0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Vot, es tad nesaprotu. A ko mēs tādā gadījumā no tādas s*da Krievijas baidāmies? Nahren tad mums kādas NATO biedru naudas maksāt? Ir vēl kāds cits iespējamais agresors ar labākiem statistikas rādītājiem? Nav? Tad ko naudu tērēt?
Katra, es pasvītroju - katra jauna vara pārraksta vēsturi, un pat pašreizējā LV nav izņēmums. Un katra "jaunā" vēsture ir visobjektīvākā, vispareizākā un vis, vis, vis ... Tā kā šajā nozīmē visi režīmi ir vienādi.Es pabesīšos, kamēr parādīsies kāds (-i), kuri vismaz vārdos būtu gatavi arī kko darīt. Viens nav karotājs.
Šodien atklāju priekš sevis, ka ar ārstniecības pieejamību esam dziļā sēžamvietā, salīdzinaot ar LPSR. Apsveicu, kungi un kundzes!
Zigim pat penicilīnu nepiedāvāja, es atvainojos, pakaļā, kā padomjlaikos? Nu traki Tev, ko lai saka.Uztaisiet tak beidzot Zigim gaudojamo blogu, cilvēkam tik daudz sāpes sakrājies par visu gan latvisko, gan pēcpadomisko, ka aš žēl...
Nu, vismaz šobrīd ir iespēja izmantot maksas pakalpojumus, ja valsts piedāvājums neapmierina.Un brīnumu brīnums, ar visu “nepieejamību“ dzīves ilgums lielāks kā padlaikos.