Nja. Man kaut kā sāka likties, ka Zigis ir kāda 8. kolonna, kas te iesūtīts laikus sagatavot un nemanāmi pievērst dumpīgās sievietes islāmam, slavinot pakļaušanos vīrietim, veicinot apjēgu, ka sieviete bez vīrieša nejēdz izplānot neko utt... Izrādās - viņš ir arī "krievija-ir-laba-un-nevienam-neuzbrūk" frontē. Nu gan vairs kopā neiet tās mušas ar kotletēm...
Es, ja saka taisnību, neesmu nevienā frontē. Man tikai nav pieņemamas drusku tas, ka vieni sektanti uzskata, ka viņiem ir pilnīga taisnība (salīdzinot ar citiem sektantiem) apstākļos, kad tiek kā neapstrīdama patiesība un neapgāžami pierādījumi piesaukti avoti, kuri mēdz būt ne mazāk melīgi par KF oficiālo un neoficiālo propagandu. Atgādināšu sakāmvārdu, ka tam, kurš vienreiz melojis, nav jātic vairs nekad. Un pieņemams man tas nav tā vienkāršā iemesla dēļ, ka zem KF agresivitātes aizsega jūs visus un mani tai skaitā paklusām izdrāž ar jauniem nodokļiem, nodevām, izgudro visādus skolotāju lojalitātes likumus, utml. Nav, nav nekā jauna šāi pasaulē. Latvieši sāks labāk dzīvot nevis gadā, kurš lasīsies no abiem galiem vienādi, nevis, kad pie varas būs 3 sievietes, bet tai dienā, kad pārstās atcerēties 1940.-o gadu un baidīties, baidīties, baidīties, baidīties ....