Autors Tēma: Labākā diēta - neēst brokastis  (Lasīts 8800 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Labākā diēta - neēst brokastis
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. septembris, 15:34:42 »
Ēdu visas ēdienreizes, sākot no brokastīm un pie tam, kārtīgi, jo man ir laba ēstgriba. Kalorijas neskaitu, vienīgi nelietoju uzturā baltmaizi, kā arī neberu cukuru klāt pie tējas un kafijas. Kāpēc neesmu izplūdusi, padaudz ēdot ? Ļoti vienkārši -katru dienu izdzeru VISMAZ 1,5 litrus ūdens (kam, ja iespējams, pievienoju citronu), kā arī izdzeru VISMAZ litru zaļās tējas, bet biežāk 1,5 litrus. Abi pēdējie ļoti veicina vielmaiņu, tas arī viss noslēpums.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. septembris, 17:11:32 »
;) Bet pie virsraksta (par tēmu) :

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2016. gada 25. septembris, 08:15:35 »
Kopš man nav orgāna, kas saucas žultspūslis, iekšējo orgānu darbības izjūtu daudz saasinātāk. "Maza tasīte kafijas no rīta, bez ēšanas" pilnīgi noteikti nozīmētu velkošas sāpes vēderā un nelabumu. Jo žults sāk izdalIties, bet "ēst" ta šai nav ko... Šādi uzsākt dienu uzskatu par sava organisma apzinātu mocīšanu, pat veselam cilvēkam... Dzīvošanu bez pusdienām (man pusdienas nenozīmē trīsēdienus, visdrīzāk kādus salātus ar  gaļas šķēli vai bez tās), arī esmu atmetusi. Tieši tā, šķiet, arī sabojāju veselību - pusdienu vietā kāds cepums, konfekte, rieksts...

Un neticu teorijai, ka nergulāra ēšana, kā arī ēdienreizu izlaišana, ir "organisma īpatnība" vai labs ieradums...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2016. gada 25. septembris, 08:20:44 »
Nabaga Emīlija, tiešām,zinu,kā ir ar šo ligu sadzīvot  :( Bet nu vesels cilvēks jau ēdīs citādāk,pēc savām sajūtām,ne pēc dakteru ieteikumiem vai veselības radītiem ierobežojumiem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. septembris, 08:26:44 »
Nabaga Emīlijai ne ar ko nav jāsadzīvo, vienkārši normāli jāēd, neko vairāk nabaga Emīlijas nabaga organisms neparsa... :D Tieši to arī daktei iesaka veseliem cilvēkiem, bet tiem ir simts atrunas, kāpēc to nedarīt...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. septembris, 09:03:02 »
Piedod,sajaucu aizkuņģi ar žultspūsli un brīnījos,ka cilvēks var bez tā dzīvot.
Diskusijā jau neviens neatbalsta neveselīgu ēšanu,tikai stāsta par saviem  ēšanas paradumiem un neredzu te nevienu atrunu neveselīgai ēšanai.. Ar varu sev noteiktā laikā spiest ēst brokastis neuzskatu par vajadzīgu,tāpēc saprotu to neēdājus. Ja par sevi - uzskatu,ka ēdu sabalansēti un veselīgi,bet,protams,nedomāju,ka tāpēc dzīvošu ilgāk vai neslimošu.Man dienas laikā vnm ir iespēja paēst tajā brīdī kad gribas,tāpēc manas brokastis var būt arī 11-os.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. septembris, 10:21:13 »
Īsti nesaprotu, ar ko brokastis no brokastīm atšķiras...? Brokastis paliek brokastis, pusdeviņos, desmitos vai vienpadamitos. Tas nav "neēst brokastis".

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. septembris, 10:26:25 »
Īsti nesaprotu, ar ko brokastis no brokastīm atšķiras...? Brokastis paliek brokastis, pusdeviņos, desmitos vai vienpadamitos. Tas nav "neēst brokastis".
Tēmas kontekstā - "brokastis" ir ēdienreize 6.00-8.00, kad cilvēka organisms vēl nav pamodies, ēst negribas un ir jāēd ar varu "tāpēc, ka jāēd".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. septembris, 10:32:34 »
Tēmas kontekstā - "brokastis" ir ēdienreize 6.00-8.00, kad cilvēka organisms vēl nav pamodies, ēst negribas un ir jāēd ar varu "tāpēc, ka jāēd".

Oi. Un ja es ceļos septiņos un ēdu pēc astoņiem, sanāk, ka tās vairs nav brokastis? :)

Vispār tēma ir par to, vismaz sākums, ka izlaist (nevis ēst vēlāk) brokastis, pusdienās kaut ko sīki iekost, tad pieēstiea vakariņas un tad iet sportot ir labākā diēta un liekā svara likvidēšanas pamats. Tā teikt, ideālais dzīvesstils.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. septembris, 10:37:08 »
Un ja tās “pusdienas“ apzīmē ar vārdu “brokastis“ ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. septembris, 12:33:12 »
Pavecāki radinieki saka, ka no mājas nevar iziet tukšu vēderu. Tātad, brokastis jāēd mājās, nevis 10-11 darbā.
Tas arī tēmas kontekstā.
Brokastis neēdu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2016. gada 25. septembris, 12:41:25 »
"Pavecāki radinieki" arī mēnesi vecam zīdainim lupatiņā iesietu rupjmaizi deva. :D

A man pie kājas zinātnieki. Es kā normāls zīdainis - barojos pēc pieprasījuma. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2016. gada 25. septembris, 12:51:46 »
Par zīdaiņiem man info. Nav aktuāli.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2016. gada 25. septembris, 13:34:34 »
Ja no 6-8 skaitās brokastis, tad var teikt, ka gandrīz nekad mūžā brokastis nav ēstas. Skolas laikā nebija, man māte pat nepiedāvāja. Vēlākos gados tikai kafija. Un bija viens darbs, kur regulāri ap 11 bija pauze, tur tad arī kaut ko iekodu, tas skaitījās brokastis. Tā parasti ap 2-3 pirmo reiz ēdu. Ir bijuši periodi, kad tikai mājās vakarā pirmā ēdienreize,  nu un, protams, ir bijis, ka pat vakarā nav, ko ēst.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2016. gada 25. septembris, 13:41:55 »
Raxtā jau runa par diētu - tātad domāts tiem, kam liekais svars.
Pārējie var ēst kad un kā grib. :)
Autors izlaižot vienu ēdienreizi būs mazāk kcal apēdis un notievējis un
nu iesaka visiem. ;)