Autors Tēma: Pirmais randiņš!  (Lasīts 7878 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Pirmais randiņš!
« Atbilde #30 : 2016. gada 24. marts, 21:02:07 »
Pirmais randiņš, kas to vairs var atcerēties! Es pēdējo labi atceros :) - nu zināt, joprojām sirds dauzās un ir nenormāli forši.

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2016. gada 29. marts, 15:39:01 »
neatceros.
Neatceros pat, kad tieši un ar ko 1.

... un kas būtu uzskatāms par randiņu?

Iešana kkur 2atā pēc iepriekšējas plānošanas? Vai tikai, ja to tieši tā par randiņu arī nosauc?
Vai piemēram, nāciens kopā no kkāda skolas pasākuma arī skaitās?

Vai tusēšana kopā bērnudārza stūrī, kur puiks ļoooti draugs, bet nekas seksuāls vai erotisks tajos laikos vēl prātā nav bijis (nu OK klasiskā interese apskatīties grupiņā, ar ko puikas no meitenēm atšķiras, bet tā jau atkal drīzāk pasaules izzināšana, ne kādi tālāki rīcības plāni...)?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #32 : 2016. gada 29. marts, 21:50:18 »
... un kas būtu uzskatāms par randiņu?
Es ar to biju domājis tādu, iepriekš plānotu, satikšanos divatā. Var jau būt, ka es nepareizi to vārdu saprotu.  :thinking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2016. gada 29. marts, 21:57:32 »
Atceros. Nekā interesanta.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2016. gada 30. marts, 10:16:22 »
Man tādi randiņi tikai uz vecumu ir bijuši. Nezinu, kuru uzskatīt par pirmo. Tradicionālie restorāni, pastaigas pie jūras, sekss naktī pie jūras. Neatceros, cik tur planots vai nē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2016. gada 30. marts, 13:42:45 »
Randiņš bija tad, ja viens (parasti puisis) otru uzaicināja satikties - konkrētā vietā konkrētā laikā :D

Mans pirmais randiņš bija 15 gadu vecumā. Viņam bija 17, es kompleksoju, ka esmu par jaunu, tādēļ sameloju, ka man jau 16! Pirms tam man tas puisis traki patika, bija tāds atturīgs, neņēmās stulbā barā ar citiem kopā....bet, kas aizgāju uz savu pirmo randiņu, man galīgi nekas vairs nepatika, jo biju šausmīgi uztraukusies, ka mūs kāds ieraudzīs, ka domās, ka esmu tagad aizņemta. Jo man īsā laikā jau bija iepaticies cits, un es gribēju, lai tas zina, ka esmu brīva :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #36 : 2016. gada 30. marts, 14:40:35 »
Pirmo reizi samīlējos 5 gadu vecumā vectēva mašīnas remontētājā. Atceros uzvārdu, smuks bija, viļņainiem matiem. Katru dienu gāju laukā kā uz svētkiem, stāvēju, skatījos uz viņu un priecīgi čaloju.
Kā man viņš patika! Vienu reizi viņš bija paņēmis līdz savu meitu - uzpūtīgu tukšpauri, ciest nevarēju, precīzi manā vecumā, lika man ar viņu spēlēties, bet es šai labāk būtu acis izskrāpējusi.
Un tad nāca liktenīgā frāze - tu tā kā žagatiņa visu laiku man apkārt čivini! Viss, mīla cauri. Iegāju iekšā un šausmīgi raudāju. Ilgi, dziļi un rūgti. Tai pagalma pusē vairs nerādījos.Pēc tam, šķiet, viņš bišķi nodzērās. Ceru, manis dēļ :D :D
Pirmajā klasē man bija nopietns draugs - smukulis, skruļļainiem matiem, gudrs, pieklājīgs, bez gala galants. Staigājām pa gaiteni rociņās saķērušies, viņš man visu ko dāvināja, sieviešdienā pašdarinātu atklātnīti. Vienreiz uzcienāja ar kaut kādu vitamīnu, man sākās alerģija, kļuvu sarkana kā biete, aizrāva pie skolas māsiņas. Uzaicināja uz savu dzimeni. Es uzdāvinu grāmatu un viņš bezgala galanti saka - paldies, esmu tik priecīgs, man tētim(!!!!) ir šī grāmata, bet tagad man būs savējā. Lieki teikt, tā bija pasaku grāmata. Viņš man deva no svinībām līdzi torti un kopā ar vecotēvu pavadīja mājās. Otrajā klasē sākās pārmaiņas, klasesbiedri bija apguvuši  skarbo dzīves skolu un sāka mūs apsmiet, zīmēja visādas nejaucības un skandēja pantiņus. Mums bija pofig. Tad ķērās pie radikālākiem līdzekļiem - sāka mūs gaitenī grūstīt, raut aiz drēbēm un fiziski ietekmēt. Mīla pajuka, iespējams, ka šis  bija viens no iemesliem, lai vēlāk samācītos, noliktu eksāmenu un mainītu skolu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2016. gada 30. marts, 15:35:45 »
Atcerējos tikai to, ka uz saviem randiņiem vazāju līdzi draudzeni un reiz pat puisim bija mums abām jāizmaksā pusdienas smalkā Rīgas krogā, kur varēja tikt tikai pa blatu. Man pat prātā neienāca, cik tas bija stulbi un ka viņam naudas varēja tik daudz nebūt.
Bet citādi atmiņā ataust tikai tradicionālie randiņi iekš kino, kur filmu neskatījāmies, bet spaidījām viens otra rociņu. Filmas mainījās, puiši ar, bet tiešām tajos laikos spaidīja tikai roku :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #38 : 2016. gada 31. marts, 10:51:58 »
Pieskaitu sevi tam pulciņam, kam tāda īpaša pirmā randiņa nav bijis.
Skolas gados popularitāti nebaudīju un visas manas iemīlēšanās bija vienvirziena. Manā rēķinā viena "Tatjanas vēstule" pēc pamatskolas izlaiduma. Uz to pat saņēmu atbildi, un tad sajūtas bija neaprakstāmas, taču tālāk nekas nesekoja - ilgi rakstīju atbildi un, kad netīšām bija iespēja sakrieties dzīvajā, nobijos...  :facepalm:

Vidusskolā vienam aicinātājam iedevu kurvīti, jo, lai gan bija gadu vecāks un tīri jauks puisis, tomēr ārēji man nepatika un vispār - vajadzēja taču princi baltajā zirgā. :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2016. gada 31. marts, 15:00:27 »
Pēc Nāras komenta atcerējos - tiešām, tā trakā draudzeņu vilkšana visur līdzi, "lai drošāk"... Tagad domāju - nabaga džeki :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2016. gada 31. marts, 15:28:59 »
Rūdim par to, ka tikšanās ir bieži-tas ir meklēšanās periods.;).