Autors Tēma: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?  (Lasīts 13177 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Re: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?
« Atbilde #15 : 2016. gada 02. decembris, 11:38:31 »
Jautājums ir - kāpēc slikti ir jāizturas pret atbrīvotāju? Jo atbrīvojot rozes izbradāja?
Jā, un dvēselē iekakāja.
Cik bieži mēs paši spriežam par cilvēku pēc dažām viņa īpašībām, rīcības, uzskatiem. Koncentrējamies uz kaut ko vienu, neņemot vērā simts citas labās īpašības. Nu jā, un, protams, neatbilstība sevis radītajam scenārijam. Padla, rīkojas pretēji lomu sadalei.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 02. decembris, 11:45:59 »
a par ko stāsts patiesībā?? 
loģika vienkārša - cilvēkam abas acis priekšpusē dotas, lai viņš uz priekšu skatītos, nevis pagātnē rakātos... bijušie/-ās ir kā kuģa viļņi jūrā, vai lidmašīnas dūmi debesīs - te tie bija, te to nav :)

bet tur kur emocijas (raudi, draudi, zupa) plosās, tur loģikai vietas nav. ferštein? :)

un vēl vispārīgāk - kurš vispār var sievieti izprast??  jā, mēs mākam viņu pieradināt, sadzīvot, bet līdz galam izprast - nemūžam :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #17 : 2016. gada 02. decembris, 11:50:38 »
Hm... Man šajā dotajā situācijā neloģisks liekas kas cits. Kāpēc pametējam ir šī neveselīgā vēlme, lai pamestās viņu atcerētos (un vēl ar labu vārdu). Ja es kaut ko/kādu pametu, tas notiek tāpēc, ka nevēlos vairs turpmāko dzīvi ar to/viņu būt saistīta (kāpēc nevēlos, tam šoreiz nav nozīmes). Tātad - pametu, aizmirstu, dzīvoju tālāk. Šeit sanāk tā - pamet, bet 1) pats vēl joprojām atceras  un 2) grib, lai atceras arī viņu.

Kur loģika?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2016. gada 02. decembris, 11:57:23 »
Kāpēc pametējam ir šī neveselīgā vēlme, lai pamestās viņu atcerētos
It īpaši, ja runa ir tieši par pamešanu nevis kaut kādām dzīves kolīzijām, kas novedušas pie šķiršanās.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2016. gada 02. decembris, 11:59:19 »
Hm... Man šajā dotajā situācijā neloģisks liekas kas cits. Kāpēc pametējam ir šī neveselīgā vēlme, lai pamestās viņu atcerētos (un vēl ar labu vārdu). Ja es kaut ko/kādu pametu, tas notiek tāpēc, ka nevēlos vairs turpmāko dzīvi ar to/viņu būt saistīta (kāpēc nevēlos, tam šoreiz nav nozīmes). Tātad - pametu, aizmirstu, dzīvoju tālāk. Šeit sanāk tā - pamet, bet 1) pats vēl joprojām atceras  un 2) grib, lai atceras arī viņu.

Kur loģika?

Be tak tas nav tēmas jautājums, tais savu! Bē!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2016. gada 02. decembris, 11:59:47 »
It īpaši, ja runa ir tieši par pamešanu nevis kaut kādām dzīves kolīzijām, kas novedušas pie šķiršanās.

Bē 2!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2016. gada 02. decembris, 12:03:56 »
Be tak tas nav tēmas jautājums
dip atbilde ir tieši par tēmu. Tiem, kas tankā, pateikšu vienkāršāk - jā, tas ir pareizi, ka viņas uz ielas paiet garām, un Tev nafig par viņām nav jāinteresējas.

Atslēdzies dip

« Atbilde #22 : 2016. gada 02. decembris, 12:08:10 »
dip atbilde ir tieši par tēmu. Tiem, kas tankā, pateikšu vienkāršāk - jā, tas ir pareizi, ka viņas uz ielas paiet garām, un Tev nafig par viņām nav jāinteresējas.
Vai tā bija dip atbilde? :m:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2016. gada 02. decembris, 12:09:12 »
TĒMA IR - VAI PAMEST IR SLIKTS DARBS, JA VISS IR SALICIES LABI UN, JA TAS IR IZRĀDĪJIES LABS DARBS - NEDARĪT SLIKTI, KĀPĒC "NESVEICINA"?

Atslēdzies dip

« Atbilde #24 : 2016. gada 02. decembris, 12:14:48 »
TĒMA IR - VAI PAMEST IR SLIKTS DARBS, JA VISS IR SALICIES LABI UN, JA TAS IR IZRĀDĪJIES LABS DARBS - NEDARĪT SLIKTI, KĀPĒC "NESVEICINA"?
Ak vai. Varbūt pēc viņas scenārija ar to otro būtu salicies 100-kārt labāk. Būtu 6 bērni, dvēseles saskaņa 24/7, mūžīgais orgasms. Tas otrs viņu nenovērtēja. Pazemoja. Iedi@sa. Jā. Un ja vēl tam otram nav paralīze iestājusies, ir blakus smuka sieviete un vispār viss bumbās, tad trīskāršs maita.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2016. gada 02. decembris, 12:26:58 »
O, es ar izdomāju atbildi! Divas. Aizmirsīšu jei bogu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. decembris, 12:36:15 no Mao »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2016. gada 02. decembris, 12:32:41 »
Elementāri! Vīrietis sveicina pirmais. Ja tas tā, tad neatbildēšanas gadījumā pofig. Pateicība nav jājūt nevienai no pusēm. Viss beidzies. Čau!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2016. gada 02. decembris, 12:35:39 »
Elementāri! Vīrietis sveicina pirmais. Ja tas tā, tad neatbildēšanas gadījumā pofig. Pateicība nav jājūt nevienai no pusēm. Viss beidzies. Čau!

:laugh: Vispār jau sveicina tas, kurš ierauga pirmais. Savādāk var vēl nosisties vai neplānoti izšķirties.

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2016. gada 02. decembris, 12:58:35 »
Pamestais VIENMĒR jutīsies slikti, lai cik labi pēc tam viss sakārtojas dzīvē. 100x var teikt" viss uz labu" bet pamešanas brīža emocijas neviens neaizmirsīs.

Tātad jautājums ir, cik spēcīgas tās negatīvās emocijas bijušas. Ja "pamestā/ais " klusībā izjūt atvieglojumu, ka viss beidzies, tad var laipni sveicināties un runāties. Vēl variants -viens pasteidzas pirmais un liek otrai pusei būt tai pamestajai -tad arī to pa īstam nepiedod

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2016. gada 02. decembris, 14:53:56 »
Oi, ieraudzīju, ka atkal Mao, pat nelasīju, ar pirmo rindiņu pietika. Tur diskutēt nav iespējams, dzird tikai sevi.