Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19423 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Mīlestība, attiecības
« : 2016. gada 01. oktobris, 12:53:28 »
Man ir savs skats uz to, ko sauc par mīlestību, bet lai nu šoreiz paliek ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. oktobris, 13:39:13 »
Par ko tad taa? Vareeji jau padaliities. Interesanti paluukoties uz lietaam arii no citu skatupunkta, tas liek paarskatiit savas domas un reizeem korigjeet viedokli vai arii vienkaarsi, saprast kas daraas citu galvaas. :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. oktobris, 13:46:17 »
Par ko tad taa? Vareeji jau padaliities. Interesanti paluukoties uz lietaam arii no citu skatupunkta, tas liek paarskatiit savas domas un reizeem korigjeet viedokli vai arii vienkaarsi, saprast kas daraas citu galvaas. :)

Sievietēm tās domas reti patīk, lai arī pašas savās teorētiskajās sarunās atzīst, ka "rozā briļļu" maksimālais kalpošanas laiks ir kādi 3 gadi. Vecumā pēc kādiem 30 gadiem, es uzskatu, ka katram normālam vīrietim tā slimība jau ir gana izslimota, lai būtu izveidojusies imunitāte, to biš, lēmumi tiek pieņemti (ar retiem izņēmumiem) tikai, pamatojoties uz vēsu prātu, nevis ļaujoties kādai mīlestībai, kura pēc manām domām, atvainojos, ir viena no spermotoksikozes formām.

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. oktobris, 13:58:38 »
Bet kaadu tik "bredu" viiriesi nav gatavi nest, lai apmierinaatu savas spermotoksikozes radiitaas blaknes :p.

Visbiezaak iet runa par viiriesiem no 44 uz augsu...

Reizeem fiziokogjija tomeer liek par sevi maniit... un logjika utt. tiek vieglu roku nolaista ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. oktobris, 14:30:33 »
Bet kaadu tik "bredu" viiriesi nav gatavi nest, lai apmierinaatu savas spermotoksikozes radiitaas blaknes :p.

Visbiezaak iet runa par viiriesiem no 44 uz augsu...

Reizeem fiziokogjija tomeer liek par sevi maniit... un logjika utt. tiek vieglu roku nolaista ...

A viss īstenībā ir ļoti vienkārši. Lai kā sievietēm gribētos to nedzirdēt, neredzēt un nezināt, jebkurš vīrietis ar retiem izņēmumiem ir pēc dabas poligāms. Vot y viss. Uzspiestās sabiedrības normas nenodrošina vīrietim viņa būtībai atbilstošu vidi, pēc tiem 44, ja viņš uzskata sevi par izdevušos veci virs vidusmēra, tiek uzdots likumsakarīgs jautājums: "Es esmu es. Sekmīgs, bagāts, varbūt pat - iekārojams. Kāpēc es nevaru apliecināties, dzīvojot ar divām sievietēm? Vēl jo vairāk, - es varu viņas abas nodrošināt labāk nekā viens otrs vienīgo? Un es vairs neesmu nekāds puišelis, lai kāds man diktētu to, kā man pareizi dzīvot. Ja sabiedrība man liek izvēlēties - OK. Es izvēlos. Tā vietā, lai paturētu divas, vienu ir jāatstāj." Rezultātā ir gadījumi, kad nolieta tiek sieva - gandrīz vienaudze, un gadījumi, kad - mīļākā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. oktobris, 14:31:39 »
... iepriekšminētais, bez šaubām, neattiecas uz visiem un katru.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2016. gada 01. oktobris, 14:33:15 »

A viss īstenībā ir ļoti vienkārši. Lai kā sievietēm gribētos to nedzirdēt, neredzēt un nezināt, jebkurš vīrietis ar retiem izņēmumiem ir pēc dabas poligāms. Vot y viss. Uzspiestās sabiedrības normas nenodrošina vīrietim viņa būtībai atbilstošu vidi, pēc tiem 44, ja viņš uzskata sevi par izdevušos veci virs vidusmēra, tiek uzdots likumsakarīgs jautājums: "Es esmu es. Sekmīgs, bagāts, varbūt pat - iekārojams. Kāpēc es nevaru apliecināties, dzīvojot ar divām sievietēm? Vēl jo vairāk, - es varu viņas abas nodrošināt labāk nekā viens otrs vienīgo? Un es vairs neesmu nekāds puišelis, lai kāds man diktētu to, kā man pareizi dzīvot. Ja sabiedrība man liek izvēlēties - OK. Es izvēlos. Tā vietā, lai paturētu divas, vienu ir jāatstāj." Rezultātā ir gadījumi, kad nolieta tiek sieva - gandrīz vienaudze, un gadījumi, kad - mīļākā.

Pašam šāda pieredze ir? ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. oktobris, 14:39:03 »
Pašam šāda pieredze ir? ;)

Nē, nav, taču tas netraucē redzēt to, kas notiek apkārt. Mans pasaules uzskats man neļauj ko tādu darīt. Es atspēlējos bērnu skaitā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 01. oktobris, 14:44:08 »

Nē, nav, taču tas netraucē redzēt to, kas notiek apkārt. Mans pasaules uzskats man neļauj ko tādu darīt. Es atspēlējos bērnu skaitā.

Cik Tev ir bērnu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2016. gada 01. oktobris, 14:46:28 »

Atslēdzies itta

« Atbilde #10 : 2016. gada 01. oktobris, 15:10:49 »

Tā atspēlēšanās ir kā domāta? Vai vienkārši neveiksmīgs apzīmejums?  Ir viena paziņa, kur vīrs pšapliecinās ar bērnu skaitu, tik ieguldiijums arī ir ražošanā ne atbildīgā audzināšanā un uzturēšanā...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2016. gada 01. oktobris, 15:24:51 »
Nu re, atkal tā mērīšanās... ar skaitu. :)
Diez kā pie tiem bērniem tiek, ja jau mīlas nav. Kaut kā skumji tas viss izklausās...
Gan jau bērni jūt, ka tēvs māti nemīl, bērni ir ļoti jūtīgi šajā ziņā.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. oktobris, 15:29:59 no tuk »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 01. oktobris, 15:55:46 »

4

Laikam jau esi labs tēvs, ja sieviete ar Tevi vēlas tik daudz bērnu. :)

Cik lieli ir bērni?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2016. gada 01. oktobris, 15:57:56 »
Tā atspēlēšanās ir kā domāta? Vai vienkārši neveiksmīgs apzīmejums?  Ir viena paziņa, kur vīrs pšapliecinās ar bērnu skaitu, tik ieguldiijums arī ir ražošanā ne atbildīgā audzināšanā un uzturēšanā...

A vīrietim ir nepieciešams pašapliecināties. Es ceru, ka tas jums nav jaunums? Katrs - kā var un māk. Ir pat vienā otrā gudrā grāmatā smalki un pa punktiem - "What is attracting man?"
Un vai jums pašām būtu interesants vīrietis bez pašcieņas? Bet, lai rastos pašcieņa, ir jābūt zināmam pamatam.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2016. gada 01. oktobris, 15:59:50 »
Laikam jau esi labs tēvs, ja sieviete ar Tevi vēlas tik daudz bērnu. :)

Cik lieli ir bērni?

Tas jājautā viņai. 17, 15, 10, 6.