Vispārīgi,ne gluži par tēmu.
Kas par nelaimi tā ir -savas domas pabāzt zem kopsaucīja ''mēs-latvieši''?Ja kādam autoram šķit,ka visi latvieši ir manipulējami,stulbi un tikai dzied un dejo pastalās-tad lai to attiecina uz sevi.
Šitas gandrīz izklausās pēc troļļa muldēšanas-lai zombētu cilvēkos to ieskatu,ka viņi tiktiešām ir stulbi,manipulējami bezcerīgi.Vai kādam par to labi maksā-lai izplatītu un stiprinātu šādu tizlu uzskatu?
Katram mums ir sava vieta valstī.Valdībai savas funkcijas,citiem dienestiem atkal savas,kuras vajadzētu veikt godrātīgi,bet diemžēl pārbaudi ar naudu un varu-šobrīd maz kas spēj godīgi izturēt,kā to redzam ik pa brīdim.Dēļ naudas pārdod tēvu un māti,ne tikai savu zemi ar visām tās iespējām.Kur ņemt cilvēkus ar izglītību, zināšanām un spēju organizēt valsts dzīvi un kuri nebūtu slimi ar alkatību?Pagaidām nav tādu?Un ja ir -tie valdības iestādēs nav
Es kā tautas pārstāvis nemaz nealkstu uzņemties valdības (kura par savu darbu saņem labu algu) funkcijas un izlemt tās lietas par bēgļiem,bankām,ārpolitiku ,iekšpolitiku,finansēm utt utt.-kur man nav ne attiecīgas izglītības,ne zināšanu kopumā.Un savukārt valdības pārstāvji nenāks un nedarīs manu darbu,par ko tiem nava sajēgas.
Un kamēr es būšu dzīva un rīcībspējīga-mans zemes gabaliņš netiks pārdots ne krievam,ne zviedrim,norvēģim vai kādam vācietim,manā īpašumā netupēs slinks un izvirtis musulmanis-lai kādos bēgļa statusos viņš sevi pozicionētu.Tas ir manos spēkos-kaut mazu gabaliņu Latvijas pasargāt no ārzemju invāzijas.