Autors Tēma: Te kāds kustas?  (Lasīts 30426 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Te kāds kustas?
« Atbilde #75 : 2017. gada 08. septembris, 13:49:54 »
Nujā, dibens sāpēja, nekādu Olimpu neaizsniedzu, bet neko arī negaidīju, ja neesmu uz to specializējies un ritens arī no lētā gala. Bet bija o.k., masveidība jau baigā, tik izbrīna, ka tautas braucienā dažs labs brauc ar specializētiem konkrētam sportam paredzētiem sporta velosipēdiem, kas maksā ar četriem cipariem. Ir taču šosejas un treka braucieni viņiem. Tautenieki ar visādām grabažām.
Viens čalis ar aizvēsturisku, čīkstoši graboši švīkstošu ričuku man visulaik mina pa priekšu. Vot to es saprotu - čalim ir izturība, lai ar ričuks nekāds un min kā vells.
Tā kā - atmosfēra bija laba un ķeksītis ievilkts :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #76 : 2017. gada 08. septembris, 18:08:07 »
Līdz finišam vismaz tiki?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #77 : 2017. gada 08. septembris, 18:12:39 »
Abižaješ, Broņa...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #78 : 2017. gada 08. septembris, 18:42:08 »
Labākā atziņa/motivators, ko man šodien izģenerēja sporta kluba fails:

Ja tev ir mērķis - ej uz to. Nevari paiet? Rāpo. Nevari parāpot? Apgulies un guli mērķa virzienā.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #79 : 2017. gada 09. septembris, 00:07:48 »
Labākā atziņa/motivators, ko man šodien izģenerēja sporta kluba fails:

Ja tev ir mērķis - ej uz to. Nevari paiet? Rāpo. Nevari parāpot? Apgulies un guli mērķa virzienā.

Galu galā- izpūt dūmu mērķa virzienā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #80 : 2017. gada 09. septembris, 00:41:08 »
 :smoker:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #81 : 2019. gada 24. februāris, 16:34:16 »
Labi, te man vismaz nepārmetīs, ka padalos ar sajūtām. Vairāk kā mēnesi biju ierobežots telpā un savas aktivitātes varēju izpaust tikai smalkā sporta klubā, kur vīri nāk pasēdēt uz trenažieriem. Es tur, protams, skrēju pa tam paredzēto mehānismu, bet elpoju to pašu kondicionēto, mākslīgo gaisu ar gumijas un citām smakām komplektā. Biju jau piemirsis kā smaržo mežs.
Šodien atgriezos dzīvē, ārpustelpu skrējienā. Ārā bija pavasaris. Un gaiss mežā.. Tu velc iekšā plaušās un jūti, kā dzīvība ieplūst tevī. Pilnīgi sirreāla sajūta, kaut kas līdzīgs apskaidrībai, to nevar nodefinēt. Un tad es padomāju - es tur, telpās sēdēdams, riju kaut kādas tur ārstnieciskās kapsulas, kas taisītas no nezkāda superkoka mizas... Podā var nolaist visas tās mizas - mežā, vairāk kā stundu velkot plaušās tīro un smaržīgo priežu gaisu, es ieelpoju daudz ko vērtīgāku par sazinkādām mizām.. sajūta fantastiska, neaprakstāma. Dzīvei jēgas procents uzreiz skalā uzskrien līdz augšai. Enerģija atgriežas, prieks tai līdzi.
 :saule:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #82 : 2019. gada 24. februāris, 16:45:41 »
 :go_go: , Bobi!

Arī pēc vairāk kā mēnesi piespiedu pauzes atgriezos sev ierastajā pieticīgajā (salīdzinājumā ar citiem :) ) distancē - mērķis 5 km, noskrieti 6.
Apmēram līdz jūrai un atpakaļ.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

Atb: Te kāds kustas?
« Atbilde #83 : 2021. gada 14. janvāris, 15:13:06 »
Skatos, tēma apstājusies februārī :(
Nu, tagad dalieties, kādas ir iespējas šajā cietuma laikā sportot :)
Par sevi. Baseins ciet -tas līdz šim bijis ir mans visaktīvākais ziemas sporta veids(tiešām aktīvi peldēju 2reiz nedēļā, ne plunčājos), jo ar ziemas sporta veidiem nenodarbojos nez kāpēc, laikam tāpēc, ka ziemas līdz šim nebija. Tagad ziema ir - bet aprīkojuma nav  :?:
Tagad lielākā daļa strādā no mājām, tad nu gribi-negribi kustības jāveic, es pat nezinu, kā var fiziski izturēt, neizejot no mājas, man tas kā čurāt - vajag un viss :D , citādi sāp visas malas.
Tagad, kad visas iespējas ciet - paliek tika daba. Vēl līdz  pagājušnedēļai braucu ar riteni, nu tā - katru dienu stundu un tikpat ātrā gaitā pirms miega staigāju arī ap stundu.
Tagad ar riteni nevar, tagad atliek tikai staigāt - katru dienu izeju katrreiz citus ceļus apmēram 8-10 km 2reiz dienā - pusdienlaikā un uz nakti. Šim "sporta veidam" esmu pievērsusi 2 draudzenes, bet kopā ejam tikai šad tad, jo tad sanāk pļāpas un lēns gājiens, bet bieži mūsu ceļi krustojas pastigās. tas ir foršs tādēļ, ka nevajag īpašu ekipējumu un var iet jebkuros laikapstākļos un jebkurā diennakts laikā.
Kādreiz nūjoju, bet tad vajag īpaši saģērbties un to es ziemā neprotu, tāpat kā nesaprotu, ko vilkt, ja gribētu skriet ziemā..gribēšana pat būtu.
Tātad - mans rezumē - kad viss sportam ir slēgts, tad atliek tikai ātras pastaigas. Man. Kā jums iet māajsēdēs?
aaa, vēl regulāri vingroju mājās pie seriāla, arī agrāk to nedarīju. Pamazām esmu ievesusi padaudz sporta inventāru mājās.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #84 : 2021. gada 14. janvāris, 15:21:22 »
Pilnīgi mierīgi var skriet, slēpot, nūjot. Var arī izpildīt vingrinājumus, tikai tie iepriekš jāizdomā. Un kad atnāk mājās - ir gūzma visādu workout vingrinājumu pašam ar savu svaru, tikai vēlams paklājiņš. Viss atkarīgs no gribasspēka un motivācijas

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #85 : 2021. gada 14. janvāris, 15:33:23 »
Pěc darba 8-10 km kăjām. Bet vispār esmu slinka.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #86 : 2021. gada 14. janvāris, 15:36:02 »
slinkums, tas ir pozitīvi. Citādi pārtrenējas, pārslogo sirdi un ziepes vēl sanāk. A tā - ar mēru, viss oki

Atslēdzies Minne

« Atbilde #87 : 2021. gada 14. janvāris, 15:36:26 »
Pēc vēlajām vakara maiņām noklumpačoju mājupceļā kādus 3-4km. Bet tā - speciāli - izeju baigi reti. Bet tad paņemu nūjas līdzi

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #88 : 2021. gada 14. janvāris, 15:43:10 »
4-6 reizes nedēļā pēc darba 8-9 km špagoju, brīvdienās vairāk, pagaidām max bijis 14 km. Ar vai bez nūjām. Prasās iziet, labsajūtai. Ir jau tumsa vakaros un tā, man nav te apgaismoto pilsētas taku, bet ne vaina arī pa meža ceļiem staigāt.
Baaaaigi vajadzētu mājās vingrot veselībai (draņķa diska trūce)...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #89 : 2021. gada 14. janvāris, 20:50:50 »
Manā dzīvē nekas nav būtiski mainījies - uz sporta zālēm negāju, attiecīgi to trūkumu arī neizjūtu. Man joprojām ir dzīvesveids ar padaudz fiziska darba un āra aktivitātēm, ko gan apgrūtina ziemīgā ziema.