Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22562 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #285 : 2016. gada 01. septembris, 22:01:35 »
Bet tad abu mīļuma izpausmes tiktu apspriestas, jo tā pļauka kā melnais caurums ir deformējusi laiktelpas struktūru un iesūc sevī visus pret daiļo dāmu vērstos argumentus.
Khm, vispār upuris apriori nekad nav vainīgs. Jo ir upuris.
Analoģiski kā pie izvarošanas - lai cik īsi svārki un liels dekoltē skuķim nebūtu bijis.
Upuris nav vainīgs,ja kādu tas provocē.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #286 : 2016. gada 01. septembris, 22:13:19 »
Nē. Viņa vairs neklusētu. Un ārā no mājas ietu viņš.

Bet vispirms dabūtu ar akmens pannu pa galvu. Vai arī ar keramisko pannu. :)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #287 : 2016. gada 01. septembris, 22:31:33 »
Nē. Viņa vairs neklusētu. Un ārā no mājas ietu viņš.
Tu aizmirsi, ka arī es šo lasu?
Vispār Minnei taisnība - ja nebūtu šī te, vai kāda vēl incidenta pret kaķi vai, nedod Dievs, bērnu, jā, es tiešām turpinātu kā līdz šim, cerot, ka kaut kad taču pāries. Cik ilgi, to grūti pateikt, bet diezgan ilgi noteikti vēl, jo, pirms sāku pārcilāt galvā visu un te aprunāties, es pie tā jau biju tik ļoti pieradusi, ka tiešām nelikās nemaz tik traki tas viss. Tā ir, kad jau aizmirstās, kā ir normāli.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #288 : 2016. gada 01. septembris, 22:40:22 »
Parādi man vīrieti, kurš ir gatavs analizēt sevi un savu uzvedību. Pats.
Varu parādīt. Un?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #289 : 2016. gada 01. septembris, 22:42:40 »
Vai arī ar keramisko pannu. :)
Es lietoju čugunu.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #290 : 2016. gada 01. septembris, 22:46:48 »
Es lietoju čugunu.
Kā palīglīdzekli, lai vīrieši sāktu sevi analizēt paši?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #291 : 2016. gada 02. septembris, 02:11:34 »
Pag, es tā saprotu, ka Maruu ģimenē jau divas nedēļas un ... 3 dienas neviens nav dabūjis seksu. Saspringums paliek bīstams  :facepalm: . Arī līdzjutēju pulciņš aug.  :just_popcorn: :just_popcorn: :just_popcorn: Ķipa, tauta bauda dzīves priekus un skumji piemin divas nabaga dvēseles, kam tas prieks nespīd. Es redz arī nevaru aizmigt...  :m: . Kā šamiem tur divvientulībā?  :(  Veģetē katrs savā gultas malā... Vecim droši vien iekšējā pārliecība neļauj seksot ar apdauzītām sievietēm; viņa atkal skumji gaida, to liktenīgo "otro reizi", pēc kuras būtu jākravā koferus un katram gadījumam pucē pannas. Kaķis arī apdauzīts un nedabūjis... :murmur: .Bēdu ieleja... Varbūt kāds no vietējiem var ziedoties un atrisināt ģimenes intīma rakstura problēmas, mmmm? iehhhh...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #292 : 2016. gada 02. septembris, 05:49:30 »
Khm, vispār upuris apriori nekad nav vainīgs. Jo ir upuris.
Analoģiski kā pie izvarošanas - lai cik īsi svārki un liels dekoltē skuķim nebūtu bijis.
Upuris nav vainīgs,ja kādu tas provocē.

Pa šito jau šeit strīda nav, īpaši kad ar nodriļļāto īso svārku varošanas sindromu salīdzina. Visi mēģina saprast iesākumam kurš ir patiesais upuris.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #293 : 2016. gada 02. septembris, 07:28:59 »
Autore savu stāstu te sāk 29. augustā, 15:46:20
Savlaicīga rūpe par ģimenes psiholoģisko klimatu izskatās citādi.

Nevajag jaukt vainu ar pavisam citām lietām. Pirmspļaukas stadijā bija gan visa kā, lai sāktu raizēties, kas notiek par to, cik kurš iegulda ģimenes klimata veidošanā, būtu citāda.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #294 : 2016. gada 02. septembris, 07:47:02 »
Pa šito jau šeit strīda nav, īpaši kad ar nodriļļāto īso svārku varošanas sindromu salīdzina. Visi mēģina saprast iesākumam kurš ir patiesais upuris.

Saki, ka vīriņš tik aizstāvējās no kaķa un sievas uzbrukuma?
Mož vēl ordeni jāpiešķir... ;)

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #295 : 2016. gada 02. septembris, 08:45:02 »
Autore savu stāstu te sāk 29. augustā, 15:46:20
Savlaicīga rūpe par ģimenes psiholoģisko klimatu izskatās citādi.

Nevajag jaukt vainu ar pavisam citām lietām. Pirmspļaukas stadijā bija gan visa kā, lai sāktu raizēties, kas notiek par to, cik kurš iegulda ģimenes klimata veidošanā, būtu citāda.

Es sapratu - man no pirmās kopdzīves dienas bija jāatskaitās internetā par to, cik kurš ēdis, ko darījis, cik gulējis un cik seksa, kādās pozās bijis, tad nekas šitāds nebūtu noticis, jo Raimonds1 taču noteikti zina, kā ir pareizāk. Bez viņa padomiem neviena laulība nevar izdoties un es, muļķe, to nezināju!

Par to klimatu jau nu gan varēji paklusēt. Tu galīgi nelasi, ko es rakstu, bet dresēt mani baigi gribās. Jo nu protams, es esmu tā, kas skraidīja, bļaustījās, visu meta un nabadziņam krita uz nerviem.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #296 : 2016. gada 02. septembris, 08:52:33 »
Upuris ir tas, kam sit.
Tam, ko Tu mēģini pataisīt par upuri, pirms sišanas mēnešiem un arī tajā mirklī bija divas citas iespējas - pateikt visu, kas nepatīk un mēģināt rast tam risinājumu, ko viņš nedarīja, vai arī sakrāvāt koferus un pazust tālēs zilajās, pat bez nekādiem paskaidrojumiem, bet nē - viņš izvēlējās to, ko izvēlējās.
Ja es būtu viņam iezvēlusi ar pannu par kārtējo mētāšanos ar mantām, uz mani attiektos tieši tas pats un tad upuris būtu viņš.

Atslēdzies dip

« Atbilde #297 : 2016. gada 02. septembris, 09:07:02 »
Upuris ir tas, kam sit.
Tam, ko Tu mēģini pataisīt par upuri, pirms sišanas mēnešiem un arī tajā mirklī bija divas citas iespējas - pateikt visu, kas nepatīk un mēģināt rast tam risinājumu, ko viņš nedarīja, vai arī sakrāvāt koferus un pazust tālēs zilajās, pat bez nekādiem paskaidrojumiem, bet nē - viņš izvēlējās to, ko izvēlējās.
Ja es būtu viņam iezvēlusi ar pannu par kārtējo mētāšanos ar mantām, uz mani attiektos tieši tas pats un tad upuris būtu viņš.
.. pateikt visu un rast risinājumu... (c) Tak jūs abi vienādi. Viena klusē mīļā miera labad. Otrs arī nerunā, bet ir  nervozāks, impulsīvāks - uzšauj kaķim un vienreiz noraujas un iepļaukā. Tu viņa priekšā mierīga kā valis, bet iekšienē pamatīgas pazemes straumes. Varbūt vajag tā riktīgi izbļaustīties, plēst traukus un noskaidrot visas lietas, par kurām tiek inteLLigenti klusēts. Bērns un kaķis lai paliek pie mammas.

Atslēdzies dip

« Atbilde #298 : 2016. gada 02. septembris, 09:10:15 »
Par to, ka upuris ir tas, kam sit. Nestrīdos. Tikai minēšu piemēru - bērnībā vecākā māsa man gar acīm plaukšķināja rokas. Nepārtraukti. Un teica - gaiss pieder visiem. Ja es viņai iešķiltu (ko arī izdarīju), viņa būtu upuris tātad?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #299 : 2016. gada 02. septembris, 09:36:43 »
Varu parādīt. Un?

Cik eksemplārus? Viens vai vairāki izņēmumi tikai apstiprina likumsakarību. :)