!  Nokasīt nekādu cerību... Labi, ka kleita bija pļundurīga un visu šausmu piesedza. Čalis bija saprotošs, bet tā vai tā zviedza. Un kā lai nezviedz? Labi,ka man prāta pietika zviegt līdzi - situācija ta komiska....
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #398 : 2016. gada 06. marts, 18:41:41 »
Ja būtu īstā, tad piedotu ij MR traipu uz pēcpuses, ij pilošu degunu, ij nepiemērotu štāti - jo cilvēks kā tāds ļoti patīk un ja ļoti patīk - tad parādās tieksme samīļot, pasargāt, apčubināt. Mīļš cilvēks reizēm var saslimt, nokļūt kādā nejaukā situācijā un tad otrs mīļotais metās glābt...
Vai nu autoram līdzšinējās nav bijušas īstas mīļās, vai arī pašam ir cietpaura daba un nekādu kompromisu vai kļūdas iespēju citiem.
Nu šittā kaukā...
+100
Acīmredzami nav neviena viņam mīļa. Un viņa to jūt. Nez par ko sapūtās?! :D  Vēl jo vairāk, ja viņš viņai, iespējams, tomer ir...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #399 : 2016. gada 06. marts, 19:06:04 »
Netīšu tagad atpakaļ uz pirmo no 27 lapām, bet esmu cieši pārliecināta, ka pirmā mans nosauktā īpašība bija iecietība. Ietverot nozīmi empātija un visas citas.
Tas tā, ja autors joprojām grib ko 'spārkveidīgu".

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #400 : 2016. gada 06. marts, 19:13:45 »
He, toch... gadiijaas arii man par papagaili kljuut... ieluugums uz masku balli... uztaisiijos par krutu pepiju- bizes ar draatinjaam, vasarraibumi, dazhaadas kraasas zekjes, pepijveidiigs kleitinjsh ar uzshuutiem ielaapiem- krutishnaja krutishka... kex ierodas uzvalkaa un pazinjo, ka es "izskatoties muljkjiigi"... oi ku es bi niknis par pasaakuma bojaashanu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #401 : 2016. gada 06. marts, 19:19:07 »
es arī atcerējos no šaaausmīgi seniem laikiem -pasākums ar pārģērbšanos un uzvedumu . Man pat prātā kaut kā nebiji ienācis, ka visas pārējās meitenes pēc tam pārģērsies smalkās kleitās, bet es kaut kādā jocīgā bruncī

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #402 : 2016. gada 06. marts, 19:26:56 »
tex- mīļš jau nekļūst pirmajos randiņos.. bet pirmajos randiņos jabūt tam gribulim..nu tai sajūtai,ka man vajag tieši šo cilvēku. Ja ir tikai doma-ka pamēģinašu ar šo..neizskatās nemaz tik slikta ..tad ir garām..nekas nebūs...paliekošs
tā ar laiku sarod un pieaug tie patneri,kas dzīvē jau ir kkur blakus..darbā, skolā, hobijos..ņemas,darbojas,kamēr saprot..jā mēs deram kopā..
bet, lai 1x ieraudzītu dabūtu... vajag es nezinu...fvz ko..čuju...belzienu...?
oky es atkal ar savu pieredzi uzplīšos(es jau visu tik caur savu pieredzi :D )

vakarā pirms objekta slēgšanās ierodas bariņš jaunekļu..tusē līdz durvju vēršanai.Bla blabla...man jau darbalaiks pie beigām,saku-visi pa majām... Vai varot mani aizvest uz māju? oky vediet(jā, jā par maz man vēl bija mācības)... nu atved mani,izlaiž, paši aizbrauc..
no rīta samiegojusies lienu no majas..nu tur kafija uz lieveņa un tā... boooc... pagalma paksī autiņš ar guļošu šoperīti..
Viņš, aizvedis draugus uz pilsētu un pats braucis mani sargāt,jo nevarot zināt vai nepazudīšu,ja reiz atrasta. :)
Trešajā dienā..es pateicu tābrīža ilgtermiņa pielūdzejam..sorry mums nekas nesanāks..
Bet,ja puisis būtu ieradies..ar rozēm un aicinajis mani uz restoranu... visticamāk nekas mums nebuutu sanācis.. es laikam atteiktu turpat uz vietas,neklausoties,jo man tak jau bija ar ko iet uz restorānu :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #403 : 2016. gada 06. marts, 20:13:49 »
Kad ar sievu vēl brūtējāmies, viņa reiz pie manis atbrauca ar pabriesmīgu frizūru. Pa taisno no frizētavas uz autobusu, bet frizētavā pēc manām domām bija krietni  pārcentušies un tās čirkas manai gaumei bija pa traku.
Hmz...Varbūt ūdens varētu situācuju labot. Viltīgi piedāvāju braukt peldēties. Tipa baigaias karstums. Aga. Vasara, bet varēja būt siltāks. Bet tas netraucēja sacensties niršanā :)
Skats kļuva labāks, bet ne pavisam pieņemami.
Oj, pārāk ilgi plunčājāmies.Braucam, iekurināšu pirti, vajag saslildīties.
Toreiz viņa lāvas priekus nebija apjautusi un karstums dikti nepatika. Ilgi nācās pierunāt, lai bik pasēž un uzreiz nemūk ārā :)
Pēc pirts mati izskatījās jau pavisam pieņemami.
Vēlāk izrādījās, ka arī pati neesot jutusies labi dēļ frizūras, bet arī manās darbībās esot bijis pamanāms tas, ka tās vērstas uz frizūras maiņu.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #404 : 2016. gada 06. marts, 20:14:34 »
Mellen - Tu man dikti patīc pēc šitā Tava stāsta! :big_hug: Tikai nesaki, ka pēc tam Tev ar to šoperīti ilgi un laimīgi neturpinājās!