Autors Tēma: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.  (Lasīts 26812 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Tādējādi apelācijas instances tiesa, iztiesājot lietu daļā par apsūdzību pēc Krimināllikuma 200.panta otrās daļas, ir pieļāvusi Kriminālprocesa likuma būtiskus pārkāpumus, kas noveduši pie nelikumīga nolēmuma,

Šitais gan ir labais! Rīgas apgabaltiesa ir spriedusi tiesu, kas novedis pie (citēju): "nelikumīga nolēmuma".

Tu dums? Tas ir termins. Ja izdodas pierādīt, ka nolēmumā ir brāķis, tad tajā momentā tas kļūst par nelikumīgu. Iepriekš bij likumīgs.
Bērnudārzs, jei bogu.
ČAU KAKAO!

Atslēdzies Mao

PSRS saistību un bagātību pārņēmēja, Krievija statistiskos rādītājos:

Atslēdzies Zigfrids

Krievija te pri čom?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

Lai cilvēks turpinātu būt vergs, pie kam brīvprātīgi domādams, ka domā pats un netraucētu vareno plāniem mūsdienu sabiedrībā, tam tiek dota iespēja un iegansts gausties un vaimanāt - vergot, gausties un vaimanāt. Vergot, gausties un vaimanāt. Tieši tā tiek nodrošināta nepieciešamā pelēkā masa un atšķiroti tie, kas ir pelnījuši vietu virsotnē. Ar talantu, uzcītību un/vai naudu tu vari izvēlēties, kādu ceļu iet. Tas, ka mums KATRAM BIJ JĀSĀK BEZ NAUDAS, IR PSRS ARTAVA, jo sarkanie izpostīja mūsu senču mantu, kura pa 50 gadiem būtu 10 kāršojusies, nogalināja gudrākos prātus, kas būtu ražojuši gudrākas paaudzes, apspieda brīvo garu, kas rezultējies uz to, par ko mūs apsmej paši paverdzinātāji - raudulīgas kalpu dvēseles. Piedod draudziņ, tolerantāk es vairs nespēju.

Ja Neo būtu nozacis datus PSRS, viņam izpildītu nāvessodu. KURU VIETU TU GRIBĒTU PAPILDUS SALĪDZINĀT? Ar pirkstu parādi.

Mao, ne tieši pa tēmu, bet pastāsti, kā Tu personiski negaudies, nevaimanā un nevergo? Nu, citiem vārdiem, kurā virzienā ir vērsta Tava personiskā uzcītība? Bez sarkasma un ironijas, - vnk gribu zināt.

Atslēdzies Mao

Krievija te pri čom?

Juridiski - tiesību un pienākumu pārņēmējs. Savādāk nekā...

Atslēdzies Zigfrids

Gribētos precizēt. Tad Krievija ir galvenā vaininiece tam, kas šeit pēdējos 20+ gados notiek?

Atslēdzies Mao

Precizēšu - ir neapgāžami pierādījumi, ka TĀ izglītības sistēma, medicīna, rūpniecība, tipaekonomika - turpmāk tekstā sistēma:
1. bija uzpūsta kaka, kas tagad mantiniecei neko nelīdz, jeb pat otrādāk,
2. galvenais produkts - cilvēkresursi ir kontrolējams diletantu un zagļu bars kas, sadalījušies pa savām kabatas teritorijām, spoži apgūtās zinības lietišķi realizē dzīvē.

Tāpēc mums nav PIONEER ražotņu kompleksu, jo nevienu neinteresēja mikroekonomikas efekti, toties otkats tika ielomīts tāds, ka delegācija aizskrēja uz lidostu garām banketam...

Atslēdzies tuk

Gribētos precizēt. Tad Krievija ir galvenā vaininiece tam, kas šeit pēdējos 20+ gados notiek?

“... jo sarkanie izpostīja mūsu senču mantu, kura pa 50 gadiem būtu 10 kāršojusies, nogalināja gudrākos prātus, kas būtu ražojuši gudrākas paaudzes, apspieda brīvo garu, kas rezultējies uz to, par ko mūs apsmej paši paverdzinātāji - raudulīgas kalpu dvēseles.“

Vai tad Mao jau nepateica? Ko tur vēl “precizēt “?

Atslēdzies Mao

...nu šī kaka ir pārsprāgusi un rezultāts trāpījis arī mums tieši uz sejas. Āšmjotkas fanātiski uzlasa ar mērķi ko vēl piepūst pat pāris tāltālās mambu jambu zemēs. Stulbi un lieki.

Atslēdzies Zigfrids

PSRS saistību un bagātību pārņēmēja, Krievija statistiskos rādītājos:

Vot, es tad nesaprotu. A ko mēs tādā gadījumā no tādas s*da Krievijas baidāmies? Nahren tad mums kādas NATO biedru naudas maksāt? Ir vēl kāds cits iespējamais agresors ar labākiem statistikas rādītājiem? Nav? Tad ko naudu tērēt?

Atslēdzies Zigfrids

Tu dums? Tas ir termins. Ja izdodas pierādīt, ka nolēmumā ir brāķis, tad tajā momentā tas kļūst par nelikumīgu. Iepriekš bij likumīgs.
Bērnudārzs, jei bogu.
ČAU KAKAO!

Ā, ja policists uz ielas jānim liek novilkt bikses un uz to brīdi "likumīgi" izņem jāni cauri, tad viņa rīcība ir likumīga, kamēr kāds cits nepasaka, ka tomēr tā nebija? :)  Pie tam, jānim nav konkrētajā brīdī nekādu tiesību pretoties, jo vēl neviens nav pateicis, ka policists rīkojas nelikumīgi?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 20. maijs, 17:48:15 no Zigfrids »

Atslēdzies Zigfrids

“... jo sarkanie izpostīja mūsu senču mantu, kura pa 50 gadiem būtu 10 kāršojusies, nogalināja gudrākos prātus, kas būtu ražojuši gudrākas paaudzes, apspieda brīvo garu, kas rezultējies uz to, par ko mūs apsmej paši paverdzinātāji - raudulīgas kalpu dvēseles.“

Vai tad Mao jau nepateica? Ko tur vēl “precizēt “?

A mēs, visādi labie, gudrie, talantīgie ko? Čurkas kādi? Kur saimnieks nolika, tur stāvam, un paši - neko?
Labi, es sapratu. Dzīvojat pagātnē savās domās un apziņā, tātad ... Nav mans variants, atvainojiet. Zigfridam pa lielam ir vienalga, kas tur un ko ... pirms 70 gadiem. Vieni vēl arvien 9. maijā, citi - citos netālos datumos ... Kā vēlaties. Piedodiet, bet mani vairāk interesē tagadne un nākotne, tieši tāpēc - šāda tēma. Un tieši tāpēc zigfrids besījas un besīsies par to, kas notiek ŠODIEN. Šis, acīmredzot, ir viens no iemesliem, kāpēc nesaprotamies. Nez, vai šodienas situācija tiešām nav likumsakarīga tad, ja mēģina iet uz priekšu ar atpakaļ pagrieztu galvu?

P.S. Mēs visu šo tēmas daļu tā, pa smuko, izdiskutēsim, un tad es paturu tiesības visu offtopiku, var gadīties, -  izmēzt. Ceru, ka neviens neapvainosies.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 20. maijs, 17:58:12 no Zigfrids »

Atslēdzies Zigfrids

... svešas kakas sprāgst un nosmērē mūsu sejas? Kā sauc tādus cilvēkus, kuri ko tādu pieļauj? Ar vecajiem vai jaunajiem saimniekiem ... Ir kāda starpība? Kot' mūsu lieliskie rietumu sabiedrotie mums nepalīdz no nelabā komunistu mantojuma vaļā tikt un no varas komunistiem atbrīvoties? Ko runā un sarunājas vispār ar tādiem brigmaņiem un pārējiem kažokus otrādi apmetušajiem?

Atslēdzies tuk

Bez pagātnes diez vai būs nākotne :)
Viens režīms jau čakli centās visu pagātni iznīdēt, uzmini nu, kurš? ;)

p.s. Besīties jau Zigfrids var, bet diezvai racionāli, tas ko mainīs?
        Varbūt labāk ko darīt, lai kas mainītos?;)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 20. maijs, 18:38:25 no tuk »

Atslēdzies Zigfrids

Bez pagātnes diez vai būs nākotne :)
Viens režīms jau čakli centās visu pagātni iznīdēt, uzmini nu, kurš? ;)

p.s. Besīties jau Zigfrids var, bet diezvai racionāli, tas ko mainīs?
        Varbūt labāk ko darīt, lai kas mainītos? ;)

Katra, es pasvītroju - katra jauna vara pārraksta vēsturi, un pat pašreizējā LV nav izņēmums. Un katra "jaunā" vēsture ir visobjektīvākā, vispareizākā un vis, vis, vis ... Tā kā šajā nozīmē visi režīmi ir vienādi.
Es pabesīšos, kamēr parādīsies kāds (-i), kuri vismaz vārdos būtu gatavi arī kko darīt. Viens nav karotājs.