Nu vai zin. Tev Mao piedāvāja reālu risinājumu!!! Turklāt labu.
Bet tu [piedod, bet nu jau ar mazo burtu] aizstāvi savas tiesības būt sistai vēl. Jo tev tak ir iiieeemesli... Un aizstāvi savas meitas tiesības to redzēt un būt sistai pašai. Lieliski. Klasiski un pēc notīm. Kam tev to bērnu vajadzēja? Lai redzētu, kā viņa apprec tādu pašu kretīnu, kas klapē viņu un viņas meitu - tavu mazmeitu? Tik ļoti patīk cietējas loma?
Šajā forumā pārsvarā dzīvo cilvēki, kam ne tuvu vairs nav 20 un pat ne 25. Tie, kas ir redzējuši arī uz savas ādas, ar ko beidzas "viņš man iesita, bet es pacietīšos līdz nākamajai reizei, bet TAD GAN!".
"viņš man iesita, bet es pacietīšos līdz nākamajai reizei, bet TAD GAN!".
Tad gan pēc pilnīgi sadir@tiem tavas dzīves padsmit gadiem varēsi sēdēt pie sasistas siles. Ģimenes nebūs tik un tā, bet arī dzīves nebūs bijis. Jo to, ko varēja ārstēt pēc pirmā uzliesmojuma, nevar ārstēt pēc otrā un trešā. Un ne jau ar puķēm un paklusēšanu ārstēt.
Bet ja gribi parakstīt forumā un patīksmināties par savu nabaga cietējas statusu un cēli dot "ērglim" iemeslu turpināt, nevis risināt problēmu tad, kad tā vēl ir risināma [un tikai pēc pirmā! gadījuma kaut kas vēl ir darāms], te nav īstais forums, tam tev ar Cosmo būs pietiekami. Te tev piedāvā risinājumus.