“... jo sarkanie izpostīja mūsu senču mantu, kura pa 50 gadiem būtu 10 kāršojusies, nogalināja gudrākos prātus, kas būtu ražojuši gudrākas paaudzes, apspieda brīvo garu, kas rezultējies uz to, par ko mūs apsmej paši paverdzinātāji - raudulīgas kalpu dvēseles.“
Vai tad Mao jau nepateica? Ko tur vēl “precizēt “?
A mēs, visādi labie, gudrie, talantīgie ko? Čurkas kādi? Kur saimnieks nolika, tur stāvam, un paši - neko?
Labi, es sapratu. Dzīvojat pagātnē savās domās un apziņā, tātad ... Nav mans variants, atvainojiet. Zigfridam pa lielam ir vienalga, kas tur un ko ... pirms 70 gadiem. Vieni vēl arvien 9. maijā, citi - citos netālos datumos ... Kā vēlaties. Piedodiet, bet mani vairāk interesē tagadne un nākotne, tieši tāpēc - šāda tēma. Un tieši tāpēc zigfrids besījas un besīsies par to, kas notiek ŠODIEN. Šis, acīmredzot, ir viens no iemesliem, kāpēc nesaprotamies. Nez, vai šodienas situācija tiešām nav likumsakarīga tad, ja mēģina iet uz priekšu ar atpakaļ pagrieztu galvu?
P.S. Mēs visu šo tēmas daļu tā, pa smuko, izdiskutēsim, un tad es paturu tiesības visu offtopiku, var gadīties, - izmēzt. Ceru, ka neviens neapvainosies.