Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22662 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #60 : 2016. gada 30. augusts, 08:01:12 »
Tev nav brālis/tēvs/labs draugs vīrietis?
Kas pret tādu vrb i līdzētu, ka Tavā pusē nostātos spēcīgāks vīrietis. Un viņš ar viņu parunātos (iespējams arī fiziski) tā, lai viņam būtu vnk bail Tev vēl ko nodarīt.
Lupatas, kas izrāda varu pār sievietēm un bērniem, parasti ir melni un maziņi tikko riktīgs vecis, no kā reāli var pa purnu noraut, pretī parādās...

Bet vai tādu vsp vajag...

Sorry, izrādās ir arī 2. lapa - so, novecojis priekšlikums
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. augusts, 08:06:42 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #61 : 2016. gada 30. augusts, 08:10:58 »
Es jau domāju, bet ir divi argumenti, kāpēc ne, tāpēc labāk ne.
1 no tiem nosacīta sodāmība? Tas būtu drīzāk arguments PAR ;)

Vai vnk atrunas, atrunas, jo neko jau patiesībā negribas darīt?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #62 : 2016. gada 30. augusts, 08:20:12 »
Nu vai zin. Tev Mao piedāvāja reālu risinājumu!!! Turklāt labu.
Bet tu [piedod, bet nu jau ar mazo burtu] aizstāvi savas tiesības būt sistai vēl. Jo tev tak ir iiieeemesli... Un aizstāvi savas meitas tiesības to redzēt un būt sistai pašai. Lieliski. Klasiski un pēc notīm. Kam tev to bērnu vajadzēja? Lai redzētu, kā viņa apprec tādu pašu kretīnu, kas klapē viņu un viņas meitu - tavu mazmeitu? Tik ļoti patīk cietējas loma?

Šajā forumā pārsvarā dzīvo cilvēki, kam ne tuvu vairs nav 20 un pat ne 25. Tie, kas ir redzējuši arī uz savas ādas, ar ko beidzas "viņš man iesita, bet es pacietīšos līdz nākamajai reizei, bet TAD GAN!".
"viņš man iesita, bet es pacietīšos līdz nākamajai reizei, bet TAD GAN!".

Tad gan pēc pilnīgi sadir@tiem tavas dzīves padsmit gadiem varēsi sēdēt pie sasistas siles. Ģimenes nebūs tik un tā, bet arī dzīves nebūs bijis. Jo to, ko varēja ārstēt pēc pirmā uzliesmojuma, nevar ārstēt pēc otrā un trešā. Un ne jau ar puķēm un paklusēšanu ārstēt.

Bet ja gribi parakstīt forumā un patīksmināties par savu nabaga cietējas statusu un cēli dot "ērglim" iemeslu turpināt, nevis risināt problēmu tad, kad tā vēl ir risināma [un tikai pēc pirmā! gadījuma kaut kas vēl ir darāms], te nav īstais forums, tam tev ar Cosmo būs pietiekami. Te tev piedāvā risinājumus.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. augusts, 08:40:09 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #63 : 2016. gada 30. augusts, 08:31:11 »
Kā mani tracina tas:pagale viena nedeg. .. Deg un kā vēl Deg... Pieredze liecina, ka pret vardarbību nekas nav lidzams, diemžēl....
Nav varianta, ka deg deg viena pagale. Bet tas nepavisam nenozīmē, ka rokas pacelšana ir pieļaujama kaut niecīgākajā variantā. Diemžēl daudzas meitenes jaunībā negrib domāt un secināt, pirms stājas nopietnās attiecībās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 30. augusts, 08:49:38 »
Atļaušos par to pagali oponēt - viena tomēr nedegs gan,
jābūt vismaz otrai, kura kaut netieši, pieļauj to degšanu.

Mani pat vairāk par to pļauku, kurai ir sekojusi vismaz kāda reakcija, izbrīna samierināšanās, ar
diendienas psiholoģisko teroru, visu to pa gaisu lidināšanu, dusmu lēkmēm...
Mani tāda mājas - drošākās vietas - dzīve vienkārši nogalinātu..., bērnu pat nepieminu. :(
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. augusts, 08:58:26 no tuk »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #65 : 2016. gada 30. augusts, 09:25:26 »
Es zinu, ka viņš atvainosies un atnesīs ziedus, taču ar vienu atvainošanos šādā gadījumā ir par maz.

Pēc šiem vārdiem mani neatstāj sajūta, ka jūsu ritenis jau griežas - viņš pauž agresiju, Tu paklusē vai retu reizi izsaki savas domas, viņš labi saprot, ka rīkojies sūdīgi, nāk palūgt piedošanu, atnes puķītes...
Bet atvainošanos un puķītes saņemsi aizvien retāk. Nupat ir arī pārkāptas fiziskās robežas. Ritenis iegriežas

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #66 : 2016. gada 30. augusts, 09:40:43 »
Autorīt,vai tiešām Tev vēl ir mīlestība pret šo cilvēku?Kas ir Tevi tramdījis,metis ar to,kas pie rokas,un nu arī sitis?
Vai Tev nav arī pašaizsardzības instinkta?Kas brīdinātu no nākamās agresijas momenta-kaut vai baiļu veidā?Vari būt droša-ja mazā meitiņa bieži redzēs jūsu dusmu brīžus-viņai būs bailes no saviem vecākiem,no jūsu strīdiem un lidojošiem priekšmetiem.
Bērni jau sitiuācijas uztver tieši,viņi nemeklē,kas vainīgs.Un mājas,vecāki-kā drošības un miera pamats-jūsu bērnam būs atņemtas-pretēji Tavām cerībām-bērna dēļ attiecības glābt.
Es uzskatu,ka tas nav lāga vīrietis,tas ir gļēvulis,kas spēj būt agresīvs pret savu sievu,bērna māti.Piekrītu tiem,kas saka,ka nekas labs nav gaidāms.Var jau būt,ka pēc kašķa būs puķes un lūgšanās,un Tev tas pat patiks,kā plāksteris uz sūrstošas brūces.Bet-diemžēl tas nu ir tiešs un noteikts beigu sākums.Nekādas puķes nepadarīs notikušo par nebijušu.
Nav jau nekur uzreiz jāskrien prom,bet sāc jau lēnām apdomāt -kā un kur Tu un meitiņa varētu būt drošībā un mierā,kā sacīt plāns B.Jo TAS atkārtosies.Vīrietis savu vainu apzināsies,bet pretoties savai agresivitātei nespēs,un savā gļēvumā vainu uzgrūdīs Tev.Arvien biežāk,arvien vairāk.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2016. gada 30. augusts, 10:15:34 »
Cerams Maruu ir materiāli neatkarīga,
tad būtu daudz vieglāk par sevi pastāvēt (ja vispār tāda vēlme),
ja nē, tad agresoram plašas iespējas manipulācijām...

Atslēdzies tex

« Atbilde #68 : 2016. gada 30. augusts, 10:50:50 »
Man Nelasās, ka viņa jelkad būtu bijusi jelkādā veidā neatkarīga. Vai ka būtu vēlme reāli ko darīt.
Iespējams, ka pie vainas arī drošības un atbalsta trūkums no dzimtās ģimenes, ja vsp apsver šādu attiecību turpināšanu un nav ne brāļa, ne tēva, ne kaut vnk draugu, kas par viņu iestātos, kad pati netiek galā.

Ieteikums izsviest kunga krāmus maisos, kastēs un koferos aiz durvīm (neatkarīgi no tā, kam pieder dzīvoklis, lai pamēģina iztiesāt ārā savu bērnu un tā māti), a priori tika atzīts par nepeiņemamu. Sooo, upuris ir izaudzināts jau dzimtajā ģimenē, IMO

Atslēdzies Trix

« Atbilde #69 : 2016. gada 30. augusts, 10:53:29 »
Mīļotais Lieliskais pēc naktsmaiņas atgriezies, autore laimes asarās osta atnestās puķes un vāra kakao pie viņa mīļākajām svaigajām bulciņām... Kur nu vairs forums...
[Pardon, nenoturējos.]

Cerams Maruu ir materiāli neatkarīga,
tad būtu daudz vieglāk par sevi pastāvēt (ja vispār tāda vēlme),
ja nē, tad agresoram plašas iespējas manipulācijām...
Nekāda dižā materiālā neatkarība ar divgadīgu bērnu nespīd. Bet tas nenozīmē, ka izejas nav un ka jāpacieš vardarbība.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #70 : 2016. gada 30. augusts, 11:05:59 »
Tas atkarīgs no izglītības un uzskatiem, es kaut kā arī ar sīčiem,
saviem  tēriņiem pati pelnīju, kaut spiesta nebiju.
Man kaut kā tā iekšējā neatkarības sajūta ļoti būtiska, laikam esmu baigā egoistene. ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #71 : 2016. gada 30. augusts, 11:08:06 »
Nāk prātā vecais teiciens -valsi dejo divatā -agresīvais ir atradis piemērotu upuri, bet upurim kaut kādā dīvainā veidā tas patīk. 
 Agresīvais(vismaz kādu laiku)  jau tomēr saprot, ka izdarījies slikti, nāk nolūgties un tad iestājas upura zvaigžņu stunda -ļaut palūgties, patramdīt kādu brīdi. Līdz nākamajai reizei, kad šķīvis vai dūre ies pa gaisu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #72 : 2016. gada 30. augusts, 12:03:48 »
Nez. lai gan neesmu agresīvs, man arī būtu ko pastāstīt... bet Mao to var uztvert par pienākumu ziņot policijai  :wtf:  tāpēc pirms tam jāpapēta KL par noilgumu :)

Ja tāds viņš ir bijis vienmēr, visus 7 gadus, un šī agresija tikai progresē, tad protams laidies, paliks tikai sliktāk.

Ja tas ir noticis pēdējos 2-3 gados, tad to var saistīt ar jūsu statusa/attiecību maiņu - ne katrs spēj izturēt un attiecīgi mainīties piem. ar bērniņa piedzimšanu... tomēr tās ir radikāli citas attiecības. iespējams arī darbā sakrājas visādi stresi un cilvēks vnk "noraujas".

Runāt vajag, bet nevis par to nelaimīgo pļauku, bet par tām agresijas izpausmēm uz priekšmetiem, dzīvniekiem, arī cilvēkiem. Ko viņs pats par to saka, no kā tas, kā to mainīt?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. augusts, 14:15:36 no pitons »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #73 : 2016. gada 30. augusts, 12:15:38 »
Maruu klusē...   :(

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2016. gada 30. augusts, 12:38:58 »
Vispār Maruu jau pati arī rakstīja, ka apsver domu par kopdzīves pārtraukšanu.
Nav jau viegli radikālus lēmumus pieņemt un cerība jau, kā smejies, mirst pēdējā...
Varu arī saprast, viegli tas nav.