Autors Tēma: Tas skaistais Zemessardzes laiks - links uz rakstu :)  (Lasīts 8621 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Tas skaistais Zemessardzes laiks - links uz rakstu :)
« : 2016. gada 10. oktobris, 12:54:07 »
Palasiiju un pasmeejos :), ceru, ka veel kaads izlasiis un buus pamats diskusijai :)

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/629027-dodoties_uz_adazu_poligonu_bija_skaidrs_ka_es_tur_nomirsu_lielas_mocibas

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies diddly

Re: Tas skaistais Zemessardzes laiks - links uz rakstu :)
« Atbilde #1 : 2016. gada 10. oktobris, 13:39:15 »
padomājot par to rakstu....piecdesmitgadnieki ir dienējuši PSRS armijā,arī tie,kas studēja,tolaik no 1.kursa ņēma uz 2 gadiem,un tur viss tas pats bija.tā,ka būt izbrīnītam par inspektoru leksiku un stilu,jau nu nebūtu ko. armijā vēl ielupīja pa purnu,ja nesaprata.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 10. oktobris, 15:17:52 »
Nu vot. Tagad skaidrs, kur Mao padējies - apraksta smirdēšanu poligonā. Kadam kas cits prātā? Vai tikai es ar nepareizām asociatīvajām saitēm?
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 10. oktobris, 15:38:47 »
Nu vot. Tagad skaidrs, kur Mao padējies - apraksta smirdēšanu poligonā. Kadam kas cits prātā? Vai tikai es ar nepareizām asociatīvajām saitēm?

Izlasīšu un izteikšos ;)

Atslēdzies itta

« Atbilde #4 : 2016. gada 10. oktobris, 17:02:35 »

Man bija līdzīgs iespaids :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2016. gada 10. oktobris, 23:21:41 »
Jā, atgādina Mao, kad viņš raksta traki nepārmuhļītā variantā ;)

Bet, ja par tēmu - visu dziļāko cieņu tiem cilvēkiem, kas iet un dara

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. oktobris, 06:54:03 »
Izlasīju un padalījos feisbukā, pievienojot savu komentāru "šis man patīk labāk par - visi bēg, mēs arī bēgtu".

"like" nospieda tieši viens frends. Kad ieleieku jaunu profila bildi, parasti ir 50-70.

Atslēdzies itta

« Atbilde #7 : 2016. gada 11. oktobris, 13:45:40 »
Izlasīju un padalījos feisbukā, pievienojot savu komentāru "šis man patīk labāk par - visi bēg, mēs arī bēgtu".

"like" nospieda tieši viens frends. Kad ieleieku jaunu profila bildi, parasti ir 50-70.

Skjiet dalja nelasa tos gabalus, ko laiko ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2016. gada 11. oktobris, 13:46:04 »
 :siiks:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. oktobris, 14:06:58 »
 itta: nelasa,ko laiko????  :rat: nopietni ?  :facepalm:

es drīzāk par to, ka vispār paskatās tikai bildi, ja jālasa vairāk par 5rindiņām, tad tin pāri.

bet vispār, visu cieņu Gatim un pārējiem  :yes:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2016. gada 11. oktobris, 14:23:37 »
Tieši tā arī bieži vien ir - izlasa virsrakst un tik ņemas laikot, šērot vai komentēt. Visvairāk mani tracina, ja izplata infu par pazudušiem bērniem, nepaskatoties, ka ziņa jau vairākus gadus veca rrrrr!

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2016. gada 11. oktobris, 14:24:41 »
Taa ir, ka daudz vecas informaacijas celjo tiiri deelj taa vien, ka pogas spaida neiedziljinoties...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #12 : 2016. gada 11. oktobris, 15:28:00 »
Vēl jau arī FB dīvainais veids - ko rādīt, ko nerādīt. Ja profila bildes nomaiņu parādīs visiem draugiem un uzliks kā pirmo postu (pat ja izvēlēta opcija "rādīt postus hronoloģiskā secībā"), tad šērotos linkus ieraudzīs mazāk kā puse no draugiem.
Vēl liela daļa no tiem, kuriem links parādīsies taimlainā, netaisīs vaļā šēroto linku, ja šērotājs nebūs pats uzrakstījis foršu anotāciju par linkā minēto tēmu (1 teikuma viedoklis bez faktiem mani parasti nepiesaista) un, līdz ar to arī nelaikos.

Ui, par tēmu. Raksts interesants, ar humoru pasniegts, bet... Nedaudz kļuva arī skumji par autora prieku. Caur raksta rindām varēja just prieku un pat sajūsmu. Ne tikai par to, ka autors izturēja šo nometni (par to cepuri nost viņa priekšā), bet arī par veidu, kā tika panākta  "komandas saliedētība" un rezultāta sasniegšana -  ar "drāšanu" (raksta autora termins), aurošanu, "laušanu" utt. Vai tiešām kādam tas sagādā prieku - tikt lauztam, tikt "drāztam"? Tiešām? Un tā ir efektīvākā metode, kā sasniegt rezultātus? (Un, nē, es negaidu atbildi uz šo jautājumu, tas ir absolūti retorisks ;) )

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 11. oktobris, 15:34:26 »
Pieļauju, ka armijai un/vai cīņai pietuvinātos apstākļos večiem tā ir īstā metode. Bez īpašas psiholoģiski komfortablas ucināšanās. Pirmkārt, tādai nav laika, otrkārt, karam gatavojoties, pēc tādas nav vajadzības

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2016. gada 11. oktobris, 17:12:30 »
Re. kā!
Palasot to, ko Gatis tur sarakstījis, ienāca prātā tālie 90-tie. PSRS armija - sliktā! Ģedovščina valda, jaunos lauž, pazemo ... A te kas? 30 gadi pagājuši un metodes ir atgriezušās, tikai šajā gadījumā - pilnīgi legāli.  :)  Rezultāts? To laikam tagad sauc par Stokholmas sindromu. Strādāja tad, strādā arī tagad. За что боролись, на то и напоролись.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?