Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 89142 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #270 : 2019. gada 29. marts, 18:45:08 »
Taurenis skaistāks :)
Vēl var ar ziedlapiņām zīlēt - mīl/nemīl un ceriņos laimi meklēt  :P :D
ceriņos nereti citas lietas nodara

Atslēdzies tuk

« Atbilde #271 : 2019. gada 29. marts, 18:53:17 »
nu, nu, nu, tās citas jau papardēs, vasaras viducī...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #272 : 2019. gada 22. aprīlis, 21:43:01 »
Mani eži cmukki pārziemojuši :go_go: šovakar satiku! :go_go:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #273 : 2019. gada 23. aprīlis, 06:56:34 »
Man akal skumīgi - cīruļu nav. Tuvējā mežiņā ieviesies meža balodis, kurš urrina basā.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #274 : 2019. gada 23. aprīlis, 09:16:00 »
Man akal skumīgi - cīruļu nav. Tuvējā mežiņā ieviesies meža balodis, kurš urrina basā.

Pērc no manis (samovivoz), man kādi 17 ieviesušies traalina tā, ka galva griežas ;)  Dzeguzi redzēju, lidija , bet mute ciet

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #275 : 2019. gada 23. aprīlis, 09:16:54 »
Pērc no manis (samovivoz), man kādi 17 ieviesušies traalina tā, ka galva griežas ;)  Dzeguzi redzēju, lidija , bet mute ciet

gaisenēm tagad atlaides mednieku veikalā

Atslēdzies daddy

« Atbilde #276 : 2019. gada 23. aprīlis, 09:18:57 »

gaisenēm tagad atlaides mednieku veikalā

gaisene ir ieeļota un iztīrīta, bet saimniece neļauj mazputniņus un lielputniņus aiztikt :(  arī kurmi un zalkti liek spainī nest uz kaimiņu robežām
bioloģiskā, zin atradusies  :evil:  vardēm nevar trāpīt, bet gliemežus šaut nav sportiski... šaujam pa alus bundžām ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #277 : 2019. gada 23. aprīlis, 09:40:12 »
Par zalkti saprotu, bet par kurmi lamatās man ļauns prieks

Meža baloži 2 pāri dzīvo kaut kur tepat blakus un līgodamies pārstaigā dārzu -tur var saprast veco pavārgāmatu "ņem 6 dūjiņas"
Kaujas tie baloži neganti, nav nekādi miera putniņi, Pikaso galīgi šķērsām sazīmēja.

Bet mani sīļi tomēr ir nožēlojami celtnieki. Pie mājas stūra jau mētājās milzu klēpis ar sīkzariņiem un šņorītēm, kas izbiruši procesa laikā. Arī ligzda sāka kārties ārā no pažobeles, slīdēja, slīdēja, kamēr zemē gan -pie visiem pārējiem žagariem. Laikam tomēr pārītim būs jāizvācas atpakaļ uz mežu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #278 : 2019. gada 23. aprīlis, 09:43:21 »
Braucu makšķerēt, satiku stirnu. Smuka, pelēka ar koši baltu dibenu. Pagrozījās grāvja malā, nopētīja mašīnu un tad modeles gaitā šķērsoja ceļu. Mēs ar vīru nosmējām, ka jāsauc par Grētu, traki līdzīgs kaut kas manai mincei.
Stārķu daudz, bet varduļu maz.
Lielupē vismaz 7 gulbji garām papeldēja.
Pagalmā meža strazds dzied kā traks, smieklīgi asti uz augšu sacēlis. Baloži pārņemti ar mīlas trakumu. :saule:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #279 : 2019. gada 23. aprīlis, 09:52:18 »
a kā zivis?? ;)  ziemā, ja redz daudz zvēru, ir laba cope :)

PS. no putniem man šobrīd visinteresantākie šķiet vārņi - tādi, saboztiem cekuliem, cienīgi staigā :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #280 : 2019. gada 23. aprīlis, 15:59:35 »
Oj, sestdien sabijām tirgū - kā parasti, mammucis sagrābās neplānotas zivs. Krietnu kuļķeni reņģu un- pēdējā mirklī - butes. Nu, par butēm šitos sīkradījumus varētu saukt optimisti bez atmiņas. Khm.. Kaut arī koškas dabūja ikrus/pieņus, atkritumu vienalga bija daudz. Tad nu uz kompostkaudzes saradās bariņš dzīrotāju. 5 ļoti skaistas, apaļas un spīdīgas žagatas, mīīīīlzīgs elegants krauklis, pāris stārķu. Kaimiņu suns mēģināja dzīrotājus izdzenāt, bet tā kā pats jau bija pierijies visādus desu krikumus, aizkostu vistaskāju un no mājām jau arī gluži badā nenāca, tad dzenāšana bija skaudīga un nīgra- pašam nelien, bet citiem atdot skaudība neļauj. Beigās apkrita turpat pie kaudzes un dzīrotāji turpināja izlaupīšanu skaļu, pārrijušamies suņa krācienu pavadījumā.
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #281 : 2019. gada 24. aprīlis, 10:49:02 »
a kā zivis?? ;)  ziemā, ja redz daudz zvēru, ir laba cope :)
ziemā??? :) Bet jā, cope bija laba. 8 atļautās vimbas katram. Ķērām un atlaidām pēc tam. Varētu jau vēl, bet vai ta' pie  bada.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #282 : 2019. gada 24. aprīlis, 10:52:56 »
16 vimbas ir daudz, tur gan kūpiņš, gan iesālīt sanāk

Atslēdzies ragana

« Atbilde #283 : 2019. gada 24. aprīlis, 10:54:43 »
Diemžēl man te Rīgā kūpinātavas nav, bet uz māju negribējās braukt, īrniekus traucēt. Sarīkoju zivju ballīti draugiem. Cepām un ēdām gardu muti.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #284 : 2019. gada 24. aprīlis, 16:05:48 »
Ak, kungs, cik skaisti un daiļskanīgi var likties pirmie varžu kurksti!
Visus sakost!