Autors Tēma: gimenes draugi  (Lasīts 7573 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: gimenes draugi
« Atbilde #30 : 2016. gada 05. augusts, 11:59:44 »
Jākomunicē bērnu dēļ, tas jā, bet ne jau nu jāballējas un brīvais laiks jāpavada kopā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2016. gada 05. augusts, 12:04:18 »
Ja bērnam kāda jubileja, jāballējas tomēr būs... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2016. gada 05. augusts, 12:06:39 »

Varbūt kundze satraucās nevis par Tavu, bet jaunās sievas reakciju,
ka vīra ex sieva jau priekšā.

Ļoti iespējams. Lai gan neko viņai neesmu nodarījusi.
Ar bijušo un tagadējo vīru vienā ballē esam bijuši. Toreiz gan eksim sieva līdzi nebija. Nekādi ekscesi arī nenotika.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2016. gada 05. augusts, 12:16:45 »
kas, protams, norāda tikai uz latvijiešu ..].
Nu kāpēc latviešu? varētu domāt, ka citu tautu piederīgie savstarpēji neskandalējas.
Bet šis norāda, ka Dille lasa pirmo un pēdējo burtu, bet komentē tā, it kā visu vārdu būtu izlasījusi. :D
Es speciāli norādīju latvij-iešus, t.i. Latvijas iedzīvotājus, no kuriem daļa komentē Cālī. Un no komentētājiem ne visi ir latv-ieši, tas ir vispārzināms.
Toties tā kā es neesmu čupojusies ar ārzemju šķirteņiem, par viņiem man informācijas nav. Redz, es komentēju tikai to, ko zinu, nevis kā vairākums. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2016. gada 05. augusts, 12:23:12 »
Tas latvijieši no tā krievu latvijci ieviesies? Brrrrr..., nepatīk. :(

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #35 : 2016. gada 05. augusts, 13:09:17 »
Ja bērnam kāda jubileja, jāballējas tomēr būs... :)

Nu jā, abiem bijušajiem laulātajiem kopā ar bērniem,bet  bez jaunajiem partneriem. Un ne jau ekscesu dēļ. Es jau nezinu, tik teorētiski varu iedomāties,ka pieklājīgi ir nemaisīt kopā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2016. gada 05. augusts, 13:36:32 »
Sarežģīti tas viss. Bērns jau arī, ja vecāki kontaktē pazīst tēva un mātes jaunos partnerus, iespējams ar abiem labas attiecības. Ar vienu gan jau arī ikdienā dzīvo kopā...
Es arī vien teoretizēju - tā krasi nodalīt, ikdienā ir blakus, svētkos nē?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2016. gada 05. augusts, 13:37:21 »
Esmu bijusi kāzās, kur līgavainim bija abi šķirtie vecāki ar otrajām pusēm. Galvenais stratēģiski visus nosēdināt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2016. gada 05. augusts, 13:59:44 »
Vot tas, ka šķirtie, kam sen citas ģimenes un jauni bērni, tiek aicināti kā bijušais pāris - abi pa vienam, pašreizējā sieva/vīrs nav vēlami - IMHO ir visstulbākais scenārijs. Tāds sen izbijušas pagātnes restaurācijas mēģinājums - viss ir pa vecam, tētis ar mammu/dēliņš ar sieviņu/meitiņa ar vīriņu utt. laimīgi kopā, blablabla.
Dzīve nestāv uz vietas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2016. gada 05. augusts, 14:33:31 »
Mēdz jau būt arī tā saucamie pusbrāļi un pusmāsas, kuri bērnam tomēr asinsradinieki.
Diezgan stulbi, ja tēvs ar jaunās ģimenes bērniem dotos uz jubileju,
bet māte tupētu mājās.
Bet tā arī mēdz būt, Diddly jau minēja. Dzīve raiba.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #40 : 2016. gada 06. augusts, 01:22:45 »
nu nemaz nav tik traki.

Es reiz ieskrēju pie savas druškas brīdī, kad viņa pa mobilo stāstīja sava bijušā drostaliņai par šama dietas īpatnībām, ņemot  vērā viņa aizkuņģa un kuņģa problēmas  :m: .

- Es šai saku. - tu ir dulls bābietis, lai tak šams iet dillēs...
- Smaida, - vai man žēl, lai tak jaukums tiek pie visām tām gastronomiska rakstura klapatām, kā es savā laikā.
- Es šamai,- būtu vismaz ieteikusi kādu driģenes uzlējumu tukšā dūšā ... tāpat, izprecies pēc.
- Nē,- atbild, šams man vakar puscūci atstiepa un nākošnedēļ solīja malku,- tātad, ir dzīvs vajadzīgs.
- Malku viņai vajag, - noņurdu,- kas tev to malku skaldīs?
- Te druška klusi iesmei-, tici man, gan jau kandidāti atrastos!...
Nu ko es,- tu vispirms šamiem pieprasi ārsta izziņu, ka aizkuņģis ir kārtībā.

Vispār ar viņu sastrīdēties ir praktiski neiespējams, es par nojaušu, ka viņa pati to drostaliņu vecim piespēlēja, lai ar glanci tiktu no viņa vaļā. Un galvenais tik skaisti viss pakārtots,- miers mājā, vecis pie vietas, puscūcis pagrabā, malka sētā un kaut kādi skaldīšanas kandidāti gar paksi ložņā.... Čerts, ne prot cilvēks dzīvot!
 Nē, nu es ar nav uz kašķi tendēts sievišķis, un draudzējos ar visām savām bijušajām simpātijām. Bet man pārāk švaki nervi, lai es viņu jaunās ļubestības apmācītu, ka šamo labāk apčubināt. 

Atslēdzies itta

« Atbilde #41 : 2016. gada 06. augusts, 10:50:39 »

Varbuut ne iisti pa teemu, bet vienkaarsi paardomas:

Lai vai kaa, labas attieciibas veicina pozitiivas emocijas un pleesties un naidoties... a jeega, atgriest  neizdosies, bet, slikta passajuuta no negatiivaam emocijaam tomeer skars visvairaak pasu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2016. gada 06. augusts, 11:42:52 »
Vot, tas ir pareizi. Ja vecis aizklīst neceļos nevajag vēl pašai sev pāri darīt un kultivēt organismā  vēl vairāk negācijas. Aizgāja, nu un labi, tātad viņš tev neder. Un tu esi pelnījusi ko labāku. Sāc ar to, ka iztīri dzīvokli no liekas drazas un vecām atmiņām, aizej uz frizētavu ( tas vienmēr palīdz), pieraksties uz kosmētisku manipulāciju kursu, spa un fitnesu. Sakārto organismu un tas tev būs pateicīgs - jutīsies, kā no jauna piedzimusi. Aizej uz pāris teātra izrādēm un nopērc sev ko jauku. Lutini sevi uz nebēdu, jo sen to esi pelnījusi. Un nedzīvo atmiņās, tur nekā laba nav. Tev neder nekas, kas dara tev pāri.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2016. gada 06. augusts, 12:14:18 »
Oi, Olguci, tas pēdējais posts Tev “labāko“ dāmu žurnālu garā padevies... :)
Galvenais pozitīvā domāšana ;), ja tas būtu tik vienkārši.
.

Atslēdzies itta

« Atbilde #44 : 2016. gada 06. augusts, 12:22:08 »
Oi, Olguci, tas pēdējais posts Tev “labāko“ dāmu žurnālu garā padevies... :)
Galvenais pozitīvā domāšana ;), ja tas būtu tik vienkārši.
.

No manas pieredzes - ir vienkārši, ja vēlās ... :) (uzsvars uz vārdu vēlme :) :) :) )

Pie tam tas tā ir ar visu, kamēr paši būvējam visādas sienas un modelējam negatīvos scenārijus tikmēr arī ir kā ir ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...