Autors Tēma: Nodokļu politika - Sausais atlikums, jeb v očeredj bez zdači, čertji!  (Lasīts 8871 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Nodokļu politika - Sausais atlikums, jeb v očeredj bez zdači, čertji!
« Atbilde #15 : 2016. gada 30. decembris, 23:39:25 »
Nē, nevar citā zemē dzīvojošam cilvēkam izņemt karti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2016. gada 30. decembris, 23:40:08 »
Hmm....nu, neesi pārāk naivs. Vismaz AT birokrātija seko katram tavam solim un darbībai un sauc uz pārbaudēm, ja kkkas ne tā šiem liekas. Iepeldēs kkāda naudiņa uz kkāda konta....tiks pārskaitīta...ar AT bankas karti izņemta Latvijā? Nu, nu... Ar garantiju sāks interesēties

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #17 : 2016. gada 30. decembris, 23:48:00 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/vid-bridina-tos-kuri-sanem-palidzibu-no-svesuma-stradajosajiem-tuviniekiem/782256

Šito izdomājuši tādi, kuri domāšanai pieslēdz tikai apakšējās puslodes. :banhead:
2.variants - tādi, kas bezgalīgi nīst LV - laikā, kad visos kaktos burkšķ un cepas, kad soctīkli plīst no sašutuma pilniem tekstiem , kad valdošo reitingi katastrofāli krīt - vēl pieliet eļļu ugunij? :evil: Baigi nu pieaugs valsts ienākumi no šitās stulbības....

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2016. gada 30. decembris, 23:59:34 »
Vai aiz izmisuma, ka visa nauda izpļekarēta valstī, ko mēs nemaz varbūt nezinām. Tad nu ķeras klāt tantukam, kas zeķes ada un pārdod, it kā mikrouzņēmums. Un cilvēkiem, kas pliku d... kaut kur aizbraukuši un pirmo reizi mūžā normālu naudu saņēmuši.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2016. gada 31. decembris, 00:02:47 »
Nē, nevar citā zemē dzīvojošam cilvēkam izņemt karti.

Tu tā nopietni domā, ka kādu interesēs noskaidrot, kurš to karti lieto? Izņem uz sava vārda vai kāda cita ģimenes locekļa vārda, kurš kopā ar tevi ārzemās dzīvo. Y ko? Kādam GB radīsies briesmīgi lielas pretenzijas sakarā ar to, ka tā karte uz laiku uz LV ir aizceļojusi?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2016. gada 31. decembris, 00:03:07 »
Jā, man arī šie "lēmēji" nupat atgādina kkādus panikas pārņemtus radījumus - kko ķer, kko grābj, īsti nesaprotot, ko un kā. Bet vajag degoši.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2016. gada 31. decembris, 00:04:47 »
Tu tā nopietni domā, ka kādu interesēs noskaidrot, kurš to karti lieto? Izņem uz sava vārda vai kāda cita ģimenes locekļa vārda, kurš kopā ar tevi ārzemās dzīvo. Y ko? Kādam GB radīsies briesmīgi lielas pretenzijas sakarā ar to, ka tā karte uz laiku uz LV ir aizceļojusi?

Zin, viņi mēdz arī pasekot, kad tu no valsts pazūdi, un kad ierodies. Gan jau saies kopā nesakritības ar naudas plūsmām un kartes darbībām

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2016. gada 31. decembris, 00:06:49 »
Hmm....nu, neesi pārāk naivs. Vismaz AT birokrātija seko katram tavam solim un darbībai un sauc uz pārbaudēm, ja kkkas ne tā šiem liekas. Iepeldēs kkāda naudiņa uz kkāda konta....tiks pārskaitīta...ar AT bankas karti izņemta Latvijā? Nu, nu... Ar garantiju sāks interesēties

Un visi britu tūristi, kuri uz LV pačurāt centrā brauc, arī dzimtenē tiek uz pārbaudēm saukti?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2016. gada 31. decembris, 00:07:40 »
Man vispār Ziga domu gājiens nav skaidrs. Skaidri redzams, ka ārpus LV nav bijis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2016. gada 31. decembris, 00:09:46 »
Un visi britu tūristi, kuri uz LV pačurāt centrā brauc, arī dzimtenē tiek uz pārbaudēm saukti?

Daži ir vienlīdzīgāki ;)

Ja Tu domā, ka ES mēs visi stāvam uz viena plauktiņa..... ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2016. gada 31. decembris, 00:16:46 »
Ja viss ir tik bezcerīgi, tad var taču vienreiz arī ome no LV ciemos pie strādājošā emigranta aizbraukt ... atvērt kontu, saņemt karti, paciemoties ... un ar brīvības sajūtu atgriezties atpakaļ LV. ES, kā smejies, taču esot izveidotu, lai nodrošinātu visaturkā brīvu kustību. Naudas un kapitāla arī tai skaitā, ne?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 31. decembris, 00:20:51 »
Feini, Zigi. Aizbrauc, paciemojies pie kāda pats. Atver kontu, dabū karti, pastāsti, kā gāja.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2016. gada 31. decembris, 00:21:46 »
Svaigs piemērs iz manu paziņu dzīves - meitenei, kas pēc studijām atgriezās LV un lietoja Latvijā savu UK bankas karti, banka to pēkšņi un bez brīdinājuma nobloķēja. Viņiem redz, licies savādi, kāpēc tā karte Latvijā lietojas. Tas nekas, ka no kartes īpašnieces nekādu sūdzību, nekādu iesniegumu par nozaudēšanu. Un sazināties ar klienti, pirms ko nobloķēt, arī par vajadzīgu netur. Karti, protams, atbloķēja pēc ilgstošas sarakstes un skaidrošanās, bet nu fakts kā tāds.

Bet gan jau ar padomju cilvēku rūdījumu  :) var atrast variantu, kā no šitā aplaupīšanas izvairīties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2016. gada 31. decembris, 00:23:32 »
Ja viss ir tik bezcerīgi, tad var taču vienreiz arī ome no LV ciemos pie strādājošā emigranta aizbraukt ... atvērt kontu, saņemt karti, paciemoties ... un ar brīvības sajūtu atgriezties atpakaļ LV. ES, kā smejies, taču esot izveidotu, lai nodrošinātu visaturkā brīvu kustību. Naudas un kapitāla arī tai skaitā, ne?

Klau, vai tas nav kaut kā tizli - visu laiku mēģināt muhļīties un krāpties? Un ar to akceptēt, ka valsts ir tik riebīga, ka jāčakarē pretī. Kurš kuru. Nē, es tā negribu, tāpēc jau aizlaidos. Bet kā panākt, lai sistēma būtu taisnīgāka un prognozējamāka - nezinu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #29 : 2016. gada 31. decembris, 00:24:42 »
A situācija ir gauži vienkārša. Tuvāko gadu laikā naudas plūsma no ES (visādi struktūrfondi, utml.) palēnām nonullēsies. Tipa - jums LV bija doti 10+ gadi, lai ieguldītu savā ekonomikā ES naudiņas, kuras mēs jums devām, un lai uz 2021. gadu jūs, godātie latvieši, spētu iztikt jau bez tām naudiņām. A ko mūsējie? Ieguldīja to naudu kādu darba vietu radīšanā? Taču nē! Pats pazīstu vienu valsts amatpersonu, kuram apkure mājā privātajā no Briseles iedotajām naudiņām uzveidojusies. Nu vot, лето красное пропели, a tagad pēcpuse svilst. ES adata tūlīt būs bez satura, y lomkas sāksies.