Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 24285 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Sveicināti!
« Atbilde #105 : 2016. gada 18. aprīlis, 00:19:21 »
Varbuut arii taa... reaali beerniibaa bija alergjiska reakcija uz jodu saturosiem preparaatiem...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #106 : 2016. gada 18. aprīlis, 07:30:00 »
Es nojautu,ka Tev ir kāda brīnišķīga personības šķautne,bet izrādās veselas trīs! :rofl:

Atslēdzies ih

« Atbilde #107 : 2016. gada 18. aprīlis, 09:22:57 »
Itta, tā varbūt pat nebij alerģija, vienkārši jods baigi nikni stradāja- to ko tas parasti dara un organisms, protams, reaģē visai sāpīgi uz to ka ir atmiruši mikroorganismi.....alerģijas būtība patiesībā ir visai vienkārša-  paaugstinās histamīna līmenis, tādā veidā tas reaģē. Bet alerģiju ļoti labi noņem arī C vitamīns milzīgās devās, tāpat  tas palīdz atindēt organismu.Toksīni, kas rodas no joda iedarbojas ļoti nepatīkami, tādā ziņā process nav viegls....bet tas pat nevar būt ļõti viegls jo sēnes ir būtībā olbaltumvielas- pārsvarā....nu un- kas var būt viegls, ja organismā sāk sadalīties olbaltumvielas? Palīdz toksīnu izvadīšana .
 Nu jā-kaķi-tā ir neatņemama sastāvdaļa, katrs savādaks...es tikai domāju- kā to var just vai nojaust?

Atslēdzies ih

« Atbilde #108 : 2016. gada 18. aprīlis, 09:31:44 »
Zilais jods darbojas maigāk, tas ir piemērots šādiem gadījumiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #109 : 2016. gada 18. aprīlis, 09:41:45 »
3 kaķi - tas ir forši!  :thumbsup: :murmur: :murmur: :murmur:

Sieva un bērni ir? :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #110 : 2016. gada 18. aprīlis, 09:50:15 »
Dīvainākā diskusija kopš seniem laikiem. Cilvēks bez medicīniskās izglītības, izlasījis dažus rakstus (nu labi - daudzus), bez zināšanām anatomijā, bioķīmijā un medicīnā, postulē dažādas (savas) teorijas. Pārējie ļauži, kurš vairāk lasījis, kurš mazāk - kasa pakausi un mēģina "iebraukt tēmā". Protams, iebraukt var tikai auzās, bez pat salasītām zināšanām. Vienīgais "oponents" AR izglītību ir sapratis buļļa kakas izmērus, un notinies no diskusijas.

:wtf:

Atslēdzies ih

« Atbilde #111 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:02:59 »
Jā,ir.Pieaudzis dēls. Būtu vispār neslikti ja mediķi drusku pārzinātu anatomiju,bez tādiem robiem kā limfatiskā sistēma...un spētu uz organismu raudzīties kopumā, nevis- LORs ārstē mandeles,kas ir limfātiskās sistēmas orgāns,kardiologs- sirdi un tādā stilā...ķīniešiem ir viens ārsts visam organismam un nav neārstējamu slimību.Nav, vispār nav.Nu nedod pilnīgi neko studēšana med. mācību iestādēs...neko.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #112 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:05:20 »
Jā,ir. Pieaudzis dēls. 

no sievas tātad esi "attīrījies"?

:just_popcorn:

Atslēdzies ih

« Atbilde #113 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:11:35 »
Jautā varbūt ,,mediķiem'' Emīlij. Es atbildēju skaidri-jā, ir...tā ir Tava saprašana ko demonstrē?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #114 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:13:50 »
Jā,ir.Pieaudzis dēls. Būtu vispār neslikti ja mediķi drusku pārzinātu anatomiju,bez tādiem robiem kā limfatiskā sistēma...un spētu uz organismu raudzīties kopumā, nevis- LORs ārstē mandeles,kas ir limfātiskās sistēmas orgāns,kardiologs- sirdi un tādā stilā...ķīniešiem ir viens ārsts visam organismam un nav neārstējamu slimību.Nav, vispār nav.Nu nedod pilnīgi neko studēšana med. mācību iestādēs...neko.

jā, medicīnas mācību iestādes jāslēdz, visus jāsūta studēt astroloģiju, mācīties huinduismu utt. Aiziesi pēc gadiem pie zobārsta - viņš Tev teiks - karma tāda, tāpēc zobi sāp! :D :D

Ko Tu mīļais cilvēk zini par medicīnu Ķīnas Tautas republikā šodien? Labprāt uzklausītu. :)

Atslēdzies ih

« Atbilde #115 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:22:28 »
Jāslēdz nav bet mācību programmu gan vajag radikāli pārstrādāt, izmetot ārā lieko un iekļaujot vajadzīgo. Lai drusku zināšanas būtu. Labprāt uzklausītu? Brauc pie ķīniešu speciālistiem, maksā un mācies un arī tad- maz ko Tev teiks. Vajadzēs pašam saprast visai daudz ko.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #116 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:26:36 »
Vārdsakot - "es visu zinu, neko neteikšu, pašiem viss jālasa un jāsaprot, mediķi nezina pilnīgi neko".

Atsaucamies uz Ķīnas medicīnu, kurai nav neārstējamu slimību, bet uz jautājumu - ko tad zini ar Ķīnas medicīnu - atbilde ir "brauc un uzzini, maksā utt". Neteiks!

Okeej...

Atslēdzies dille

« Atbilde #117 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:28:13 »
Es te tā klusiņām iepīkstēšos - ir ārsti, kuri papildus tradicionālajai rietumu medicīnai pielieto arī netradicionālās(austrumu) medicīnas metodes. Tas jau nav nekāds jaunums.
Pasarg Dievs no tādiem, kuriem šīs tradicionālās izglītības nav. Tikai austrumu medicīna vien arī nekāda panaceja nav.

Un kāpēc, ih, tāds agresīvs runas veids? ja reiz jūties aicināts apgaismību nest, tad to dara ar milzu lēnprātību :)
Ja vēlies, lai kāds Tevī ieklausās, tad sāc ar savu personīgo pieredzi,pastāsti, kā sevi, sievu, bērnus, vecākus, radus esi izārstējis.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 18. aprīlis, 10:33:28 no dille »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #118 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:28:24 »
Jāslēdz nav bet mācību programmu gan vajag radikāli pārstrādāt, izmetot ārā lieko un iekļaujot vajadzīgo. Lai drusku zināšanas būtu. Labprāt uzklausītu? Brauc pie ķīniešu speciālistiem, maksā un mācies un arī tad- maz ko Tev teiks. Vajadzēs pašam saprast visai daudz ko.

A kā lai cilvēks "pats saprot"?? nu labi, tie, kas piedzimst "jau gudri un zinoši" par tiem skaidrs. A ko pārējiem darīt?? :)

Es par mūsdienu Ķīnas medicīnu neko nezinu, tāpēc jautāju "speciālistam" kā Ķīnā ārstē tās pašas zobu sāpes, apendicītu vai saplīsušu menisku. Uzlaiž kaut kādu uš-uš un pats pāriet, vai adatu iedur īstā vietā un caurums zobā aizaug...     

Atslēdzies ih

« Atbilde #119 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:29:06 »
Tu nesaprati ka es nestrīdēšos? Papūlies saprast. Es taču pateicu visai skaidri, Tu mierīgi vari neko nejautāt...tas nav priekš tevis.