Man tikai Rafix atliek par tevi pabrīnīties
Tu katru dienu brauc pāri vienai un tai pašai gājēju pārejai 10 metri ir 2 mašīnu garums ,tātad tuvu gājēju pārejai,katru dienu tur stāv simtiem gājēju,kas vēlas šķēŗsot tieši tev zināmo gājēju pāreju un tu pirms gājēju pārejas brauc ar tādu ātrumu,kur tu pat normāli nespēj nobremzēt un tev priekšā pat nebija nevienas mašīnas un tikpat labi no tiem cilvēkiem ,kas gaida,kad autobraucējam ienāks prātā saredzēt gājēju pāreju un varbūt apstāties un palaist tos pāri,starpt tiem gaidītājiem var būt bērns,kuram vienkārši apnīk gaidīt to labo autobraucēju,kurš pazīst gājēju pārejas un bērns vienkārši skrien pāri un vecāki šim pakaļ ,nevajag gaidīt tos gadījumus,kad kāds izleks tev ārā uz pārejas,bet braukt ar tādu ātrumu pirms gājēju pārejas ,lai tu varētu spēt jebkurā situācijā ātri noreaģēt.Ceru,ka tevi tas stabs gudrāku pataisīs.
Rudzupuķe, man atliek par Tevi vien pabrīnīties.
Rakstīt Tu proti, bet lasīšana nevedas.
Bez straujas bremzēšanas es tur apstājies nebūtu. Strauja bremzēšana man neko nedotu, jo aizmugurē braucošais neko nezināja par distanci un tā pati nelaimīgā inerce, kas neļauj mašīnu apturēt momentā, šajā gadījumā ar triecienu tik un tā aizmestu manu mašīnu šiem te abiem gājējiem virsū.
Ja Tu kaut ko zinātu par satiksmes noteikumiem, Tu arī zinātu, ka man par katru cenu nav jābremzē, ja pie pārejas tuvojas gājējs. Ja mans ātrums ir 30km/h un līdz pārejai 10m, pēc loģikas man nav jābremzē, lai ar strauju bremzēšanu neizraisītu avāriju - jāstājas ir nākamajam aiz manis - viņš ne sliktāk par mani tos gājējus tur redz, bet viņam ir garāks gabals, kura laikā apstāties bez asas bremzēšanas.
Mana atbildība ir gan nenotriekt gājēju, gan neizraisīt avāriju. Gājēja atbildība ir novērtēt, vai es varēšu apstāties, pirms lekt uz pārejas, lai man nebūtu jārada avārijas situācija.
Tu spītīgi vēlies izslēgt no tēmas gājēju pienākumus, kas ir atrunāti ceļu satiksmes noteikumos. Bet tie tur ir un ne ar ko nav mazāk svarīgi, kā mani pienākumi kā autovadītājam.
Te man atkal gribas atgriezties pie idejas par gājēju apliecībām, citādi steberē visādas, kā te jau kāds teica, Indijas Svētās govis, kam pat prātā nenāk, ka viņš, izgājis uz ielas, arī ir satiksmes dalībnieks un, ka arī uz gājēju attiecas kaut kādi pienākumi šajā sakarā.