Galvenais, ka krievu tanki brauc ar uguņiem un numuriem.
Bet es taču to pašu saku, - Krievijā krievu tanki, LV - savējie. Jā, speciālas pavēles, operācijas (novada galvaspilsētā ... pie leilveikala šodien norisinājās LA un NATO sabiedroto karaspēka kopīga operācija ar nosaukumu "nopērc polšu"
Redz, it kā miera laiki, bet ir taču daļa cilvēku, kuri par normālu uzskata to, ka kāds "ar speciālu pavēli" mūsu CP un likumdevēju izpratnē nolej ar krāsaino vasku svēto govi - satiksmes drošību. Jā, teiksiet, - nekas taču nenotika! Protams, - pievienojos! Nekas nenotika, tikai tad man tāds jautājums. Ja 5:00 no rīta kkādā sīkā ciematelī, kurā visi vēl čuč, zigfrids pa platu, pārredzamu un pilnīgi tukšu ceļu brauks atļauto 50 vietā ar 65 .. 70 .. 80 ..., tad CP inspektoram argumenti tipa: "Nekas nenotika", "braucu bez avārijām X gadus", "esmu braukšanas specs, virtuozs un superpieredzējis" liksies vērā ņemami, lai palaistu bez protokola? Nu, vai nav tādi kā dubultie standarti atkal? Jeb stāsts par vērsi un Apolonu (?) kārtējo reizi?
Tēma, atgādināšu, bija par to, ka esam atgriezušies 1980.-o gadu sākumā. Nu, takšu atcerieties, toreiz tač okupācijas armija arī darīja kur, kad un kā gribēja visu, kas vien prātā ienāca. Un, ja kāds ko burkšķēt sāka, aizbāza muti ar valsts noslēpumiem, NATO (tagad - Krievijas) drīzo agresīvo uzbrukumu draudiem, utml.