Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 89134 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #60 : 2017. gada 23. maijs, 22:44:39 »
Hai,kundzes,Jūs zināt,cik eskluzīvi dzīvojat? tie čižiki iedod tādas emocijas...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #61 : 2017. gada 24. maijs, 07:57:22 »
Aha, emocijas.... Gaišas un saulainas.... 4 naktī var izdomāt 1000 veidus, kā to dzeguzi pagatavot. Jo kūko aizvilkdamies tepat piemājas mežiņā, a gulēt ta gribās. Aiztišināt nekādu cerību. Tāpat kā kaķi, kurš izdomājis, ka tagad nu točna jāiet ārā.
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #62 : 2017. gada 24. maijs, 08:33:27 »
Camma, pieradīsi pie tām skaņām tāpat kā pierod pie bim-bam sienas pulksteņa dimdināšanas. :m:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #63 : 2017. gada 24. maijs, 08:59:44 »
Ja ja, a ja zivis vēl bļaustās?
Nu ka vardes šitā kurkst - nu vāāāāks! Pag, vēl sienāži ar nāks. Ka-ko-fo-ni-ja! Baiss ļembasts, kad es jumsīm saku.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2017. gada 24. maijs, 16:39:31 »
Kādreiz (un tagad arī, es domāju) bija tādas dzīvojamās mājas, kurām bezmaz' vai gar logu dienu un nakti kravas vilcieni braukāja. Un? Pierada cilvēki, y nekas. A te - sienāži un kūkoles! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2017. gada 24. maijs, 19:29:33 »
Man patīk, kā vasaras naktīs aiz loga sienāži cikina. Ļoti nomierinoši. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #66 : 2017. gada 24. maijs, 19:33:51 »
Camma galīgi izlaidusies. Cilvēki pērk diskus ar dabas skaņām, lai relaksētos, šai, redz, nepatīk :sarcasm:.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #67 : 2017. gada 24. maijs, 20:21:27 »
Neliela vakara izklaidīte.
Pīdija atstiepusi otrajā stāvā peli. Pati ļoti apmierināta un murmuļo, pilnīgi vai vītero. Pele riebīgi čiepstulīgi pīkst. Mēģinājums peli glābt izgāžas ar lielu troksni, jo zem platā guļamā nu nekādi neizdodās kaķi atdalīt no peles daudz maz jūtamā attālumā. A kas var būt jautrāk, kā murcīt peli? Un kas var būt jautrāk priekš vīrieša, kā malkot kokteili un nolūkoties sievas paslietajā dibenpusē, kas rēgojas no gultapakšas? Kad palūru pāri plecam, gribās sakost visus - īpaši- otrpusi. Jo šams sēž klubkrēslā, garās kājas izstiepis pāri pusistabai, vienā rokā glāze ar kokteili, otrā - smalki pirkstos iespiesta cigarilla, acis labsajūtā piemiegtas, ģīmī svētlaime, tikvien ka skaļi nemurrā unisonā ar draņķa kaķi.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #68 : 2017. gada 24. maijs, 21:00:01 »
Man patīk, kā vasaras naktīs aiz loga sienāži cikina. Ļoti nomierinoši. :)

Vait sienāži pa nakti sisina???
Augustā +\- cikādes gan sisina uz nebēdu,
bet man tā cikāžu dziedāšana raisa melanholiju un liegas skumjas - vasara izskan...
Sienāži tusē pa dienu,tā man šķiet. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #69 : 2017. gada 24. maijs, 21:13:36 »

Vait sienāži pa nakti sisina???
Augustā +\- cikādes gan sisina uz nebēdu,

Kāda starpība, kas naktī cikina vai sisina? Es viņus dzirdu nevis redzu :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2017. gada 24. maijs, 21:17:33 »
Neliela vakara izklaidīte.
Pīdija atstiepusi otrajā stāvā peli. Pati ļoti apmierināta un murmuļo, pilnīgi vai vītero. Pele riebīgi čiepstulīgi pīkst. Mēģinājums peli glābt izgāžas ar lielu troksni, jo zem platā guļamā nu nekādi neizdodās kaķi atdalīt no peles daudz maz jūtamā attālumā. A kas var būt jautrāk, kā murcīt peli? Un kas var būt jautrāk priekš vīrieša, kā malkot kokteili un nolūkoties sievas paslietajā dibenpusē, kas rēgojas no gultapakšas? Kad palūru pāri plecam, gribās sakost visus - īpaši- otrpusi. Jo šams sēž klubkrēslā, garās kājas izstiepis pāri pusistabai, vienā rokā glāze ar kokteili, otrā - smalki pirkstos iespiesta cigarilla, acis labsajūtā piemiegtas, ģīmī svētlaime, tikvien ka skaļi nemurrā unisonā ar draņķa kaķi.

Viens no variantiem, lai situāciju atrisinātu ar vēlamajiem rezultātiem būtu ... tomēr dabūt to sakošļāto peli un - spudūc! ... Lidināt bezkaunīgā vērotāja ar garajām kājām virzienā. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2017. gada 24. maijs, 21:26:57 »
Kāda starpība, kas naktī cikina vai sisina? Es viņus dzirdu nevis redzu :D

Tad būsi tālu no dabas aizbizojusi... ;) :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #72 : 2017. gada 24. maijs, 21:42:12 »
man liekas, ka cikādes pie mums necikina... Tie ir riebīgie zemesvēži

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2017. gada 24. maijs, 21:51:24 »
man liekas, ka cikādes pie mums necikina... Tie ir riebīgie zemesvēži

Nu, nu, LV kādas 8ņas sugas to blakšveidīgo... :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #74 : 2017. gada 24. maijs, 23:46:13 »
Uj, ku jūs tālu mūros! Cikina sienāzīši, pa dienu un naktī. Tā ir viena no manām mīļākajām skaņām! Ilgu laiku mums te tādu nebija, kad kolchozs visu indēja. Baidos, ka drīz atkal nebūs - šogad skatos, ka pļavu nav, viss aparts, apsēts. Un ja apsēts, tad būs arī apindēts...
Vakarnakt griezi it kā dzirdēju, bet ļoti tālu un īsu laiku, pat īsti nesapratu, vai tiešām, vai tikai izlikās.
Visus sakost!