Autors Tēma: Lietotās mantas  (Lasīts 11227 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Lietotās mantas
« Atbilde #75 : 2016. gada 03. aprīlis, 00:00:07 »
labi, ka abi. Siguldas bodītē bija šķīvis ar "auskari pa vienam" - 30 centi

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #76 : 2016. gada 03. aprīlis, 00:31:25 »
Rotaslietas nu reiz ir tā pozīcija, ko lietotu negribētu. (Nu, vismaz no pilnīgi svešiem ne. Varbūt cita lieta, ja būtu kāds ģimenes mantojums ar zināmu vēsturi, bet man nav.) Jo, ja par šmotku un sadzīves priekšmetu enerģiju galvu necik nelauzu, tad rotas man šķiet ļoti personiskas un ar valkātāja enerģiju mijiedarbojušās lietas, kuras negribas tā vienkārši likt sev klāt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #77 : 2016. gada 03. aprīlis, 10:35:44 »
labi, ka abi. Siguldas bodītē bija šķīvis ar "auskari pa vienam" - 30 centi

Un kur tādus likt?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #78 : 2016. gada 03. aprīlis, 10:43:14 »
Tiem, kam nepāra caurumi kā reiz noder.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #79 : 2016. gada 03. aprīlis, 10:52:05 »
Un kurš teica, ka auskaru nevar kā piekariņu vai brošiņu izmantot?
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #80 : 2016. gada 03. aprīlis, 11:00:23 »
Tiem, kas lepni postulē "nekad!", patiešām var nenākties pirkt lietotus. Var gadīties staigāt ar to, ko var miskastē atrast...

Oi, es Centro vienā paņemienā plēšamās tupeles 4 pāri nopirku - 2 pa 4,99 un 2 pa 2,99! Jauns un lētāk nekā humpalās. Ko es ar yo gribu teikt - lepnums nevilkt svešus sviedrus nu gan nav peļama lieta un kas šiverē, tas izšiverēs.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #81 : 2016. gada 03. aprīlis, 11:31:12 »
Kur tāda bode ir?
Mājaslapa piedāvā reģistrēties, bet man kaut kā spama liekās diezgan. Pateiksi adresīti?
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #82 : 2016. gada 03. aprīlis, 11:49:41 »
Vai tad centro pagājušā gadā nenobankrotēja?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #83 : 2016. gada 03. aprīlis, 12:12:00 »
Jā, nu Centro nosprādzis. Aš raudiens sametās...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #84 : 2016. gada 03. aprīlis, 12:15:16 »
Tirgū bij sen apakaļam Cenu paradīze - ņjehrena tur nebi, bet gumijotās džīnas puikiem cenās no 6,99 Lati līdz padsmit, bij pat ļoti. Ļoti patiku sev, ka tāds hitrijs vienmēr jaunā biksā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #85 : 2016. gada 03. aprīlis, 16:17:43 »
Un kurš teica, ka auskaru nevar kā piekariņu vai brošiņu izmantot?

Es tieši uz vienu skatījos kā uz potenciālo brošu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #86 : 2016. gada 03. aprīlis, 16:48:17 »
Tas suns jau ir arī tāds, ka tāpat kā apģērbu, arī apavus humpalās var nopirkt pilnīgi jaunus... Pašam jādomā līdzi. Katrā ziņā man ne prātā nenāk nosodīt tos, kas tādās bodēs kāju nesper, bet laikam līdz galam nesapratīšu tos, kas sūdzas par naudas trūkumu, bet otrās rokas bodēs tak kāju nevar spert iekšā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #87 : 2016. gada 03. aprīlis, 23:12:14 »
Es progresēju. Šodien atkal biju krāmu tirdziņā un pat rakņājos pa hlamu kastēm!

Atradu vienu brošu, kas man patika - nevērtīga izskatījās, bet man patika. Pacilāju, papētīju, noliku atpakaļ. Un tā vairākkārt. Tad izdomāju, ka paprasīšu pārdevējam, cik maksā. Ja prasīs daudz, neņemšu, jo tāpat jau nekā vērtīga. Piedāvāšu šim joka pēc augstākais 2€, ja nepiekritīs, nebūs liela bēda. Prasu cenu, pārdevējs nosauc 1,50€!! Protams, nopirku. Mājās tecināju virsū aukstu ūdeni:D Cerams, saradīsim

Atslēdzies Mao

« Atbilde #88 : 2016. gada 06. aprīlis, 19:01:26 »
Tas suns jau ir arī tāds, ka tāpat kā apģērbu, arī apavus humpalās var nopirkt pilnīgi jaunus... Pašam jādomā līdzi. Katrā ziņā man ne prātā nenāk nosodīt tos, kas tādās bodēs kāju nesper, bet laikam līdz galam nesapratīšu tos, kas sūdzas par naudas trūkumu, bet otrās rokas bodēs tak kāju nevar spert iekšā.

Nu normāli. Es jau tik par to, ka ir lietots, ko nepirkšu, piemēram TV, aiz tam ka tas mūdzis tak var nosprāgt uztreiz. Par virsū velkamo akal tā - ja ir gadījies ieiet lietotā veikalā un redzi ko nāvīgi firmīgu vai savam stilam ar birkām, kāpē nepirkt? Īzī. Svešas kedas es nevaru uzvilkt un viss, mani skolas gados arī brūtes tracināja, kas ar šmotkām uz diseni mainījās. Nafig? Tik ļoti vajag?

Atslēdzies itta

« Atbilde #89 : 2016. gada 06. aprīlis, 20:14:51 »
Nu piemeeram, tagad nopirku lietotu telefonu... paveerteeju, kaada starpiiba, lietots paarbaudiits ar gada garantiju un krietni leetaaks vai jauns un taa pat var peec divi gadi izbeigties...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...