Autors Tēma: Beztēma par kaķiem  (Lasīts 38804 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Beztēma par kaķiem
« Atbilde #345 : 2026. gada 08. janvāris, 20:32:23 »
Tas saucas "tev vajag, tu arī ķer!"   :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #346 : 2026. gada 09. janvāris, 17:14:32 »
Herkuless arī Rozāliju negribēja ķert  :mrgr:  Moš visi Herkulesi tādi ? :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #347 : 2026. gada 09. janvāris, 17:22:14 »
Resnais Herkuless izgāzies visā savā kaķiskajā godībā guļ uz pufika man kājgalī. Pa brīdim paceļ galvu un zvēēērīgi nožāvājas. Kur bijusi, kur ne, pēkšņi gar krāsni aizauļo sīksīka tumšpelēka pele. Herkuless slinki noraugās un pat ūsu galiņi nenotrīc. Saku ''ko dirni? ej, ķer nost!''. Šams tā gari un smagi paskatās uz mani '' tu ko? es ar bērniem necīnos!''. Na ķebe, vēl viens peļu pacifists.

Runči uz ķeršanu slinki, kaķenes - cita lieta!
Mums meitas mazkaķis bija atbraucis pa svētkiem. Ķēra vienu atsilušu mušu, pa drēbēm pat uz cepuru plaukta uzrāpās, lai tuvāk mušai, bet šī aizlaidās :(  :murmur: [size=78%] [/size]

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #348 : 2026. gada 09. janvāris, 17:23:52 »

Runči uz ķeršanu slinki, kaķenes - cita lieta!
Mums ir gan runcis, gan kaķene. Abiem ļoti pēc garastāvokļa tā ķeršana :(

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #349 : 2026. gada 09. janvāris, 17:25:04 »
Pārāk pierijušies

Atslēdzies Trix

« Atbilde #350 : 2026. gada 09. janvāris, 18:12:27 »
Beidz, :D Mana kaķene izrija paku slapjās paikas, uzgrauza kombikormu, izgāja pastaigāties, norija peli, atstāja tikai zarniņu, un atnāca uzgrauzt vēl. :D Un tādas paikas paciņas bija vismaz četras dienā.

Vienkārši ir medīgāki un mazāk medīgi eksemplāri. Un vēl IF ir garastāvoklis, tad medīšu, ELSE lai tās peles ķer kaimiņu kaķis vai saimnieks. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #351 : 2026. gada 09. janvāris, 22:59:24 »
...un, starp citu, mana kaķene nemedīja mājā. Peles varēja zem gultas rīkot demonstrācijas, šī gulēja gultā un pat ūsu neskurināja - savējos neaiztiekam. Toties dārzā medīja visu, kas kustas un nekustas - peles, žurkas, kurmjus, ūdensžurkas, putnus, čūskas... Varbūt vēl kaut ko, par ko man nav informācijas...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #352 : 2026. gada 10. janvāris, 09:15:00 »
Tātad lai dzīvo ārā , tad medīs mājā :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #353 : 2026. gada 10. janvāris, 09:19:12 »
Nain, šiem kaut kā iekārtots, ka saimnieka mīluļus aiztikt nedrīkst - nu tur mazbērnus, zīdaiņus, suņus utt. Protams, misēkļi atgadās.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #354 : 2026. gada 10. janvāris, 10:35:31 »
Kādēļ jūs nelikvidējat tas peļu ejas, nav taču patīkami sadzīvot ar grauzējiem... īpaši jau tagad, kad tā leptospiroze plosās. Mums padlaikos vienam radubērnam bija leptospiroze, par mata tiesu izdzīvoja, tā ir ļoti nopietna slimība...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #355 : 2026. gada 10. janvāris, 14:01:30 »
100 gadus vecā mājā vispirms pamēģini ATRAST tās peļu ejas. Turklāt mazās peles ar tumšo svītru pār muguru smuki iet uz augšu pa sienu un tad pažobelē pazūd 2.stāva pajumtē. Indēt netaisos - a ja nu Herkulesam akal brokastis sagribās?
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #356 : 2026. gada 10. janvāris, 14:18:56 »
Tas būs nekorekts padoms, bet. Kopš mēs visam pirmajam stāvam vecās grīdas izrāvām un grīdu pamatni  iebetonējām, vairs nav redzēta neviena pele.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #357 : 2026. gada 10. janvāris, 14:34:16 »
Ne visu var iebetonēt. Un šīs pamanās ienākt rudenī arī pa durvīm vai garāžas vārtiem. Pat alas nevajag.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #358 : 2026. gada 10. janvāris, 15:38:55 »
Betons ir visriņķī un zemapakšā. Bet tur, kur guļbaļķis nāk virs betona, nekas vairs neliedz grauzt uz vella paraušanu. Kad nebija betons grīdā, tad sātana kurmis ietaisīja ejas un žurkas šiverēja ausīm plīvojot.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #359 : 2026. gada 10. janvāris, 16:16:07 »
kur guļbaļķis nāk virs betona
vai stāvbaļķis (mums) :mrgr:
Bet pastāstiet, kaķu durtiņas kāds ir dabā redzējis?