Autors Tēma: Sektas  (Lasīts 8469 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Sektas
« Atbilde #45 : 2016. gada 20. decembris, 21:59:44 »
Nja. Man kaut kā sāka likties, ka Zigis ir kāda 8. kolonna, kas te iesūtīts laikus sagatavot un nemanāmi pievērst dumpīgās sievietes islāmam, slavinot pakļaušanos vīrietim, veicinot apjēgu, ka sieviete bez vīrieša nejēdz izplānot neko utt... Izrādās - viņš ir arī "krievija-ir-laba-un-nevienam-neuzbrūk" frontē. Nu gan vairs kopā neiet tās mušas ar kotletēm...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #46 : 2016. gada 20. decembris, 22:02:45 »
Bļin, Zigi, tu tak esi glupš!

Protams, priek
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #47 : 2016. gada 20. decembris, 22:04:01 »
Bļin, Zigi, tu tak esi glupš!

Nu, es tak vienmēr esmu teicis, ka esmu NVG cilvēks.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #48 : 2016. gada 20. decembris, 22:06:17 »
Zigīc vienkārši ir nācis vienmēr teikt "balts", kad jūs sakāt "melns" un otrādāk

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #49 : 2016. gada 20. decembris, 22:12:05 »
Tad Tu biji dzirdējis par tām NATO lidmašīnām? Tagad esi. Ir kādas domas? Kas Tev pamainījās Tavos apsvērumos? Es nepamanīju, ka lasi ar.

Man Tev pretjautājums. A Tu PERSONISKI tās lidmašīnas redzēji? Ja nē, tad esi vien tāds pats sektants, kā es. Tikai, kā jau teicu, reliģijas mums ar Tevi atšķiras. Tu, acīmredzot, tici tiem pašiem avotiem, kuri pirms iebrukuma Sadama Huseina vadītajā Irākā skandināja no rīta līdz vakaram, ka viņam esot nez' kādi ķimiskie ieroči un atliekot tikai podziņu nospiest podziņu, un nu tik būšot puspasaules katastrofa. Esot jārīkojas nekavējoties! A kad tika pie naftas, pat pokazuhu jau bija slinkums uzmeistarot, tipa - reku ir! Mēs takš teicām!
LV pagaidām ir ticības brīvība. Mao tic, ka tur nolaidās NATO lidmašīnas, es - nezinu, nolaidās vai nenolaidās? Man ir tiesības tam neticēt. Jums - tiesības ticēt. Jums - jūsu sekta, man - manējā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #50 : 2016. gada 20. decembris, 22:21:06 »
Nja. Man kaut kā sāka likties, ka Zigis ir kāda 8. kolonna, kas te iesūtīts laikus sagatavot un nemanāmi pievērst dumpīgās sievietes islāmam, slavinot pakļaušanos vīrietim, veicinot apjēgu, ka sieviete bez vīrieša nejēdz izplānot neko utt... Izrādās - viņš ir arī "krievija-ir-laba-un-nevienam-neuzbrūk" frontē. Nu gan vairs kopā neiet tās mušas ar kotletēm...

Es, ja saka taisnību, neesmu nevienā frontē. Man tikai nav pieņemamas drusku tas, ka vieni sektanti uzskata, ka viņiem ir pilnīga taisnība (salīdzinot ar citiem sektantiem) apstākļos, kad tiek kā neapstrīdama patiesība un neapgāžami pierādījumi piesaukti avoti, kuri mēdz būt ne mazāk melīgi par KF oficiālo un neoficiālo propagandu. Atgādināšu sakāmvārdu, ka tam, kurš vienreiz melojis, nav jātic vairs nekad. Un pieņemams man tas nav tā vienkāršā iemesla dēļ, ka zem KF agresivitātes aizsega jūs visus un mani tai skaitā paklusām izdrāž ar jauniem nodokļiem, nodevām, izgudro visādus skolotāju lojalitātes likumus, utml. Nav, nav nekā jauna šāi pasaulē. Latvieši sāks labāk dzīvot nevis gadā, kurš lasīsies no abiem galiem vienādi, nevis, kad pie varas būs 3 sievietes, bet tai dienā, kad pārstās atcerēties 1940.-o gadu un baidīties, baidīties, baidīties, baidīties ....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #51 : 2016. gada 20. decembris, 22:25:27 »
Man Tev pretjautājums. A Tu PERSONISKI tās lidmašīnas redzēji? Ja nē, tad esi vien tāds pats sektants, kā es. Tikai, kā jau teicu, reliģijas mums ar Tevi atšķiras. Tu, acīmredzot, tici tiem pašiem avotiem, kuri pirms iebrukuma Sadama Huseina vadītajā Irākā skandināja no rīta līdz vakaram, ka viņam esot nez' kādi ķimiskie ieroči un atliekot tikai podziņu nospiest podziņu, un nu tik būšot puspasaules katastrofa. Esot jārīkojas nekavējoties! A kad tika pie naftas, pat pokazuhu jau bija slinkums uzmeistarot, tipa - reku ir! Mēs takš teicām!
LV pagaidām ir ticības brīvība. Mao tic, ka tur nolaidās NATO lidmašīnas, es - nezinu, nolaidās vai nenolaidās? Man ir tiesības tam neticēt. Jums - tiesības ticēt. Jums - jūsu sekta, man - manējā.

Tu nerubī? Man tak pie D Huseina mocītāji. Mani uztrauc mātes ģimenes slepkavas kaimiņos. A Tu saki, lai nedjorgājos. Garantijas izņemot paša vārdus Tev ir? Kāda tipa atbildību Tu esi gatavs uzņemties par saviem apgalvojumiem - negatavojiet kamanas, šogad ziemas nebūs? Un ja būs - ko Tu personīgi darīsi mani pārliecinājis negatavoties, lai man būtu kamanas?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #52 : 2016. gada 20. decembris, 22:30:37 »
Zigīc vienkārši ir nācis vienmēr teikt "balts", kad jūs sakāt "melns" un otrādāk

Kas cits var cilvēkus piespiest pārvērtēt, cik pamatotas tomēr ir vai nav viņu personiskās fobijas?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #53 : 2016. gada 20. decembris, 22:35:54 »
Es, ja saka taisnību, neesmu nevienā frontē. Man tikai nav pieņemamas drusku tas, ka vieni sektanti uzskata, ka viņiem ir pilnīga taisnība (salīdzinot ar citiem sektantiem) apstākļos, kad tiek kā neapstrīdama patiesība un neapgāžami pierādījumi piesaukti avoti, kuri mēdz būt ne mazāk melīgi par KF oficiālo un neoficiālo propagandu. Atgādināšu sakāmvārdu, ka tam, kurš vienreiz melojis, nav jātic vairs nekad. Un pieņemams man tas nav tā vienkāršā iemesla dēļ, ka zem KF agresivitātes aizsega jūs visus un mani tai skaitā paklusām izdrāž ar jauniem nodokļiem, nodevām, izgudro visādus skolotāju lojalitātes likumus, utml. Nav, nav nekā jauna šāi pasaulē. Latvieši sāks labāk dzīvot nevis gadā, kurš lasīsies no abiem galiem vienādi, nevis, kad pie varas būs 3 sievietes, bet tai dienā, kad pārstās atcerēties 1940.-o gadu un baidīties, baidīties, baidīties, baidīties ....

Pag, Zigīt, tu tā kā nekad neesi redzējis, ka kaimiņlācis melo?

Un baidīties mēs pat sākuši neesam. Mana paaudze. Jo 40. to gadu mēs gribēdami nevaram atcerēties.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 20. decembris, 22:45:41 no pitons »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #54 : 2016. gada 20. decembris, 22:37:43 »
Tu nerubī? Man tak pie D Huseina mocītāji. Mani uztrauc mātes ģimenes slepkavas kaimiņos. A Tu saki, lai nedjorgājos. Garantijas izņemot paša vārdus Tev ir? Kāda tipa atbildību Tu esi gatavs uzņemties par saviem apgalvojumiem - negatavojiet kamanas, šogad ziemas nebūs? Un ja būs - ko Tu personīgi darīsi mani pārliecinājis negatavoties, lai man būtu kamanas?

Mao, es Tevi ne par ko pārliecināt netaisos un neceru. Man tikai nav pieņemams tieši tas, kad sektanti zaudē mēra sajūtu, veselo saprātu un saprātu vispār. To es nesaku par Tevi personiski, bet par Tavas sektas priesteriem, kuri nepārtraukti kurina kkādu sviestainu kara histēriju. Tā ir Tava darīšana, skriet vai neskriet pa mežiem, gatavot vai negatavot kamanas, rakt vai nerakt bunkuru aiz mājas, pirkt vai nepirkt sērkociņus, sāli un ziepes. Tu tici saviem priesteriem? Ja tici, tad dari tā, kā viņi saka! Tā ir tikai Tava personiskā darīšana.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #55 : 2016. gada 20. decembris, 22:42:11 »

Pag, Zigīt, tu tā kā nekad neesi redzējis, ka kaimiņlācis melo?

Un baidīties mēs pat sākuši neesam. Mana paaudze. Jo 40. to gadu mēs gribēdami nevaram atcerēties.

Un? Tagad man būtu kā pingvīnam uz vēlēšanām jāiet izvēlēties mazāko ļaunumu? Es uz vēlēšanām vienkārši neeju vispār. Šeit - tas pats princips. Zigfrids neuzskata, ka mums nu būtu jāatrod sev vismīļākie, visjaukākie un visžēlīgākie, bet tomēr - kaklakungi. mazākais no ļaunumiem kārtējo reizi. Ja melo visi (un tā tas arī ir), tad pastāv opcija arī neticēt NEVIENAM. Grūti, bet pierast var.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #56 : 2016. gada 20. decembris, 22:42:43 »
Pag - Tu saki, ka ziemas nebūs. Šeit ir ļauži, kas notic Tev. Ja viņu tuvie noticot Tev nosals krustcelēs, ko Tu darīsi? Ja man lieki noticēs - būs liekas kamanas, ja tev - līķi. Ko Tu darīsi, pie sliktā scenārija? Man vajag sūda jēdzīgu atbildi.

Atslēdzies nex

« Atbilde #57 : 2016. gada 20. decembris, 22:46:55 »
Karoč, trollis. Skaidrs. Nu nu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #58 : 2016. gada 20. decembris, 22:47:56 »
Kamanu gatavošana ziemai nav ticības jautājums. To liek darīt  veselais saprāts. Arī bailes no ziemas to neliek darīt, bet tīri praktiski apsvērumi. Un liekas kamanas nevienam neskādēs, bet kamanu trūkums gan.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #59 : 2016. gada 20. decembris, 22:48:03 »
Teritorijas ir nodokļi un ietekmes placdarmi, pārrunu, tirgošanās, maiņas objekti. Kaut kāds čau, īstenībā....

Lai tā būtu. Protams, KF loģika reizēm pazūd, bet tomēr ... Iznomāt Tālajos Austrumos n-tos simtus kvadrātkilometrus ķīniešiem lauksaimnieciskajai darbībai, jo tur vnk nav no krievu puses, kam ne dzīvot, ne saimniekot, un tajā pašā laikā ņemt kara cirvi un iet iekarot jaunas?