Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22676 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #105 : 2016. gada 30. augusts, 14:56:55 »
Daddy normāli  un sakarīgi diskutē.
Autore izklausās ļoti jauna. Un mēs jau zinām,kādi ir jaunie  :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #106 : 2016. gada 30. augusts, 15:00:54 »
nja, traki, ja nenobriedušiem cilvēkiem rodas bērni :)  lasot turpinājumu, jūtu, ka tāds tādu atrod un vairojas :D

piekrītu, ka vīriņam noteikti vajag iemācīties gulēt pie pirmās izdevības, nevis ērtos apstākļos, kā bija agrāk, tādu vairs nebūs... tāpat arī vīriņam vajadzētu ņemt uz sevi bērna čīkstēšanu, bērnam lieliski var pārslēgt uzmanību, pārbaudīts uz 3 bērniem un 4 mazbērniem... 

bet arī sieviņai ir jārespektē otrs cilvēks, nevis jāveļ vaina uz bērnu, rotallietu, kaķi

Atslēdzies dip

« Atbilde #107 : 2016. gada 30. augusts, 15:09:16 »
Nevienu neaizstāvot un padomus nedodot - ja mani uzmodina nelaikā, varu: 1) dzimteni nodot (visu pateikšu, jo prāta bremzes nav pamodušās)
                                                                                                               2) automātiski iejaukt droši vien arī varētu, jo - skat.pirmo atbildi.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #108 : 2016. gada 30. augusts, 15:13:02 »
Kaķis, starp citu, cieta dēļ tā, ka kāds bija aizsēdējies WC ar telefonu un tādēļ viņam piedega kartupeļi, ko pats bija cepis. Es tajā mirklī ar bērnu nācu iekšā no pastaigas. Kaķis vienkārši gulēja zemē, gaitenī un pat ne tuvu ne ceļa vidū. Ko ieraudzīja, tam iespēra. Lūdzu - kā te esmu vainīga es, bērns vai dzīvnieks, kuri neprot uzvesties un tādēļ dara nervozu vīru? Ak, pareizi, paēdis nebija! Turklāt, kaķis noteikti bija pie tā vainīgs vai vismaz kaut kādā sakarā, ko Tu man tūlīt izskaidrosi.

Tavu nostāju, kā jau teicu, sapratu - vainīgs būs jebkurš, tikai ne pats - viss viņu provocē. Tad jau man sen bija jānosit gan viņš, gan bērns - tie abi manas vēlmes pagulēt nerespektē nekādā veidā, bet es taču kaut kā savācos un pat nelamājos. Ja es to varu, kāpēc man jālien uz vēdera priekšā kādam, kurš, kā sāk šķist, nevis nevar, bet negrib savākties, jo kāpēc gan to darīt, ja vienmēr var vainot kādus ārējus apstākļus?

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #109 : 2016. gada 30. augusts, 15:43:19 »
Izklausās, ka autore sāk iztaisnot muguru :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #110 : 2016. gada 30. augusts, 16:11:24 »
varu tikai pateikt, ka arī mani, ārkārtīgi mierīgu un līdzsvarotu cilvēku, īpašos apstākļos ir spējuši izbesīt gan sieviete, gan bērns, gan kaķis...

Protams, “izbesīt“ var jebkas un jebkuru, tas vien normāli.
BET!, stāsts jau par to, kā šis besis tiek izpausts jeb novadits...
Ir tak starpība, pasakot, ka kas traucē, jo darba stundas vēl priekšā,
vai ari spārdot un vicinot rokas.

p.s. Maruu, varbūt tomēr der pārdomāt, vai Tu šo konkrēto vīrieti, personību vēl mīli
un vai vēl joprojām - vēlies, “līdz nāve mūs šķirs“.
Vai tādu vēlējies savu laulību?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. augusts, 16:19:16 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #111 : 2016. gada 30. augusts, 16:19:43 »
Nuja, un stāsts ir par to, ka šeit agresija jau ir sistēma - standarta reakcija pie jebkāda kairinājuma ar jebkuru, visnenozīmīgāko un neparedzamāko, ieganstu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #112 : 2016. gada 30. augusts, 16:48:30 »
Attieksme pret dzīvniekiem visu pasaka par cilvēku.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #113 : 2016. gada 30. augusts, 17:13:01 »
Agrāk arī pret kaķi viņam tādas attieksmes nebija. Spēlējās ar viņu, vienmēr ņēma rokās un mīļoja, ja gadījās netīšām uzkāpt uz astes vai kā citādi nodarīt pāri. Kāpēc viņš ir palicis šitāds, nezinu. Viņa viedokļa par notiekošo man pagaidām nav, negribu zināt, kamēr nav stabila sava viedokļa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #114 : 2016. gada 30. augusts, 17:33:19 »
Nu, baidos, ka alternatīva kaķis, biji Tu...
Bet cilvis seko vien savam superego, ja tas ko izsaka...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #115 : 2016. gada 30. augusts, 17:45:09 »
Tavu nostāju, kā jau teicu, sapratu - vainīgs būs jebkurš, tikai ne pats - viss viņu provocē. Tad jau man sen bija jānosit gan viņš, gan bērns - tie abi manas vēlmes pagulēt nerespektē nekādā veidā, bet es taču kaut kā savācos un pat nelamājos. Ja es to varu, kāpēc man jālien uz vēdera priekšā kādam, kurš, kā sāk šķist, nevis nevar, bet negrib savākties, jo kāpēc gan to darīt, ja vienmēr var vainot kādus ārējus apstākļus?

Tu atkal otrā grāvī...
Bet tāds taču viņš nebija visus 7 gadus kurus jūs esat pazīstami?? Jeb bija, tikai Tu to nemanīji??

Atslēdzies Trix

« Atbilde #116 : 2016. gada 30. augusts, 17:52:25 »
Tu viņam kaut kā tiešā tekstā pajautāji [SMS, e-pasts, ja negribi un nevari runāt], ka gribi zināt viņa argumentus un situācijas redzējumu - kas notiek un kāpēc? Kas ir mainījies?
Tu viena tikai no savas puses īsti situāciju neizanalizēsi, jo Tu redzi tikai savu pusi, bet neredzi viņa. Ko ir spējīgs izdomāt vīrietis, tālu neatpaliek no sievietes fantāzijām un 1001 nakts pasakām. Līdz ar to nekādu viedokli Tu nevari noformulēt un nekādus plānus Tu nevari domāt - datu nav.

Tas, ka līdz ar sīci ir vairāk problēmu un izdevumu, bet mazāk laika, nav nekāds noslēpums nevienam. Efektīvāks menedžments un viss. Neesat pensionāri, kam jau smadzenes ierūsējušas vai vecuma slimības.
Sīcis abu plānots? [Nevis es Gribu, bet tu gan jau kaut kā piekritīsi, jo es Gribu vai Ups! gadījās!]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #117 : 2016. gada 30. augusts, 17:57:06 »
Daddy, diemžēl, cilvēki dzīves laikā mēdz mainīties, un dzīvojot ikdienā blakus var nepamanīt.
Tāpat kā bērnam, atbrauc pēc pusgada kāds rads un
uzrunā bērnu uz “jūs“, un tu brīnies - tas tak mans maziņais...
Izrādās, no malas jau lielais. :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #118 : 2016. gada 30. augusts, 18:10:16 »
Nebija tāds. Uz situācijām, kurās tagad viss iet pa gaisu, viņš reaģēja pilnīgi savādāk, pilnīgi adekvāti.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #119 : 2016. gada 30. augusts, 18:16:46 »
Izmaiņu punktu vari piefiksēt, attinot filmu atpakaļ?
Es visu atceros, Ričard...