Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19402 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #60 : 2016. gada 03. oktobris, 20:37:32 »
Ja privāti, tad kas jums ar sievu liedz būt muslimiem?, mūsu valstī reliģijas brīvība.
Tas, ka esi muslims nenozīmē, ka citiem jūsu dzīves modelis jāakceptē.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2016. gada 03. oktobris, 22:10:23 »
Tādas pašas tiesības kā zoodārza mērkaķim - paēst un paspēlēties būra robežās. :D

... zvērudārza īpašnieka viedoklis par to, kas nepieciešams mērkaķim, krietni atšķiras no paša mērkaķa viedokļa.
Mērkaķis, kas būrī piedzimis, uzaudzis un nekad ārpus tā nav bijis, tajā būrī nemaz tik slikti nejūtīsies, jo citu dzīvi nav redzējis un viņam nav, ar ko salīdzināt. Turklāt būrī ir droši un paika bļodā garantēta - ko vēl vajag?  Toties noķerta un būrī iespundēta savvaļas mērkaķa viedoklis gan varētu atšķirties.
Tāpat tā Zuļeja vai Zeinaba dzīvo, tīstīdamās savā paltrakā, bet mēs šausmināmies, iedomājoties sevi viņu vietā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #62 : 2016. gada 03. oktobris, 22:27:28 »
Mērkaķis, kas būrī piedzimis, uzaudzis un nekad ārpus tā nav bijis, tajā būrī nemaz tik slikti nejūtīsies, jo citu dzīvi nav redzējis un viņam nav, ar ko salīdzināt. Turklāt būrī ir droši un paika bļodā garantēta - ko vēl vajag?  Toties noķerta un būrī iespundēta savvaļas mērkaķa viedoklis gan varētu atšķirties.
Tāpat tā Zuļeja vai Zeinaba dzīvo, tīstīdamās savā paltrakā, bet mēs šausmināmies, iedomājoties sevi viņu vietā.

Nemaz tādā laimē jau nu šīs nav. Nesen te bija raksts, ka Saudijas sievietes pilnīgā kaifā apsēdušas elektrisko mašīnīšu atrakciju - vismaz kaut kur drīkst pastūrēt. Un Indijā gana regulāri izvarotās sievietes arī kaut kā sāk protestēt...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 03. oktobris, 22:40:00 »
Maz esmu runaajusi ar musulmanieteem... bet izgliitotaa gala paarstaaves, kas kko pasaulee redzeejushas, nav staraa par sev pielemto...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2016. gada 03. oktobris, 22:49:59 »

... tā vienkāršā iemesla dēļ, ka dažadās kultūrās var atšķirties jēdziens "kaila sieviete". Tai pat laikā kādā Zimbabvē sievišķi dragā ar vienu pašu gurnu apsēju un plikām krūtīm ... Y nevienam nekādas daļas ... Tieši tā, viņa ģērbsies (un darīs visu pārējo) tā, kā pie viņiem pieņemts, un nevienā brīdī neuzskatīs, ka viņas brīvība būtu jebkā ierobežota. Vienkārši nevajag kārtējo reizi uzskatīt, ka mēs esam vienīgie, kuri dzīvo pareizi. Tieši tāpat (mūsuprāt - pilnīgi jukusī) Ļuba draudzenei stāstīs, ka viņas Vasjka viņu karsti mīl, jo re, - vakar par izrunāšanos un provocēšanu atkal roku pacēla. Jums vajag brīvību?  :)  Gan jau ir kkur ciltis, kurās sieviete var gulēt ar visiem vīriešiem pēc kārtas. Varbūt arī pēc tā būtu vērts tiekties? Vai pēdējā laikā ik pa brīdim uzpeldošās runas par to, vai Bulduru pludmalē sauļoties bez krūštura?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #65 : 2016. gada 03. oktobris, 22:54:12 »
... un vispār ... ko jums, sievietēm, ir devusi šī brīvība? To nestabilitāti ģimenēs un attiecībās kāda tā jums ir šodien? Un tas būtu tas lieliskais sasniegums? Gaumes lieta, bet varbūt labāk bija "līdz nāve mūs šķirs"? Nebrīvi un bez lielām iespējām aiziet katram uz savu pusi? Vai varbūt tā brīvība ir nepieciešamībā atraut sevi no mājas, ģimenes un saviem bērniem, kļūstot par biroju zvaigznēm? Es laikam atkal kaut ko nesaprotu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2016. gada 03. oktobris, 23:07:18 »
Tā brīvība devusi iespēju nedzivot ar sev pretīgu partneri.
Inčīgi, ka Tevi tā satrauc patstāvīgas sievietes.
Stiprus vīriešus līdzvērtīga partnere neapdraud, tieši otrādi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #67 : 2016. gada 03. oktobris, 23:14:14 »
Jaa... dziives sapnis- nekaadas patstaaviibas, viss no kunga noskanjojuma un labveeliibas atkariigs...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #68 : 2016. gada 03. oktobris, 23:18:34 »

Da mani nekas nesatrauc. Vienīgi varbūt, izņemot bērnus, kuriem pēdējā laikā pārāk bieži nākas augt bez tēviem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2016. gada 03. oktobris, 23:22:22 »
Jaa... dziives sapnis- nekaadas patstaaviibas, viss no kunga noskanjojuma un labveeliibas atkariigs...

Nu, visiem taču ir tiesības ... Vait' kādu var piespiest?
Un tā stabilitāte takš nevienam šodien nav vajadzīga, ne?  :cool:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2016. gada 03. oktobris, 23:24:50 »

Novēlu, lai visām gribētājām to stipro vīriešu vienmēr pietiktu.  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2016. gada 03. oktobris, 23:28:25 »

Da mani nekas nesatrauc. Vienīgi varbūt, izņemot bērnus, kuriem pēdējā laikā pārāk bieži nākas augt bez tēviem.

Jā, nav labi tie tēvi kuri pamet savus bērnus,
kaut gan reizēm pat labāk, ja tēva nav, nekā ir.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #72 : 2016. gada 03. oktobris, 23:31:38 »

Jā, nav labi tie tēvi kuri pamet savus bērnus,
kaut gan reizēm pat labāk, ja tēva nav, nekā ir.

Vai tas būtu jāsaprot, ka tētukiem būtu pienākums (lai skaitītos labi tēvi) dzīvot ar ... (nu, neteikšu es to vārdu) ... partnerēm?
Un vai tas nozīmē to, ka, aizejot no ģimenes, vienīgais vainīgais allaž ir vīrietis?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #73 : 2016. gada 03. oktobris, 23:35:04 »
... ak, jā. Gandrīz aizmirsu! Mani neuztrauc "patstāvīgas sievietes". Mani uztrauc tas, ka, ja viņas paliek vienas, audzinot dēlus, tad ... vēl neesmu redzējis gandrīz nevienu normālu vīrieti, kurš būtu uzaudzis nepilnā ģimenē. Katrā ziņā mana statistika rāda, ka vidējais rezultāts ir katastrofāls.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #74 : 2016. gada 03. oktobris, 23:39:18 »
 Stabilitaate iespeejama tikai ja sieviete ir beztiesiska?