Skatos, tēma apstājusies februārī
Nu, tagad dalieties, kādas ir iespējas šajā cietuma laikā sportot
Par sevi. Baseins ciet -tas līdz šim bijis ir mans visaktīvākais ziemas sporta veids(tiešām aktīvi peldēju 2reiz nedēļā, ne plunčājos), jo ar ziemas sporta veidiem nenodarbojos nez kāpēc, laikam tāpēc, ka ziemas līdz šim nebija. Tagad ziema ir - bet aprīkojuma nav
Tagad lielākā daļa strādā no mājām, tad nu gribi-negribi kustības jāveic, es pat nezinu, kā var fiziski izturēt, neizejot no mājas, man tas kā čurāt - vajag un viss

, citādi sāp visas malas.
Tagad, kad visas iespējas ciet - paliek tika daba. Vēl līdz pagājušnedēļai braucu ar riteni, nu tā - katru dienu stundu un tikpat ātrā gaitā pirms miega staigāju arī ap stundu.
Tagad ar riteni nevar, tagad atliek tikai staigāt - katru dienu izeju katrreiz citus ceļus apmēram 8-10 km 2reiz dienā - pusdienlaikā un uz nakti. Šim "sporta veidam" esmu pievērsusi 2 draudzenes, bet kopā ejam tikai šad tad, jo tad sanāk pļāpas un lēns gājiens, bet bieži mūsu ceļi krustojas pastigās. tas ir foršs tādēļ, ka nevajag īpašu ekipējumu un var iet jebkuros laikapstākļos un jebkurā diennakts laikā.
Kādreiz nūjoju, bet tad vajag īpaši saģērbties un to es ziemā neprotu, tāpat kā nesaprotu, ko vilkt, ja gribētu skriet ziemā..gribēšana pat būtu.
Tātad - mans rezumē - kad viss sportam ir slēgts, tad atliek tikai ātras pastaigas. Man. Kā jums iet māajsēdēs?
aaa, vēl regulāri vingroju mājās pie seriāla, arī agrāk to nedarīju. Pamazām esmu ievesusi padaudz sporta inventāru mājās.