Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18415 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #135 : 2017. gada 01. jūnijs, 15:12:21 »
Nu bet, ne teorētiski, bet reāli - par ko balsosiet? Var kāds atzīties? Un pamatot, kāpēc?

Es jau nobalsoju. Par  JKP.
Tāpēc, ka gribas šovu (cirku)  :go_go:   un jautrību domē  :suicide: Ar citiem nebūs pat tā.

Pie šāda secinājuma nonācu pēc tam, kad paskatījos partiju solījumus. Solījumi visiem ir līdzīgi un vienlaikus pretrunīgi - tērēt vairāk (transports, siltināšana, ielu remonts), iekasēt mazāk (NĪN iesaldēšana, īres atvieglojumi) - skaidri redzams, ka tukši solījumi. 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #136 : 2017. gada 01. jūnijs, 16:11:50 »
Ja tā padomā - riņķa dancis.

Cilvēki lasa programmas un zina, ka blefs, bet iet un balso. Partijnieki blefo un neiespringst kko reālistisku ne solīt, ne darīt, jo zina, ka cilvēki atnāks un nobalsos.

Un tā gadiem. Visiem labi ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #137 : 2017. gada 01. jūnijs, 16:27:33 »
Ja tā padomā - riņķa dancis.

Cilvēki lasa programmas un zina, ka blefs, bet iet un balso. Partijnieki blefo un neiespringst kko reālistisku ne solīt, ne darīt, jo zina, ka cilvēki atnāks un nobalsos.

Un tā gadiem. Visiem labi ;)

Nē, ne tā. Cilvēki naivi, nenobrieduši - jo grib nesavienojamas lietas - lielu valsts atbalstu un mazus nodokļus, lielas algas un mazas cenas, slinkot, nestrādāt, tai pat laikā labi dzīvot :) 

Partijas (lai par viņām vispār kāds balsotu) tāpēc arī sola pilnu komplektu no visa tā ko tauta grib un nevar izpildīt... tāpēc jau kuļamies kā pliki pa nātrēm, ka nav mums ne sociālistisku, ne kapitālistisku, ne liberālu, ne konservatīvu partiju, ir tikai demagoģiskas... vienīgais kaut cik reālais dalījums ir pēc valodas...   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #138 : 2017. gada 01. jūnijs, 16:37:04 »
Nē, ne tā. Cilvēki naivi, nenobrieduši - jo grib nesavienojamas lietas - lielu valsts atbalstu un mazus nodokļus, lielas algas un mazas cenas, slinkot, nestrādāt, tai pat laikā labi dzīvot :) 

Partijas (lai par viņām vispār kāds balsotu) tāpēc arī sola pilnu komplektu no visa tā ko tauta grib un nevar izpildīt... tāpēc jau kuļamies kā pliki pa nātrēm, ka nav mums ne sociālistisku, ne kapitālistisku, ne liberālu, ne konservatīvu partiju, ir tikai demagoģiskas... vienīgais kaut cik reālais dalījums ir pēc valodas...   

Īsi sakot, māņi vien  :w:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #139 : 2017. gada 01. jūnijs, 19:10:40 »

Naivi cilvēki? Mazas cenas grib? varbūt ne mazas, bet - normālas grib? Es pat nerunāšu par ziņās ik pa laikam parādošos informāciju par to, ka tā pati prece DE maksā gandrīz 3 reizes lētāk, nekā LV, es tikai pateikšu to, ka pat GB cenas ir zemākas, nemaz nerunājot par PL. Tur valsts vadība ir izveidojusi tādu modeli, kurš rada situāciju, kad ceļojumu soma Mančesterā nopērkama par EUR 10. LV tāda pati - sākot no 25. Labi, es vēl saprastu, ja apjomu starpības dēļ būtu 10% .. 20% cenas starpība, bet te atkal - 2.5 reizes! GB un PL pie varas esošie, redz, izpildīt šo uzdevumu var. LV galvgalā - hroniska mazspēja. Ar vēlētāju/patērētāju naivumu tam visam nav nekāda sakara.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #140 : 2017. gada 01. jūnijs, 20:03:45 »
demagoģija par precēm, kuras DE ir 3x lētākas nekā LV.
Ok, ticu, ka var atrast, ja grib ko pierādīt, bet caurmērā cenas DE ir krietni dārgākas kā LV.   

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #141 : 2017. gada 01. jūnijs, 21:38:25 »
Pirms sākt ķidāt cenas, paskatieties uz tirgus lielumu. Pirms lauzt šķēpus par spāņu tomātiem, pazaveraties marta mēneša vakaros laika ziņas.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #142 : 2017. gada 02. jūnijs, 10:55:28 »

Labs pantiņs vēlēšanu reklāmai! :)
p.s. pat Eduards 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #143 : 2017. gada 02. jūnijs, 11:18:36 »
...

Atslēdzies tex

« Atbilde #144 : 2017. gada 02. jūnijs, 11:42:44 »
No vienas puses nobalsot par jebko, kas nav urlakovu orda, jau ir labāk kā nedarīt neko, IMO.
Ja visi LV aizietu un nobalsotu kaut tik, tad tie LV sīkaļas vrb tiešām apvienotos un šos nomestu. Tikai LV sīkaļas sola to pašu izdāļāšanu. Un ziemeļu tiltu/tuneli, ko es gribu par savu $ - jā, nevis brīvpusdienas citu sataisītiem bērniem vai bezmaksas/dotētu sabiedrisko transportu dajebkam vai kapu tramvaju - bet gribu ziemeļu šķērsojumu, ko nesola neviens pats.
Tātad šķērdēšanu pārtraukt nesola, Ziemeļu šķērsojumu nesola. Vecmeitām ar un bez kaķiem neko par velti dot arī nesola, tikai to godu apmaksāt visu, ko sola izdāļāt citiem. Visi draza.
Vienīgais, ko varu dabūt, ir kko attāli liberālu. Jo tas naudu nemaksā. Bet var maksāt popularitāti, bet var arī iedot sava veida.
Tad nu paliek 2 varianti. V. ar izsvītrotu Ķirsi. Vai Bondara partija ar izsvītrotu Bondaru un atstātu Pūci, jo vismaz vienā jomā viņš ir klaji pārstāvējis manu nepopulāro un liberālo viedokli, kā realizācija tikpat kā neko nemaksātu.

Atslēdzies dille

« Atbilde #145 : 2017. gada 02. jūnijs, 11:53:14 »
daddy, tiešām Tev tā pustrakā Strīķe simpatizē? (nujā, cita izvēles jau nekritizē, bet viņa vienalga nav līdzsvarota)
Bondars ir baisi glumš.

Es nobalsoju par ideju un varēšu sestdien ļauties brīvdienām.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #146 : 2017. gada 02. jūnijs, 11:58:25 »
daddy, tiešām Tev tā pustrakā Strīķe simpatizē? (nujā, cita izvēles jau nekritizē, bet viņa vienalga nav līdzsvarota)
Bondars ir baisi glumš.

Es nobalsoju par ideju un varēšu sestdien ļauties brīvdienām.

Nu ne tak, nemaz nesimpatizē, bet viņa 3 (?) knāba šefus ir noknābusi, vai ta ar vienu iekš RD netiks galā? :) Tikai tādēļ, dēļ personālijām, ne jau, ka viņu piedāvājums būtu labāks bijis vai kā...:)
Kāda bija Tava ideja par ko balsoji?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #147 : 2017. gada 02. jūnijs, 12:03:22 »
Tad nu paliek 2 varianti. V. ar izsvītrotu Ķirsi. Vai Bondara partija ar izsvītrotu Bondaru un atstātu Pūci, jo vismaz vienā jomā viņš ir klaji pārstāvējis manu nepopulāro un liberālo viedokli, kā realizācija tikpat kā neko nemaksātu.

Aģitēt protams, nedrīkst, bet viedokli izteikt drīkst.
Par šobrīd RD esošajām opozīcijas partijām (tāds ir divas) es jau agrāk izteicos - manuprāt viņas ir līdzvainīgas pie tā bardaka, kas notiek, tāpēc manu balsi nebija pelnījušas.

Atslēdzies dille

« Atbilde #148 : 2017. gada 02. jūnijs, 12:23:18 »

Kāda bija Tava ideja par ko balsoji?

Par sievieti, kura studentu auditorijās nevalkā krūšturi  :D
Da nu labi, nemaz negribētu, lai viņa iekļūtu, bet lai dzīvotu ideja un būtu kāds pretspars.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #149 : 2017. gada 02. jūnijs, 12:32:41 »
Par sievieti, kura studentu auditorijās nevalkā krūšturi  :D
Da nu labi, nemaz negribētu, lai viņa iekļūtu, bet lai dzīvotu ideja un būtu kāds pretspars.

Nu intrigante...  :banhead:   
bet pielaidi tai sievietei ne jau tādēļ neiedeva...