Autors Tēma: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.  (Lasīts 26780 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Nolaid tvaiku?, nu, nu...
Tak būtu priecājies, ka tāda pat sistēma kā padlaikos, nekas nav mainījies, viss ok ;)
Sistēma zināma,dzīvot mākam... :)
Tad par ko tā bēda?, tēmu pie priekiem varēji likt un miers...

Atslēdzies Mao

Vot, es tad nesaprotu. A ko mēs tādā gadījumā no tādas s*da Krievijas baidāmies? Nahren tad mums kādas NATO biedru naudas maksāt? Ir vēl kāds cits iespējamais agresors ar labākiem statistikas rādītājiem? Nav? Tad ko naudu tērēt?

Tāpēc, ka no sarkankarogota badīga psihopāta ar nolīgumiem, paktiem un atlaidēm ostās pasargāties nevar. Viņš ir nojūdzies. Un viņam ir nazis rokā. Un šitāds militārajā sektorā met iekšā pāri pār 30% IKP! Šis ir kontrolšāviens, ĶERSIES?

Atslēdzies Mao

Katra, es pasvītroju - katra jauna vara pārraksta vēsturi, un pat pašreizējā LV nav izņēmums. Un katra "jaunā" vēsture ir visobjektīvākā, vispareizākā un vis, vis, vis ... Tā kā šajā nozīmē visi režīmi ir vienādi.
Es pabesīšos, kamēr parādīsies kāds (-i), kuri vismaz vārdos būtu gatavi arī kko darīt. Viens nav karotājs.

Ej tu nost, bravo....

Tātad vēsturnieki, kuri spītīgi neskatoties uz varu vajāšanu, uzrok faktus, netiek nedz lasīti, nedz respektēti?

Atslēdzies Zigfrids

Par vēsturniekiem neesmu lietas kursā, bet ekonomisti, kurus sauc "uz pārrunām" par publiskiem aicinājumiem rīkoties, lai nezaudētu savus iekrājumus kādā kārtējā krājbankā vai baltijā, ekonomisti - ir.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

Šodien atklāju priekš sevis, ka ar ārstniecības pieejamību esam dziļā sēžamvietā, salīdzinaot ar LPSR. Apsveicu, kungi un kundzes! :)

Atslēdzies Emīlija

Zigim pat penicilīnu nepiedāvāja, es atvainojos, pakaļā, kā padomjlaikos? Nu traki Tev, ko lai saka.

Uztaisiet tak beidzot Zigim gaudojamo blogu, cilvēkam tik daudz sāpes sakrājies par visu gan latvisko, gan pēcpadomisko, ka aš žēl...

Atslēdzies Broms

Šodien atklāju priekš sevis, ka ar ārstniecības pieejamību esam dziļā sēžamvietā, salīdzinaot ar LPSR. Apsveicu, kungi un kundzes! :)
Jā, agrāk katrs kalējs zobu varēja izraut! Acīmredzams, ka pieejamība kļuvusi ierobežotāka.

Atslēdzies Camma

Pieejamība patiešām ir DZIĻĀ di@sā.
Tas, ka tehnika, tehnoloģijas un farmācija attīstījušies, tas tiesa. Neurbj zobiņus ar kājminamu urbi, nierakmeņus skalda neizņemot no nieres, dedzināšanu kuņģī apdzēš ar smukām tabletītēm, nevis brutālu zodā ūdeni. Jā. Bet tikt tam barbierim klāt - tas ir no neiespējamajām misijām.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

Laikam Zigis partijniekiem labi piekalpojis padomjlaikos, ja šim pieejamība un medicīna labāka kā mūsdienās bijusi, tagad statuss tu-tū un viss zudis...? Jādzīvo kā parastam pilsonim, bez blata?

Atslēdzies tuk

Nu, vismaz šobrīd ir iespēja izmantot maksas pakalpojumus,
ja valsts piedāvājums neapmierina.
Un brīnumu brīnums, ar visu “nepieejamību“ dzīves ilgums lielāks kā padlaikos.

Atslēdzies Camma

Pie alergologa pat par maksu 2 mēneši rindiņā... Ja gribi pie tā paša ar analīzēm aizčāpot.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

Ko nozīmē laba/slikta pieejamība?

Ja ar to domātas rindas pie speciālista, tad pie manis te līdzīgi. Piemēram, jūnija vidū tikšu uz vizīti, uz kuru stāvu rindā jau no februāra sākuma.
Un ģimenes ārsti strādā daudz īsākas un ierindas cilvēkam neērtākas darba stundas, tā ka rindas pagaras.

Atslēdzies Zigfrids

Zigim pat penicilīnu nepiedāvāja, es atvainojos, pakaļā, kā padomjlaikos? Nu traki Tev, ko lai saka.

Uztaisiet tak beidzot Zigim gaudojamo blogu, cilvēkam tik daudz sāpes sakrājies par visu gan latvisko, gan pēcpadomisko, ka aš žēl...

Emīlijai bieži silts lietus līst, ne? :)

Atslēdzies Zigfrids

Nu, vismaz šobrīd ir iespēja izmantot maksas pakalpojumus,
ja valsts piedāvājums neapmierina.
Un brīnumu brīnums, ar visu “nepieejamību“ dzīves ilgums lielāks kā padlaikos.

Nu, cik atceros, tad padlaikos bija bez maksas un - uzreiz. Šodien pat par maksu, - vari droši ieņemt rindu, lai pēc savas nāves pie ārsta tiktu. :)  Pie tam - parastā poliklīnikā.

Atslēdzies tuk

Ir taču akūtās stundas pie ģā, tāpat kā padlaikā.
Nu maksa ap 1,50 eiro.