Autors Tēma: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.  (Lasīts 26824 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.
« Atbilde #180 : 2017. gada 11. jūnijs, 22:15:59 »
Neirs zaļu vasku - redzi izvaro likumu, ko darīsi? Neko.

Paši, paši, godātie militāristi! Paši savus s*dus vāciet! Netaisos jūsu vietā to darīt. Kā nekā, 2% no IKP sazāģēšanai esat no nod. maksātājiem pieprasījuši - pilnīgi pietiekoši, lai samaksātu un panāktu, lai naudiņas saņēmēji ne tikai gudri lej krāsainu vasku no pakaļgala, bet arī savus elementāros darba pienākumus izpilda pēc labākās (?) sirdsapziņas (ja tāda, protams, ir).
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

Re: Kad LV '201... = LPSR 198... jeb varas stulbumā esam atgriezušies PSRS laikos.
« Atbilde #181 : 2017. gada 13. jūnijs, 10:18:30 »
Poligona transports bez numuriem ir normāli, apgalvojumam, ka kādu noziegumu izdarīs un pazudīs nav nekāda seguma. Puiki vālē bez uguņiem? Jā, operācijas laikā tā dara, izbrauca uz ceļa un aizmirsa ieslēgt. Citi šoferīši parasti pamidžina un problēma beigusies. Parasti tieši mūsu militāristi pat pārāk centīgi ievēro dažādas ētiskas nianses, Dāņi brīnās un prasa - kā pēc mācību dienas aliņu nedrīkst? Ir cilvēcīgas lažas, arī man un arī Tev - par numuru neesamību nezinu, ko uz ceļa izlīda, varbūt drīkstēja, varbūt ceļinieki ir pabrīdināti un transports/ekipāža ir reģistrēta speciālā pavēlē. Uģuņi nav pamats histērijai un nomelnošanai.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #182 : 2017. gada 13. jūnijs, 20:11:29 »
Galvenais, ka krievu tanki brauc ar uguņiem un numuriem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #183 : 2017. gada 13. jūnijs, 21:03:02 »
Gan jau pagrieziena rādītāju arī ieslēdz ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #184 : 2017. gada 14. jūnijs, 00:12:10 »
Galvenais, ka krievu tanki brauc ar uguņiem un numuriem.

Bet es taču to pašu saku, - Krievijā krievu tanki, LV - savējie. Jā, speciālas pavēles, operācijas (novada galvaspilsētā ... pie leilveikala šodien norisinājās LA un NATO sabiedroto karaspēka kopīga operācija ar nosaukumu "nopērc polšu" :)
Redz, it kā miera laiki, bet ir taču daļa cilvēku, kuri par normālu uzskata to, ka kāds "ar speciālu pavēli" mūsu CP un likumdevēju izpratnē nolej ar krāsaino vasku svēto govi - satiksmes drošību. Jā, teiksiet, - nekas taču nenotika! Protams, - pievienojos! Nekas nenotika, tikai tad man tāds jautājums. Ja 5:00 no rīta kkādā sīkā ciematelī, kurā visi vēl čuč, zigfrids pa platu, pārredzamu un pilnīgi tukšu ceļu brauks atļauto 50 vietā ar 65 .. 70 .. 80 ..., tad CP inspektoram argumenti tipa: "Nekas nenotika", "braucu bez avārijām X gadus", "esmu braukšanas specs, virtuozs un superpieredzējis" liksies vērā ņemami, lai palaistu bez protokola? Nu, vai nav tādi kā dubultie standarti atkal? Jeb stāsts par vērsi un Apolonu (?) kārtējo reizi?
Tēma, atgādināšu, bija par to, ka esam atgriezušies 1980.-o gadu sākumā. Nu, takšu atcerieties, toreiz tač okupācijas armija arī darīja kur, kad un kā gribēja visu, kas vien prātā ienāca. Un, ja kāds ko burkšķēt sāka, aizbāza muti ar valsts noslēpumiem, NATO (tagad - Krievijas) drīzo agresīvo uzbrukumu draudiem, utml.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. jūnijs, 00:21:16 no Zigfrids »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #185 : 2017. gada 14. jūnijs, 00:17:22 »
Quot licet Jovi, non licet bovi!

Jupiteru, Zigi, Jupiteru ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #186 : 2017. gada 14. jūnijs, 00:18:55 »
Quot licet Jovi, non licet bovi!

Jupiteru, Zigi, Jupiteru ;)

Oi, atvainojos, pareizi, - par Jupiteru runa bija! Paldies, Minne, par labojumu!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #187 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:04:41 »
Bet vai tad Krievija šodien nevienam nav uzbrukusi?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #188 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:16:52 »
Bet vai tad Krievija šodien nevienam nav uzbrukusi?

Nu ne taču! tikai ar ieroču spēku apstiprinājusi leģitīmu referendumu rezultātus! :)  tā teikt zīmogu uzlika un asiņainu parakstu.

reku Zigim kārtējais armijas pārkāpums http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/664811-siguldas_puse_militaro_macibu_dalibnieki_iebrauc_saimnieciba_armija_atvainojas
- brauca bez gaismām
- parkojās nepareizajā ceļa pusē
- šāvieni traucēja vistiņām dēt oliņas
 :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #189 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:29:29 »

Bet es taču to pašu saku, - Krievijā krievu tanki, LV - savējie. Jā, speciālas pavēles, operācijas (novada galvaspilsētā ... pie leilveikala šodien norisinājās LA un NATO sabiedroto karaspēka kopīga operācija ar nosaukumu "nopērc polšu" :)

Ja? Formās pēc polša nedrīkst. Redzēji polšu, pie kura veikala, kurā laikā?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #190 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:35:28 »
es ar domāju, ka sabiedrotie šņabi nemaz dzert nemāk. Drīzāk bija pēc kolas piestājuši!
Mao, cik litru kolas ir paredzēts LV armijas dienas devā? :) un kā poligonā kolu gatavo? :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #191 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:46:30 »
es ar domāju, ka sabiedrotie šņabi nemaz dzert nemāk. Drīzāk bija pēc kolas piestājuši!
Mao, cik litru kolas ir paredzēts LV armijas dienas devā? :) un kā poligonā kolu gatavo? :)

Ne formās, ne mācību laikā, ne speciālā transportā, ne naktī, ne dienā, ne pārtraukumā šņabi pat pirkt nedrīkst. Kola nav ēdienkartē. Laimas un c. šokolādes batoni gan ir, medus ir, ievārījumi ir mazās paciņās. Blašķē jābūt ūdenim, obligāti, pārbauda.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #192 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:55:02 »
Neapstādināju un neaizrādīju. Nez' kas es viņiem tāds par policistu, ka viņiem būtu jāstājas?
Otrkārt, ir visticamāk gana daudz cilvēku, kuri saņem algu par to, lai nekas tāds nenotiktu. Šai armijā dienējis neesmu, - nezinu, bet PA bija tāds daļas dežūrējošais virsnieks, kurš priekšniecības prombūtnes laikā atbildēja par notiekošo. Bija ģežurnij po KPP (kontroļno propusknoi punkt), kurš vārtus no/uz daļās teritoriju varēja atvērt un varēja neatvērt ... Tādas Militārās policijas ar visiem auto un bākuguņiem tai armijā vispār netiku redzējis, bet tagad - ir. Nu, ja visi tie neko ... Tad ko tāds civilists zigfrids?

Kas viss vienam tādam zigfridam tikai nav jādara!? Valsts un pašvaldības pārvaldē - jāpiedalās, pie tam viens pašvaldības deputāts, pats taujājis pēc jaunām idejām un no jūsu padevīgā kalpa tādu saņēmis, uzreiz nostājās pozā "Tava ideja, - tev arī jārealizē", tipa - tagad ej un atrodi sponsorus, izstum cauri Domes lēmumu, nodrošinot deputātu vairākumu, no otras puses - sarunā tos, kuri tavu ideju realizēs, vienojies ar viņiem par algām ... nu, atnes visu uz šķīvīša, bet mēs pirms 3. jūnija vēlēšanām visiem stāstīsim, kā esam cīnījušies un realizējuši - balsojiet par mums. :)
Pašvaldības vietā jāorganizējas talkai un jāvāc atkritumus (= par brīvu pašvaldības vietā tās funkcijas jāveic)
Tagad vēl armijniekus ar kara tehniku uz šosejas jābremzē, lai viņiem lekciju par ceļu satiksmes noteikumiem nolasītu ...
Nav tā kā par daudz prasīts no viena tikai - cilvēka, citu neizdarības lāpot?

18gadīga meiča var. Bet nu lab, nesāc nu tik raudāt, neviens Tev neliek ne kur skriet un ne ko grābt, no tā ko nemāki. Nebūs vardarbības, mieru. Kamer esam NATO...  :smej:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #193 : 2017. gada 14. jūnijs, 09:58:27 »

Paši, paši, godātie militāristi! Paši savus s*dus vāciet! Netaisos jūsu vietā to darīt. Kā nekā, 2% no IKP sazāģēšanai esat no nod. maksātājiem pieprasījuši - pilnīgi pietiekoši, lai samaksātu un panāktu, lai naudiņas saņēmēji ne tikai gudri lej krāsainu vasku no pakaļgala, bet arī savus elementāros darba pienākumus izpilda pēc labākās (?) sirdsapziņas (ja tāda, protams, ir).

IKP.  :smej:
Diezikapē tai Krievijai ir 35% budžeta norakstīti militārajam sektoram, ja mums ar 2% pa daudz?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #194 : 2017. gada 14. jūnijs, 10:05:21 »
dīvaini, ka cilvēki baisi satraucās, ka garām bruņmašīna nobrauc, vai kāds pašaudās drusku...

nē, nu saprotams, ka suns iet ciet no tiem blīkšķiem un arī govs var noraut pienu... bet man laikam patiktu, ja manā pļavā kāds 2 propelleru helikopters nosēstos, vai tīrumā kāds ar ložmetēju pašaudītos...čaulītes no kā svilpes taisīt visam mūžam pietiktu :D