Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19402 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #45 : 2016. gada 03. oktobris, 18:51:38 »
Jā, gribētos zināt, no kurienes Tev tādi spriedumi?

Ļoti tuvs draugs strādāja arābu valstīs - vairākās un ilgi. Tiešais atreferējums no sarunām ar turienes vīriešiem un no novērojumiem. IMHO bik vairāk nekā "teorētiski".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #46 : 2016. gada 03. oktobris, 18:51:58 »
Jordānija nav tipiska islāma valsts.... Laikam viena no izcili retajām, ja ne vienīgā, kur islāms ir daudzmaz attīstījies, nevis iesprūdis pusotra tūkstoša gadu pagātnē.

Es gan tieši par Jordāniju esmu dzirdējis blakus dzīvojošo atsauksmes kā par valsti, kurā valda izteikti cilšu likumi. To biš - tās mežonīgās pirmsislāma tradīcijas, saskaņā ar kurām, sievieti var nesodīti nolinčot, ja bez vīra atļaujas ir izgājusi no mājas.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #47 : 2016. gada 03. oktobris, 18:58:34 »
Bērni - vēl zemāk. Nosprāga? Uztaisīs jaunu. Cerams, dēlu.

Šim 100% nepiekrītu, un par sievietēm ... Tāda jocīga, man drusku nesaprotama aina iznāk, jo ... attieksme pret savu māti ... nu, tas nav vārdiem aprakstāms. Pie mums tik labi pat pret sevi neattiecas.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 03. oktobris, 19:27:53 no Spārka »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #48 : 2016. gada 03. oktobris, 19:06:34 »
piekrītu!

vēl vairāk - arī pie mums (man par lielu izbrīnu) ir ne mazums sieviešu, kuras gatavas līst zem parandžas, lai kļūtu par vienu no laimīgajām austrumu sievietēm... i nez kāpēc viņas tā dara?

Varētu būt vairāki aspekti.
Viens no tiem ir tāds, ka, lai arī mediji un oficiālā propaganda to nemūūūūūžam neatzīs un nestāstīs, tas, kas ir tiešām īsts islāms, nodrošina sievietei (sievai) kudī lielākas tiesības un skaidrus spēles noteikumus, nekā rietumu tā saucamā "brīvība". Ja kādu interesē, varu pamatot.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #49 : 2016. gada 03. oktobris, 19:11:54 »

Varētu būt vairāki aspekti.
Viens no tiem ir tāds, ka, lai arī mediji un oficiālā propaganda to nemūūūūūžam neatzīs un nestāstīs, tas, kas ir tiešām īsts islāms, nodrošina sievietei (sievai) kudī lielākas tiesības un skaidrus spēles noteikumus, nekā rietumu tā saucamā "brīvība". Ja kādu interesē, varu pamatot.

Tādas pašas tiesības kā zoodārza mērkaķim - paēst un paspēlēties būra robežās. :D

Neaizmirsti, ka tu, būdams vīrietis, esi tajā pusē, kurai škiet, ka ar islāmu un sievietes lomu tajā viss ir kārtībā, t.i. vīriešu pusē. Turklāt tavi līdzšinējie komentāri skaidri norāda tavu viedokli par sievietēm. Tā ka - sorry, bet zvērudārza īpašnieka viedoklis par to, kas nepieciešams mērkaķim, krietni atšķiras no paša mērkaķa viedokļa.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #50 : 2016. gada 03. oktobris, 19:17:49 »
Tādas pašas tiesības kā zoodārza mērkaķim - paēst un paspēlēties būra robežās. :D

Neaizmirsti, ka tu, būdams vīrietis, esi tajā pusē, kurai škiet, ka ar islāmu un sievietes lomu tajā viss ir kārtībā, t.i. vīriešu pusē. Turklāt tavi līdzšinējie komentāri skaidri norāda tavu viedokli par sievietēm. Tā ka - sorry, bet zvērudārza īpašnieka viedoklis par to, kas nepieciešams mērkaķim, krietni atšķiras no paša mērkaķa viedokļa.

Nu, tad varbūt runāsim konkrēti? Kas manos zoodārza īpašnieka viedokļos par sievietēm neatbilst reālajai dzīvei? Jeb runa ir par "man nepatīk, jo man nepatīk"?

Redzi, basketbols pilnīgam nezinātājam arī ir kkāda debīliķu izklaide (vispār visus viņus vajadzētu psihenē pārbaudīt, ne?) - 10 pieauguši veči met oranžu pūsli kkādā grozā! Galīgi idiņi! Redzi, skumjākais ir tas, ka mūsu skats uz viņiem pārāk bieži ir pilnīgi identisks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2016. gada 03. oktobris, 19:18:16 »
Es ceru, ka Zigfriids pats saprot, ko grib pateikt... jo es neiebraucu, kur ir saape...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #52 : 2016. gada 03. oktobris, 19:22:42 »
Es ceru, ka Zigfriids pats saprot, ko grib pateikt... jo es neiebraucu, kur ir saape...

Nekādas sāpes nav. Ir saruna aptuveni par tēmu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2016. gada 03. oktobris, 19:25:01 »
Tik aptuveni, ka es neiebraucu...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #54 : 2016. gada 03. oktobris, 19:31:16 »
Piemēru vajag? Saūda Arābijā sievietēm ir aizliegums vadīt automašīnu. Tas kaut kā atbilst frāzei "sievietei ir tiesības"?
Daudzās valstīs sieviete nedrīkst iziet viena uz ielas. Tās arī ir sievietes tiesības - nedrīkstēt iet turp, kur grib vai vajag?

Daudz tādu piemēru, bet, piedod, es nestudēšu islāma valstu likumus attiecībā uz sievietēm, lai pierādītu vienam arogantam viriešu kārtas pārstāvim to, ko viņš pat netaisās uzklausīt, kur nu vēl saprast un pieņemt.

Vari man atpakaļ nerakstīt, es no diskusijas ar tevi izstājos.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #55 : 2016. gada 03. oktobris, 19:37:09 »
Piemēru vajag? Saūda Arābijā sievietēm ir aizliegums vadīt automašīnu. Tas kaut kā atbilst frāzei "sievietei ir tiesības"?
Daudzās valstīs sieviete nedrīkst iziet viena uz ielas. Tās arī ir sievietes tiesības - nedrīkstēt iet turp, kur grib vai vajag?

Daudz tādu piemēru, bet, piedod, es nestudēšu islāma valstu likumus attiecībā uz sievietēm, lai pierādītu vienam arogantam viriešu kārtas pārstāvim to, ko viņš pat netaisās uzklausīt, kur nu vēl saprast un pieņemt.

Vari man atpakaļ nerakstīt, es no diskusijas ar tevi izstājos.

Labi. Konstruktīva saruna nesanāca.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2016. gada 03. oktobris, 19:42:29 »
Kas konstruktiivs var buut sarunaa ar uzstaadiijumu- es labaak zinu, ko sievietei vajag...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #57 : 2016. gada 03. oktobris, 19:58:59 »
Kas konstruktiivs var buut sarunaa ar uzstaadiijumu- es labaak zinu, ko sievietei vajag...

Kurā vietā es rakstīju, ka vislabāk zinu, ko sievietei vajag? Iebaksti ar pirkstu, esi tik laipna! Pavirši pārlasīju iepriekš sarakstīto, bet tā y neatradu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2016. gada 03. oktobris, 20:20:55 »
Kaut kā izklausās pēc mūsu valsts galvenā muslima Kļimoviča atraugām...
Kas tik mums šeit nav - mormoņu sludinātāji, islamisti, njā, žēl, ka sodistu\jodistu aizbiedējām :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #59 : 2016. gada 03. oktobris, 20:22:22 »
Pavārīšos drusku vēl.
Pasaule nav plakana un melnbalta. Ja Krievijā Tomskas apgabalā Upupinskas rajonā Ņižniju Vasjuku sādžā dzīvo sieviete Ļuba, kurai vajag, lai viņas vīrs viņai ik pa laikam uzdauza aci, jo savādāk sāk likties, ka nemīl, bet viņas vīram Vasjam 100-tu gadu stulbā demokrātija nav vajadzīga, bet - "царя подавай!", un tā dzīvo vēl puse Krievijas, tad viņiem ir slaidi nospļauties uz visādu zigfrīdu no Rīgas, džordžu no štatiem un vēl visādu francūžu viedokļiem par to, kā viņi tur dzīvo. Vienkāršāk sakot, paldies Dievam, uz šīs planētas pastāv kultūru daudzveidība, un, kas nebūs pieņemams Inešukam, to par labu atzīs Ļuba, Vaļa, Taņa, Zeinaba, utt., un viņām pa lielam ir vienalga, ko domā tie, kuri viņu dzīvi un to, kas viņām ir vajadzīgs kā sievietēm, mēra ar savu neiedziļināšanās un nesapratnes mērauklu.