Autors Tēma: Te kāds kustas?  (Lasīts 30258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Te kāds kustas?
« Atbilde #15 : 2016. gada 19. decembris, 14:00:41 »
Aprakstīto psiholoģisko kondīciju gūstu peldot (2,5-3,5km 1x).
Jā, baseinā, kas smird pēc hlora un pa kuru maisās daudz svešu cilvēku. Bez šiem papildus faktoriem varētu ļoti labi iztikt, bet diemžēl personīgo 50m-nieku nevaru atļauties uzbūvēt un uzturēt.
Agrāk mēdzu arī braukt ar velo. Tam diezgan ilgu pauzi/punktu pielika ļoooti neveiksmīgi sasists celis.
Skriešanu nesaprotu. nekad nav patikusi.
Skrituļi, hooverboard - tas jau pavism cits.
Laikam patīk visādas ierīces, kas paātrina. un ūdens.

hmm, būtu jāpamēģina sērfošana vai burāšana attiecīgā sezonā vai vnk jāpārceļas uz hawaii vai Austrāliju :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2016. gada 19. decembris, 14:30:42 »
tex, Tevī ir iemiesojusies kāda karā mirušās torpēdas dvēsele... ;) :smile:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2016. gada 19. decembris, 14:36:26 »
P.S. vai Tu vēlies teikt, ka bērns tika lielākoties vadāts pa ielām? Kārtojot darīšanas, Tu katru reizi viņu rāvi laukā no ratiem?
Lielākoties jau māmiņas cenšas pastaigai izmantot zaļo zonu - kur mazāk putekļu, vairāk skābekļa.

Draudziņ, manas "darīšanas" bija aizbraukt pie mammas, uz bibliotēku, pēc maizes. Nē es nerāvu bērnu  no ratiem, un jā, es staigāju ar viņu pa ietvēm (ne ielām..:D) Kad mani bērni auga, mašīnu uz ielām bija 158 reizes mazāk :) Un pa ceļam jau kāds parks, tb "zaļā zoona" ar gadījās itin braši.

Šobrīd es neaizvietoju "ar fizisku darbu" nekādas tur speciālas aktivitātes. Tas ir mans dzīvesveids - kustēties. Kustēties - lietderīgi :)

Bet, kā jau teicu (ko, šķiet, neviens nepamanīja), ka SAPROTU pilsētniekus, kam nav šādas iespējas.

Ā, un "fiziskā darba veicējs" nav gluži par mani. Es esmu brīvā laika kustinators, ne fiziskā darba veicējs ar lāpstu vai ceļarulli :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2016. gada 19. decembris, 18:14:14 »
Es gan tik skaistiem vārdiem, kā Bobs, neteiktu (labākās idejas un domas "nāk" naktīs, kad miegs nenāk), bet, lai arī nu jau ilgi, ilgi šādā izpratnē nekustos, zinu un atceros, ka pašsajūt pēc tādas skriešanas un dušas tik tiešām ir tāda, ka tikko dzimis ... Jā, problēmas aizmirstas un stress izgaist!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2016. gada 19. decembris, 18:25:46 »
Beta endorfīni ("laimes hormons") izdalās, tas ir pierādīts.
Es gan, tāpat kā Tex, tikai peldot šos ķeru.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 19. decembris, 19:55:32 »
Endorfīni ir dažādi - vieni lido gaisā, citi peld ūdenī, atliek tikai atrast sev tīkamāko veidu, kā šos noķert.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2017. gada 19. janvāris, 07:40:33 »
Ja tiešām ir vēlme izjust iekšējo laimes sajūtu neatkarīgi no ārējiem apstākļiem, pie tā ir jāpiestrādā. Danilāns ļoti saprātīgi to pastāsta
http://veselam.la.lv/2017/01/06/danilans-merkaki-ne-zinatnieki-dusmas-sanak/

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2017. gada 16. marts, 07:31:18 »
Ļautiņi mīļie, mostieties!
ir pēdējais brīdis izdarīt apņemšanos un piereģistrēties kādās plaštautas aktivitātēs! Nu, - Rīgas maratona mazās distancītes jau kā obligāts vienums katram savas zemes patriotam, tad Stirnu buks tiem, kas bik stiprāki, nu vēl pasākumi visās lielajās pilsētās. Var skriet, var nūjot, katram pēc vēlmēm un spējām. Varbūt tieši šis gads būs pavērsiens, kad TU pamēģināsi ko jaunu un varbūt tev tas patiks! Nemēģinot neuzzināsi! Piesakies un iesaisti savus tuvākos, tas var kļūt par lielisku piedzīvojumu un padarīt jūsu attiecības krāsainākas!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #23 : 2017. gada 16. marts, 07:44:54 »
No savas puses varu piebilst, ka šogad 5.-7. maijā Valmierā ir jau 2. Kinopedālis: http://www.kinopedalis.lv/ Man pagājušajā gadā ļoti patika, tikai laiks nebija pārāk vēlīgs, reizēm stipri lija. Ceru, ka šogad arī laiks būs labāks.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #24 : 2017. gada 16. marts, 07:54:01 »
Vakar kustējos. Šorīt ar fiksi nokustējos :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2017. gada 16. marts, 08:24:30 »
No savas puses varu piebilst, ka šogad 5.-7. maijā Valmierā ir jau 2. Kinopedālis: http://www.kinopedalis.lv/ Man pagājušajā gadā ļoti patika, tikai laiks nebija pārāk vēlīgs, reizēm stipri lija. Ceru, ka šogad arī laiks būs labāks.

Izskatās ritīgi foršais pasākums! Esi bijusi uz pirmo?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2017. gada 16. marts, 10:23:25 »
Es ceru tikt uz kādu Magnētu (vēlams reizi nedēļā :) ) - vasaras sezona sāksies aprīli. Citas sacensības gan neplānoju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #27 : 2017. gada 16. marts, 11:41:23 »
Izskatās ritīgi foršais pasākums! Esi bijusi uz pirmo?
Biju. Pamatā piedalījos Puspedālī. Bija interesanti, vienīgi par daudz lija, bija pat problēmas kontrolpunktos mobilajā aplikācijā ievadīt pareizās atbildes, jo no mitruma nestrādāja "virtuālās pogas".  Vēl piedalījos  noslēguma pasākumā. Pārējos pasākumus - tā, garāmskrejot apskatījos.. Ja brauc no Rīgas, tad jau protams vajag darboties "pēc pilnas programmas"

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2017. gada 17. marts, 16:50:32 »
Pedālistiem

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2017. gada 17. marts, 18:50:51 »
Ļautiņi mīļie, mostieties!
ir pēdējais brīdis izdarīt apņemšanos un piereģistrēties kādās plaštautas aktivitātēs! Nu, - Rīgas maratona mazās distancītes jau kā obligāts vienums katram savas zemes patriotam, tad Stirnu buks tiem, kas bik stiprāki, nu vēl pasākumi visās lielajās pilsētās. Var skriet, var nūjot, katram pēc vēlmēm un spējām. Varbūt tieši šis gads būs pavērsiens, kad TU pamēģināsi ko jaunu un varbūt tev tas patiks! Nemēģinot neuzzināsi! Piesakies un iesaisti savus tuvākos, tas var kļūt par lielisku piedzīvojumu un padarīt jūsu attiecības krāsainākas!

Jaunais, ko es pamēģināšu, būs nūjošana. Pirmdien nopirku sev nūjas, ceru, ka šad tad piespiedīšu sevi izbraukt kkur ārpus pilsētas svaigā gaisā