Autors Tēma: Sektas  (Lasīts 8492 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Sektas
« Atbilde #90 : 2016. gada 21. decembris, 11:39:17 »

3 x lasīju. Tu pats vienmēr spēj iebraukt savā domā ?

Aha, ezim skaidrs, vot uzrakstīt nespēju, lai citiem, kā ezim iet.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #91 : 2016. gada 21. decembris, 11:42:18 »
Arečenukocapsaizvājāsvietasklātir! Es, par akal klaju piemēru, cik sevi atceros, zināju/jutu, ka Leņinam un citiem sarkanpakaļu fašistiem papīri ir netīri notriepti ar dzīvu cilvēku un ne tikai smadzeņu šļakatām.

varbūt pārmaiņas pēc parunājam par to kā kapitālists-demokrāts ieguva pirmo miljonu? :)  tur jau tikai laimes asaras un prieka puņķi vai ne? no asinīm ne smakas :D :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #92 : 2016. gada 21. decembris, 11:43:09 »
šodien pa rādžiņ skan - stāsti pāri kalniem un lejām,
                                      Glābējs ir dzimis.

Nu teksts aptuveni atminējās. Vot lūk sēdu, gaidu. Teorētiski tūlīt jādzimst arī glābējai, savādāk tas viens pats akal ātri vai vēlu izbeigsies...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #93 : 2016. gada 21. decembris, 11:44:46 »
varbūt pārmaiņas pēc parunājam par to kā kapitālists-demokrāts ieguva pirmo miljonu? :)  tur jau tikai laimes asaras un prieka puņķi vai ne? no asinīm ne smakas :D :D

Kāda runa mārtiņ, bet mitu ta es tajā, manis pieminētās sektas, dārziņā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #94 : 2016. gada 21. decembris, 11:51:05 »
Uz ko es velku? Še na!
Ir smadzenes, kurās ir vārstulis aļa " nutočperebors" un ir smadzenes, kurās tas vārstulis buksierē... . Visvienkāršāk otros ir atpazīt pēc aktīvas pretdarbības lietām un idejām, kuras tiem ņe kādā bokā netraucē un neko nekrata. Vienkārši krīt uz nerviem un aiziet zuzīt, a huļis tik daudz zibensnovedēji sasprausti, vai ta jau iesperts? Nē? Zagļi!!!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #95 : 2016. gada 21. decembris, 12:08:56 »
Kāda runa mārtiņ, bet mitu ta es tajā, manis pieminētās sektas, dārziņā.

nezinu, kā Tu, bet es gandrīz vienādu laiciņu esmu dzīvojis gan "tajā", gan "šitajā" dārziņā... Labi redzu, ka gan vienā, gan otrā dārziņā ir krietni daudz cūcību aprakts... un, ja jaunībā bija piedodams pavilkties uz visādiem ideāliem, tad tagad, pusmūžā, būtu pilnīgi glupi dejot uz tiem pašiem grābekļiem  :cool:     

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #96 : 2016. gada 21. decembris, 12:13:36 »
Bobi, paskaidro lūdzu kas Tavuprāt ir dvēsele? un ko kā un kā tā būtu jāglābj? :) ne velti Kvadra dvēseles glābšanu ielika pēdiņās!! :)  manuprāt "dvēsele" domāta kā lietu kopums, kas cilvēkam ir augstākās vērtības.

Pasaki, ka šodienas cilvēkam veselība nav visaugstākā vērtība - lūdzu, glābēji klāt! Otra vērtība - nauda, ok ne banknotes pašas par sevi, bet iespējas un neatkarība ko tā dod - lūdzu glābēji, visādas BB, MMM u.c. piramīdas klāt. Ar visiem reliģijas-sektas atribūtiem - praviešiem, "svētajiem rakstiem", "mocekļiem", kas caur neticīgajiem mocīti, un "brīnumiem", kas piepildījušies atsevišķiem ticīgajiem, un nākotnē garantēti visiem pārējiem! :) Tāpat arī ar komunismu, demokrātiju u.c. lietām, kuras paceltas reliģijas līmenī. Piemēri tām minētos atribūtus! :)         

Dvēsele ir neizmērāms un nepierādāms lielums, tāpēc to glābt ir visizdevīgāk. Neviens nevar pierādīt, ka tā netiek glābta

Atslēdzies daddy

« Atbilde #97 : 2016. gada 21. decembris, 12:19:13 »

Dvēsele ir neizmērāms un nepierādāms lielums, tāpēc to glābt ir visizdevīgāk. Neviens nevar pierādīt, ka tā netiek glābta

tam cilvēki (varbūt) ticēja viduslaikos...
jaunajos laikos pavilkās uz citām lietām - brīvība, vienlīdzība, brālība...
mūsdienu racionālajam cilvēkam vajag citu glābjamu substanci, vislabāk ko personisku! :)   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #98 : 2016. gada 21. decembris, 12:31:33 »
tam cilvēki (varbūt) ticēja viduslaikos...
jaunajos laikos pavilkās uz citām lietām - brīvība, vienlīdzība, brālība...
mūsdienu racionālajam cilvēkam vajag citu glābjamu substanci, vislabāk ko personisku! :)   

jā, tam Broms izveidoja tēmu par politisko sektantismu. Es runāju par ideju - vai visa veida krāpniecība ir sektantisms (jo izmanto ticēšanu, uzticēšanos) vai tikai tā, kur sola glābt pilnīgi netveramas uz personu attiecināmas lietas. Brīvības un brālības tomēr tā kā vairāk publiska vērtība

Atslēdzies daddy

« Atbilde #99 : 2016. gada 21. decembris, 12:56:20 »
Nu ne tak!! ne vieni ne otri. Sektanti ir tie, kuri var Tevi kapā novest, naudas kuli paraujot līdzi.

Koraļlūdeni dzerot neviens kapā nav nonācis (gan jau ir kāda cita vaina apakšā) , naudas tēriņi ir no sērijas - skola maksā naudu! :)  par scientologiem un krišnaītiem stāsta briesmu lietas, bet cik tur patiesības??