Autors Tēma: Palīgā!!! Man nekā nav!  (Lasīts 5749 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Palīgā!!! Man nekā nav!
« Atbilde #30 : 2016. gada 02. aprīlis, 01:31:48 »
Ja Tu pirktu jaunus ratus tad Tu jau būtu filantrops vai pat mecenāts nevis
 “prasts“ labdaris.
Tā ka dāmas šādi rūpējas par par Tavu altruistisko izaugsmi.
Kam vairāk izaugsmi vajag? Man, vai tām sievietēm, kas badā dzīvojot un uz grīdas guļot laiž pasaulē jau piekto, kam arī nebūs ko ēst, kad mātei beigsies piens un gulēt nebūs kur?  :confused:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2016. gada 02. aprīlis, 01:46:42 »
Nja.Humora izjūta... Vārdu sakot “take it easy“. Absolutly nekā personīga...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #32 : 2016. gada 02. aprīlis, 01:50:12 »
Nja.Humora izjūta... Vārdu sakot “take it easy“. Absolutly nekā personīga...
Pārlasīju uzmanīgāk. Sapratu! Eju nokaunēties  :blushing: (Šodien esmu bišķi pa mākoņiem, tāpec neuzmanīgs, sūdīgs attaisnojums, es zinu. Neprasu piedot, vienkārši pasaku, kā ir.)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2016. gada 02. aprīlis, 11:29:44 »
Es reizēm kādu maisiņu ar drēbēm aiznesu uz H&M veikalu, kur pretī var dabūt atlaižu kuponu jaunam pirkumam.

Ir vestas lietas arī uz Sarkano krustu, mazturīgo biedrību "Dace" (īpašniece nesen jaunu māju uzbūvēja  :rofl: ), labākās mantas reizēm tirgoju internetā.
Vīram ir kaudze ar smalku brendu uzvalkiem (Hugo Boss, JOOP u.tml.), kas ir palikuši daudz par lielu pēc svara nomešanas. Tos tak uz Sarkano krustu nevedīs. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #34 : 2016. gada 02. aprīlis, 11:50:37 »
Oft.
Novalkāts, saplīsušās, izdilušās, nevalkājamās drēbes lliekam vecāku mājas garāžā. Tad nu izietas - kas lupatās, kas malku zāgējot vai sienas, griestus krāsojot utt.
Kad vajag, ieiet un paņem pēc situācijas.
Bračka bija iemetis arī saplēsto Kardēna žaketi. Zāģējot krūmus der pavisam labi. Kamēr neredz kopskatu, arī izskatās labi.
Pīppauze. Tā žakete arī tiek nevērīgi nomesta.
Iet garām kaimiņš, piestāj parunāt. Stāv ar fāteri pļāpā.  Piesēž ceļmalā, malko alu un bazarē.
Kaimiņš, dzēsdams cigareti, bik nominstinās un tad saka: es, na..., pahāju nopietni, re, mersi pirms mēneša jaunu nopirku, bet, bļ..., es nevaru atļauties kardēnā eļļu zāģim pieliet un kokus gāzt :D

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #35 : 2016. gada 02. aprīlis, 14:35:51 »
Stāsts.
Par lietu atdošanu trūcīgajiem. Kuriem tiešām nav un tiešām vajag tās lietas. Tas ir koks ar diviem galiem. Tu sagādā atdod lietas, tas ir ātrs un foršs IT KĀ prieks, ka esi ko labu izdarījis.  Bērni priecājās par mantām, mamma par saimniecības lietām.Lietas tiek speciāli piemeklētas atbilstoši viņu vajadzībām, nav nolietotas, bieži -jaunas.  Nav nekāda dzērāja, pat strādā kaut ko pagastā. Saimniecība apkopta.Vienu reizi, otru reizi, trešo, ceturto. Mēģini kaut mikroskopiski kādu lietu izglītojošu pievienot - grāmatas, spēles, papīru, krāsas. 2 bērni bērnudārza vecuma. Katru reizi bērni priecājās un māmiņa pieklājīgi saka paldies. Un tad vienā brīdī bērni un māmiņa sāk PIEPRASĪT konkrētas lietas, kuras gribas, bet "mēs taču nevaram atļauties". Un ja kāda iemesla dēļ nedabū, tad "nu jā, nevarējāt bērnam to mazo prieciņu sagādāt" (manuprāt pilnīgi bezjēdzīgu lietu)" Un no šī brīža tu saproti, ka tikai došana nav ilglaicīgs projekts.  Drīz viņiem šīs tavas nestās zivis pieriebsies, lai cik labas būtu. A iemācīt makšķerēt - tas ir PAR KĀRTU grūtāk, es pat teiktu neiespējami. Jo kā jau teicu, māmiņa pavisam normāla, nedzērāja, tikai viena ar 2 bērņukiem. Kā mainīt šādu attieksmi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2016. gada 02. aprīlis, 15:11:30 »
Nu droši vien “nogriežot“ palīdzēšanu-lai mācās ķepuroties pati.

Šis atsauca atmiņā arī kādu gadījumu.
Pārtikusi gimene. Vīram māsa, kurai ne visai finansiāli veicas.
Tā nu vīrs māsai gadiem ik mēnesi dod finansiālu piešprici.
Sieva par šo faktu pārlaimīga nav, bet nu galu galā... ja vīram tā sirdsmiers...
Diemžēl, vīrs auto negadījumā iet bojā.
Bet nākamajā mēnesī pie sērojošās atraitnes ierodas vīra māsa un
pārmetošā intonācijā taujā pēc savas ikmēneša piešprices...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2016. gada 02. aprīlis, 15:41:11 »
Šmotkas atdodu pusaudžiem, ir vairāki bērnunami laukos, man mazs izmērs. Druška ved, saka, ka viss noder.
Tv aizvedu uz pansionātu, segas uz dzīvnieku patversmi.
Sīklietas krāmēju sētā, mums ir tāds stūrītis ierīkots, viss pazūd, arī augi, grāmatas, trauki, kur paliek neinteresējos, varbūt ar grāmatām krāsni kurina, lai, vsm nenosalst. Katliņi un gludeklis aizgāja metālā, lai, vsm kāds santīmu dabūja.

Tv un portālu lūdzējiem neziedoju...

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #38 : 2016. gada 03. aprīlis, 10:11:51 »
Var vēl nest nevajadzīgās mantas uz Otrā elpa.

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2016. gada 03. aprīlis, 11:06:16 »
Es tā diezgan ilgi piešpricēju, motivācija -tas taču tavs pienākums. Līdz vienā brīdī (daudz par vēlu, man liekas)sarēķināju naudiņas, cik atliek tēriņam dienā, kad visi maksājumi nomaksāti . Pārsteidzošs rezultāts sanāca :angry:

Bet tas jau cits stāsts.
Nevajadzīgās drēbes uz kasti Spicē, angliskās grāmatas aizvedu uz bibliotēku, dāmas sašķiro, kas neder -makulatūras kastē, segas uz Slokas patversmi

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2016. gada 04. aprīlis, 10:03:06 »

Ja atdod, kas kļuvis lieks, tā nav labdarība. Labdarība ir tad, ja atdod labāko vai speciāli nopērc. Tas, par ko šeit runā, ir atbrīvošanās no liekām mantām.
Atbrīvošanās no liekām mantām būtu to izmešana miskastē un punkts. Nekādu domu, vai kādam tas tomēr būtu derīgs un mierīga sirds.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #41 : 2016. gada 04. aprīlis, 13:58:17 »
Atdod labaako vai nopeerc jaunu :rat:

To lielaakaa dalja to luudzeeju gribeetu gan...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2016. gada 04. aprīlis, 14:04:02 »
Tad es uzreiz piesakos uz jaunu auto!