Autors Tēma: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?  (Lasīts 13209 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?
« Atbilde #75 : 2016. gada 03. decembris, 17:10:31 »
A kur paliek vienkārša cilvēku savstarpējā cieņa? Vot, izšķīries un viss! Vienmēr ir izbrīnījis tas, kā tādos gadījumos sievietes mainās. Sākumā ceļ vai debesīs ... bet pēc tam (šķiršanās) ... tiiiik daudz jauna par sevi uzzini! Un tas ir normāli? Kā pēc tā visa var gaidīt, ka sievietēm kāds ticēs? Te vietā latviešu tieciens par to, ka, ja vienreiz tev melojis (konkrētajā gadījumā - -usi), tad noteikti melos vēl. Tad pašas nebrīnieties, ka vīri/draugi izdomā jums neesošus mīļākos (utml.), y jūsu "Nē" netiek ņemts vērā vispār

Kas tur neloģisks? Ja esi ar viņu, tu esi pats labākais (nu izņemot, kad ar kolēģēm vai družkām jaklačo), ja vairs neesi - izdzimtenis vēl maigi izsakoties. Normāls bardaks galvā uz sejas. Pati izdomā, pati izdara, pati nebrīnās, visi autā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #76 : 2016. gada 03. decembris, 17:18:03 »
Tad ko vēl apvainoties, ja, no malas to visu redzot, par adevātu neuzskata?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

bebrs

• Viesi
« Atbilde #77 : 2016. gada 03. decembris, 17:19:29 »
Visvairāk ZS apsveikumus no bijušajiem saņem tās dāmas,
kuras pašas ir pametušas kungus.  ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #78 : 2016. gada 03. decembris, 18:49:50 »
Ak, bet cilvēki ir dažādi. Man, piemēram, gribētos zināt, kāpēc es vairs nešķietu laba esam. Lai mācītos, nepieļautu kļūdas nākošajās attiecībās. Man družka (tā vismaz viņa saka) uzskata - ja pamet, tad molča. Prom un viss.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #79 : 2016. gada 03. decembris, 19:26:10 »
Tak kas tur ko zināt.. zemāka līmeņa cilvēkiem līdzko pāriet libido periods, tā pamet, jo ne uz ko vairāk spējīgi viņi nav, t. i., uz patiesām jūtām.

Atslēdzies dip

« Atbilde #80 : 2016. gada 03. decembris, 19:28:01 »
Tak kas tur ko zināt.. zemāka līmeņa cilvēkiem līdzko pāriet libido periods, tā pamet, jo ne uz ko vairāk spējīgi viņi nav, t. i., uz patiesām jūtām.
Kā tad - zemāka līmeņa. Es tā garīgā eifelija :just_popcorn:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #81 : 2016. gada 03. decembris, 19:29:50 »
Nu ir, kam zemākās čakras vien darbojas, nav spējīgi dziļi just.. vai kā to nosaukt. Ar izglītību tam maz sakara.

Atslēdzies dip

« Atbilde #82 : 2016. gada 03. decembris, 19:33:51 »
Nu ir, kam zemākās čakras vien darbojas, nav spējīgi dziļi just.. vai kā to nosaukt. Ar izglītību tam maz sakara.
Un satiekot citu, zemākās čakras aizveras un automātiski atsprāgst augstākās. Skaisti.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #83 : 2016. gada 03. decembris, 19:36:50 »
Ta nekas tiem neatsprāgst. Bet gan jau līdzīgajiem vieglāk saprasties, pa attiecīgo čakru līnijui. Vismaz negaida viens no otra nezin ko.
Bet nepiesārņojam Mao tēmu par cēlsirdīgo vīrieti, kas pamet, jo nav pietiekami labs.

bebrs

• Viesi
« Atbilde #84 : 2016. gada 03. decembris, 20:27:18 »
Diez kādēļ tai Kristīnei vajadzēja to žūpu  un meituģēgeri Edgaru,
ne pareizo Akmentiņu?
Ja Edgars izlemtu Kristīnes vietā, ka ar Akmentiņu viņai būs labāka dzīve, vai viņa
neplosītos un nebūtu aizvainota un nejustos uzmesta?
Nu var jau būt, ka katros ZS dziļi paklanoties teiktu “paldies“.

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #85 : 2016. gada 04. decembris, 00:33:44 »
Starprezumē: Tātad meitenes uzskata, šķirties drīkst, tikai kategoriski taktiski, bet cūka vienalga.
Puiki uzskata, pofig kā, ka nav kazim piena, ta nav. Un, ja iet uz pārrunām civilizēti parunāties, tad ar ķiveri galvā, jo pipec būs šakvaitakvai.

Principā jā :)
Izņemot to daļu par cūkām.

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #86 : 2016. gada 04. decembris, 00:35:13 »
Vot šitias smukais šķiršanās variants ne vienmēr, ne tuvu ne vienmēr, ir ticams un iespējams. Nepārrakstīšu no jauna, bet ilustrācijai der Mao sākotnējais teksts par ķeršanos kājās, zupu uz galvas, utt. Pārāk bieži nav nekādas starpības, kā šķiries, - ar pareizu aprunāšanos vai citādi, - reakcija un rezultāts neizmainās ne par gramu. Ja sievietes prastu tādās situācijās neizgāzt visas savas iekšas, tad mazāk būtu arī gadījumu, kad aiziet pēc cigaretēm ...

Arī tiesa. 
Un runājot par sākotnējo tekstu, ja tas apraksts tiešām ir reāls, tad vēl jau var būt, ka tai meičai ir vienkārši kauns. Tāpēc labāk izliekas neredzam. Es toč tā darītu, un bēgtu pa gabalu, ja iepriekš būtu tā izpildījusies.

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #87 : 2016. gada 04. decembris, 00:36:45 »

Wow. Tu taču joko, vai ne ?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #88 : 2016. gada 04. decembris, 08:43:41 »
Kas? Tu tādus cilvēkus neesi redzējusi?

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #89 : 2016. gada 04. decembris, 13:03:54 »
Kādus tādus ? Tādus, kas aiziet, jo nemīl ? Protams. Bet vai tāpēc visi kretīni un uz jūtam nespējīgi, un viņu nākamās otrās puses tāpat ? Nav mazliet greizi ? Tad jau Tava teorija nemaz tik ļoti neatšķiras no Mao. Tikai ja viņa variantā cēlie pametēji pamet labu gribēdami, jo apzinās, ka nav to enģeli pelnījuši, tad Tavējā - arī nav pelnījuši, tikai neapzinās, jo čakras defektīvas.