Autors Tēma: Valdība zog, bet godīgs pilsonis neko pret to nevar iesākt..  (Lasīts 5127 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Valdība zog, bet godīgs pilsonis neko pret to nevar iesākt..
« Atbilde #30 : 2016. gada 23. marts, 00:36:44 »
Zināmā mērā Tev ir taisnība. Par partnerattiecībām. Man pašam jau dažus gadus galvā ir doma, ka šis viss izskatās pēc segas dalīšanas gultā, kad katrs rauj uz savu pusi. Rīt pastāstīšu precīzāk, ko ar to domāju.
Ja segu dala starp 50kg un 100kg - kuram būs siltāk? ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #31 : 2016. gada 23. marts, 00:42:14 »
Ja segu dala starp 50kg un 100kg - kuram būs siltāk? ;)
Par to, jau teicu, ka rīt. Šobrīd es jau esmu sācis ticēt jūsu ezotērikas sadaļai, jo nespēju loģiski formulēt to, kas darās galvā (Tas gan ir personīgs sviests sakarā ar Briseli un ne tikai), attiecīgi diez vai šobrīd esmu labs oponents, kaut viedoklis ir.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #32 : 2016. gada 23. marts, 08:10:31 »
Labs parazīts savu saimniekorganismu nenogalina. Ideālajā gadījumā tā ir simbioze.
Mūsu valdība nekvalificējas pat parazīta statusam.

Vilkt paralēles starp vienkāršo cilvēku un valdības pārstāvi un pieprasīt vienādu atbildību nav korekti - svara kategorijas un ietekmes iespējas nesalīdzināmas. Es varu nezagt un maksāt nodokļus, cik vien spēju un vēl vairāk, bet tas nekādi neietekmē valdošo parazītu apetīti, lai neteiktu otrādi - ak viņam ir, ko maksāt? Slaucam vēl, līdz ragi taisni. Nav, ko maksāt? Izdomāsim vēl vienu nodokli.

Ja ņem vērā, ka glupās tautas masas nav tā inteliģentākā iedzīvotāju daļa, loģiski būtu vispirms parādīt un iedot paostīt to burkānu [lasi - sakārtot valsti, lai iedzīvotājs jūtas daudzmaz drošs, ka par savu nodokli saņems pažarnieku ar pilnu mucu, dakteri bez kvotām un policistu, kas izskaidro, pirms soda], un tad bakstīt uz pareizā ceļa, nevis vispirms noslaukt, nocirpt, atstāt pie tukšas [ja ļoooti paveicas, tad pie puslīdz veselas] siles un pieprasīt piecgades normu vienā gadā, par to parādot pigu.
Tas, ka aitas iet auzās un govis norauj pienu, ir gana nemākulība. Labs gans pirms slaukšanas pabaro un pasargā no vilka.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 23. marts, 09:35:14 no pitons »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #33 : 2016. gada 23. marts, 12:56:40 »
Manā izpratnē ideāla valdība būtu šāda:
Katras nozares (veselības,lauksaimniecības,rūpniecības ,izglītības utt ut) priekšgalā viens (viens gab)kompetents cilvēks ar dažiem tehniskiem palīgiem,kas izplāno kā nozare attīstīsies ,kas tai vajadzīgs,kas nav vajadzīgs,prognozēs iespējas.un aizstāvēs savu nozari no sirds un dvēseles.Kā sacīt-darba līgums ar visām saistībām un atbildībām ar savu nozari.
Pašreizējie ministri tiek izlozēti pēc''oliņ-boliņ-džimpo-rimpo'' principa,tamdēļ ar viņiem priekšgalā braucam uz dibena pusi.Nav ieintesētības,nav iniciatīvas,nav izdomas,nekā nava.Un nava arī atbildības.Kaut kā nomuļļā un ir jau labi.Kam sāp galva par likvidētām slimnīcām,skolām,mazajiem biznesiem?Galva sāp tiem,kam tas viss bija  vajadzīgs.Valdībai to nevajag,jo tā nedomā ilglaicīgai eksistencei.Tukši lauki,tuvākā slimnīca Rīga ,Valga un Daugavpils....kur ejam?
Kā sacīt-vajadzētu godprātīgi darīt Katram Savu Darbu.
Ja esmu lauksaimniekos,tad mana darīšana ir rūpēties,lai lauki apstrādāti,lopi veseli,lai ir ko pārdot un man ko dzīvot un budžetam nodokļi..Valdība manā vietā nenāks fermā pie lopiem,neapsēs laukus.
Man nevajadzētu maisīties valdības kompetencēs,jo es neesmu apņēmusies veikt valsts(vai kādas nozares) vadīšanas darbus.Tamdēļ man riebjas visādi referendumi,jo tie balstas un plikām emocijām,nevis uz zināšanām un prognozēm.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2016. gada 24. marts, 20:29:57 »
Super. Tas par šo Gandrīzblogu.
Vairāk tādu RaFiku un varēsim sudmaliņās pensijā diet visi kopā ar nešpetnu smīnu uz austrumu pusi visas nācijas ietvaros. Par nozagtām pensijām dejas laikā pat nevaukšķam, ritmu jātur. Sudmaliņās, ja kas, visforšākā vieta ir, kad puse izmainās pa diognāli un  puisis meitu ceļ gaisā, nē samuldos, kad jau laiž lejā - tad to meitieti var gar sevi tā novilkt, ka pupi brašulim uz pleciem paliek un meitiets sarkans, kā biete un visu vakaru visādas jaukas lietas domā.
Pag, pie lietas - laika nav, pavasaris, sākšu ar vienkāršako. Zivs pūst no galvas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #35 : 2016. gada 24. marts, 20:35:09 »
Ja vēl būtu izpratne par to, ar ko īsti nodarbojas DP...  :faint:

DP nodarbojas ar riskiem un draudiem šai pus valsts robežas.
Hai veči, un dāmas, protams, pareizi pateicu?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. marts, 21:09:55 no Mao »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2016. gada 24. marts, 21:12:22 »
Manā izpratnē ideāla valdība būtu šāda:
Katras nozares (veselības,lauksaimniecības,rūpniecības ,izglītības utt ut) priekšgalā viens (viens gab)kompetents cilvēks ar dažiem tehniskiem palīgiem,kas izplāno kā nozare attīstīsies ,kas tai vajadzīgs,kas nav vajadzīgs,prognozēs iespējas.un aizstāvēs savu nozari no sirds un dvēseles.Kā sacīt-darba līgums ar visām saistībām un atbildībām ar savu nozari.
Pašreizējie ministri tiek izlozēti pēc''oliņ-boliņ-džimpo-rimpo'' principa,tamdēļ ar viņiem priekšgalā braucam uz dibena pusi.Nav ieintesētības,nav iniciatīvas,nav izdomas,nekā nava.Un nava arī atbildības.Kaut kā nomuļļā un ir jau labi.Kam sāp galva par likvidētām slimnīcām,skolām,mazajiem biznesiem?Galva sāp tiem,kam tas viss bija  vajadzīgs.Valdībai to nevajag,jo tā nedomā ilglaicīgai eksistencei.Tukši lauki,tuvākā slimnīca Rīga ,Valga un Daugavpils....kur ejam?
Kā sacīt-vajadzētu godprātīgi darīt Katram Savu Darbu.
Ja esmu lauksaimniekos,tad mana darīšana ir rūpēties,lai lauki apstrādāti,lopi veseli,lai ir ko pārdot un man ko dzīvot un budžetam nodokļi..Valdība manā vietā nenāks fermā pie lopiem,neapsēs laukus.
Man nevajadzētu maisīties valdības kompetencēs,jo es neesmu apņēmusies veikt valsts(vai kādas nozares) vadīšanas darbus.Tamdēļ man riebjas visādi referendumi,jo tie balstas un plikām emocijām,nevis uz zināšanām un prognozēm.

It kā nē, vaditajam nav jābūt nozarniekam, palīgiem obligāti. Tas būs elitāras demokrātijas paveids - kad cienījams un pieredzējis cilvēks tiek ar godu iecelts un ar sirdapziņu roku rokā strādā, jo sev un bērniem jau visu nokārtojis.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. marts, 21:24:51 no Mao »