Autors Tēma: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.  (Lasīts 26768 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Un kas mūs pretī gaišajai cukurfabriku paradīzei ved? Oksfordas un Hārvardas abdsolventi? Jeb Kompartijas skolas izlaideņi? Baigi daudz mums valsts vadītāju, kas māk un zin procesus pa pareizam, nevis grābt un izvazāt? Lembergs? Vēl varianti? Pilns aukšgals ar komunistiem, un valsts nezeļ. Aleluja.
Pretī gaišajai nākotnei mūs šobrīd kā reiz ved "Oksfordas un Hārvardas absolventi", neba nu tās vietējās marionetes, kuru vienīgā funkcija ir salutēt pie cepures "yes, ser!". Kam ir vajadzīga plaukstoša Latvija? Eiropai? Pārdīķijai? Nesmīdini.

Atslēdzies Mao

Jā, jā - Hārvardieši no plaukta nogāzušies un bāzīs degunus vietējo baronu lokālajās rebēs. Darīt šiem nav ko. Viņi nezin drēbi? Zin, ir taktiķi un ir stratēģi...

Atslēdzies tuk

Lasu, lasu un brīnos, brīnos - cik atmiņa īsa un kā krievu laiki tiek idealizēti :)
Interesanti, ko tad tie vienkāršie ierindas biedri stājās partijā, ja tik vien
kā biedru naudu maksāt? Galīgie muļķīši?, komunismu celt?
Nē, labumiņš bija gan - karjeriņa, amatiņš, dzīvoklītis, auto rinda, specveikaliņš, bāze, importiņš...  Sile, silīte :)
Diez tagad vecie partijnieki un viņu atvases dēļ kā cita kā labuma, pie varas raujas?
Nē, labi atceras kāds izdevīgums būt partijas biedram.

Atslēdzies Mao

Laikam ASV iejaukšanās, kad atklājās, ka LV bankas, nu bet protams ar austrumu saknēm, dzenā kriminālu naudu vagoniem un mūsējie bij spiesti "Yes, ser!" dažas piežmiegt, ir baigais ļaunums.

Atslēdzies Mao

Nu ja, ja sencīši kūlās pa Rajizpolkoma gaiteņiem, tad jau ij dažāda desiņa bij mājiņās, ij svītrainas botītes kājiņās. UN TĀ IR VĒRTĪBA!

Atslēdzies Mao

Lasu, lasu un brīnos, brīnos - cik atmiņa īsa un kā krievu laiki tiek idealizēti :)
Nē, labumiņš bija gan - karjeriņa, amatiņš, dzīvoklītis, auto rinda, specveikaliņš, bāze, importiņš...  Sile, silīte :)
Diez tagad vecie partijnieki un viņu atvases dēļ kā cita kā labuma, pie varas raujas?

Tas saucās - KOLABORACIONISMS (TP.LV - sveiciens). Nodevība par desu. Starp latviešiem ir tādi un daudz, tāpēc tādiem ļoti neērti ir tos laikus kritizēt. Sanāk sevi pašam atmaskot.

Atslēdzies Zigfrids

Un kas mūs pretī gaišajai cukurfabriku paradīzei ved? Oksfordas un Hārvardas abdsolventi? Jeb Kompartijas skolas izlaideņi? Baigi daudz mums valsts vadītāju, kas māk un zin procesus pa pareizam, nevis grābt un izvazāt? Lembergs? Vēl varianti? Pilns aukšgals ar komunistiem, un valsts nezeļ. Aleluja.

Vot, bet kurš, ja ne komunisti tos kanādiešus un vāciešus militāristu formās uz Ādažu poligonu sasaukuši? Un nez' kāpēc komunistiem tādi te vajadzīgi būtu?
Bet te jau uz jautājumiem pēc būtības neatbild ... Tā kā šie abi tā arī paliks bez turpinājuma, - retoriski tipa! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

Ja sarkanie nebūtu izkāvuši eliti, ne tikai LV arī RU būtu pieklājīgā līmenī. un tas ir fakts, ja vien nenoliedz pašu izkaušanu.

Cik gadus/desmitus/simtus tautai vajag, lai eliti atjaunotu?

Atslēdzies Zigfrids

Nu, bet tieši par to takšu tēma! Šodien ... kāpēc pagastveči maina partejisko piederību (formāli - arī pārliecību) kā zeķes? Da vienkārši, - piederība Vienotībai vai kādiem citiem pie varas esošajiem sola īpašu labvēlību visādu skaistu finansējumu sadalē. Nu, tas tā - specveikaliņa vietā. :) Iestājies partijā (valdošajā), un Tava dzīve pieredzēs neredzētu augšupeju! Citiem vārdiem, - LPSR Nr. 2, tikai specveikaliņu vietā ir drusku citas lietas, piemēram, - saņemt dažus tūkstošus algā ministrijā par komatiņu un punktiņu pārbaudi piegādātāju izrakstītajos rēķinos (runa te - par konkrētu un man zināmu reālu personu).

Atslēdzies Camma

Var pļurkstēt par gaišo ideju, valstiskuma apziņu bla bla bla buļ buļ buļ. Bet jebkam galā ir DESA. Jo bez desas neaug nekas, tukšs vēders kurkst skaļāk par idejismu, kolaboracionismu, marksismu, kapitālismu. Pat Mao pēc pagulēšanas idejiskajos ierakumos sirdīgi kož desmaizē. Tāpat kā TPLV, Zigfrīds, Camma, Tuk un visi citi. Ēst gribās katru dienu.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

Tas saucās - KOLABORACIONISMS (TP.LV - sveiciens). Nodevība par desu. Starp latviešiem ir tādi un daudz, tāpēc tādiem ļoti neērti ir tos laikus kritizēt. Sanāk sevi pašam atmaskot.

Vot te - atkal tieši tas pats. Šodien takšu, visādas ES un NATO prasības pildot, savu māti suteneriem pārdos. :) Atkal jāsaka, - esam atgriezušies, kur bijām, tikai tad uzbrēcieni nāca no austrumiem, tagad - no citas puses. Un tā desa ne ar ko nav savādāka. Agrāk bija "колбаса", tagad - "sausage. Made in US."

Atslēdzies tuk

Varbūt, bet tā kolbasa vairāk sprūst rīklē,
un pēdējos gadus tik desas gala striķis vien bij atlicis... un taloni... pat ziepēm ...;)

Atslēdzies kvadra

Jā, jā - Hārvardieši no plaukta nogāzušies un bāzīs degunus vietējo baronu lokālajās rebēs. Darīt šiem nav ko. Viņi nezin drēbi? Zin, ir taktiķi un ir stratēģi...
Jā, drusku vairāk teikšanas vietējiem ir kļuvis - ja agrāk pat tortes recepti vajadzēja Maskavā apstiprināt, tad tagad mēs to drīkstam paši! Mēs paši saimnieki savā virtuvē! Bet tiklīdz runa ir par kaut ko kaut bišķi vērienīgāku, piemēram, vilcienu iepirkuma konkursu, tur jau vietējo bālēliņu noteikšana beidzas...

Atslēdzies tuk

Tiem vilcienu iepirkumiem vai tad nebija jevropas līdzfinansējums?,
kā tur īsti beidzās,aizgāja tā nauda gar degunu, vai tomēr ne?

Atslēdzies Camma

Ja tā apsēžas un ar vēsu prātu padomā, tad starpības nav nekādas.
Bija blats un nomenklatūra. Tagad nav? Ir. Var izbīdīt visu celtniecības normu un dabas liegumu atcelšanu savam ērbērģim Jūrmalā. Ja ir blats vai ja esi ietekmīgs kādā partejā. Jā, paklaigās daži plikadīdas, un kas?
Varēja atnākt un nogrābt, ja izteicies par kādu šišku. Tagad atnāk un vienkārši nosit. Kādreiz izsūtīja visu ģimeni, tagad - bērnus ''uzsēdina uz adatas''.
Varēji mājās nepārnākt, jo histērisks pūlis Dzegužviļa bērēs nospiež. Tagad nospiež Maksima.
Ārstēšanās pa blatu. Bija. Un ir. Jo normālu ārstu tikai ar pazīšanos un ieteikumu var atrast. Par maksu, protams, kā senāk.
Rindā pārdevēja ''nokrāva'' ar septiņstāvīgajiem? Tagad bez rindas ''nokrauj''.
Nebija desas. Tagad ir? Tagad ir kaut kas, ko par desu var pataisīt tikai slima fantāzija. Pusmizotas bietes un lupataini kāposti burkās bija un ir.
Nekas nav mainījies.
Visus sakost!