Autors Tēma: Populārā psiholoģija - attiecības  (Lasīts 14908 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Populārā psiholoģija - attiecības
« Atbilde #60 : 2017. gada 24. maijs, 20:25:15 »
St.citu, īpašnieks - tas vēl nenozīmē, ka pasūta mūziku un pirmais lasa avīzes...
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #61 : 2017. gada 24. maijs, 20:29:11 »
St.citu, īpašnieks - tas vēl nenozīmē
Tas vairāk no juridiskās puses, kura galu galā Zigfridu iegāza.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2017. gada 24. maijs, 21:10:31 »
Jap, bet ja radīsies konfliktsitueišens, tad tas īpašnieka parakstiņš uz atļaujas
būs ļoooti būtisks. :)
Un nodot explutācijā un iezimzēt zemesgrāmatā bez tā parakstiņa ar nevarēs.

tas_pats_lv

• Viesi
!
« Atbilde #63 : 2017. gada 24. maijs, 23:08:57 »
Es uzdevu jautājumu nevis izteicu piedāvājumu. :D

Ak meitenes! Uz jautājumu es atbildēju ietiekami skaidri, vai kas palika vēl neskaidrs?  :brauc:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #64 : 2017. gada 25. maijs, 09:50:30 »
Paskatījos senus rakstu galus, tur šodienai ierakstīti vārdi:
Citāts
Kopumā, secinājums bija, ka mani, tevi un Lāsmu vieno totāla otra neizpratne.
Proti, pasaulē mēdz trīs vienam perpendikulāri cilvēki, proti, ļoti bieži mēdz būt ka kaut kāds trešais punkts definē ka 2d paralelitāti un vienvirzienību. :) Kas ir vajadzīgs attiecībām, bet padara to par šausmīgu sarežģītu padarīšanu.  ;)   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2017. gada 25. maijs, 10:28:48 »
Paralēli būs garlaicīgi, kā divas slēpes...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #66 : 2017. gada 25. maijs, 10:44:31 »
Es pilnīgi piekritu, ka tas ir šausmīgs izaicinājums :) Ja ka tu otru cilvēku redzi kā punktu, nevis kā līkni, kur ir daudz kas palīdzošs. Un tad ir jaaktivize visas tavas imaginārās spējas, lai nekļūdītos pa lielam. Kad Tev ir jāspēj izveidot tāds otra cilvēka tēls, ka viņs daudz maz būtu patiess, bet dabā tu redzi tikai punktu. Un tas kaitinošais ir aizrādījums, ka re tak ir tev redzams 3d cilvēks, ko tu vari dzenāt šo punktu? ;) Un tā par Tevi irgojas punkts :D :D :D   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2017. gada 25. maijs, 10:57:52 »
Oi, kur var ņemties ar to teoterizēšanu..., tikmēr dzīve pasoļos Tev garām :)
Dzīvo, vienkārši dzīvo. Un ļaujies pārsteigumiem :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #68 : 2017. gada 25. maijs, 11:22:08 »
Pārsteigumi manā vārdnīcā nav labie vārdi ;) Un dzīve soļo lieliem soļiem man garām  :just_popcorn:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #69 : 2017. gada 25. maijs, 11:29:21 »
Pārsteigumi manā vārdnīcā nav labie vārdi ;) Un dzīve soļo lieliem soļiem man garām  :just_popcorn:

Pats vainīgs, ka savas iespējas neizmantoji.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #70 : 2017. gada 25. maijs, 11:34:54 »
Pats vainīgs, ka savas iespējas neizmantoji.

Protams, kurš gan cits. Bet man patīk tikko dzirdēta dziesma: I don't love you, I just lonely :) Tās ir iespējas čakarēt (es pat nezinu vai ne tiešā nozīmē ;) ) citus cilvēkus aiz gara laika. Ehh, jaunība bija arī tādi laiki ;)  Gribas ko nozīmīgāku :)   

Atslēdzies tex

« Atbilde #71 : 2017. gada 27. maijs, 20:12:15 »
Lūk, tādam, kas runātu ar veci, tikai tāpēc, ka vecis, es principā atteiktu, ja vien man tas nebūtu dikti izdevīgi. Un jā, ir vairāki nekustamie un bijuši vairāki auto.
Es nespēju vien kasīties par to, ka autoservisā to, kas MANAM auto vainas, kāds remonta iespējas un cik tas maksā, stāsta līdzatbraukušajam bikšainim, ko es vnk vizināju. Tas bija mans auto un es par to visu maksāju, nemaz nerunājot par to, ka šim knapa vakarskolas vidējā, aber es tad biju gandrīz bakalaurs eksaktā zinātnē. Uzskatu, ka būtu jāstāsta man, nevis līdzbraucējam tikai tāpēc, ka viņš vecis (tirliņš protams tas eksemplārs arī bija un drīz pēc tam no viņa klātbūtnes atbrīvojos).

Vai par īpašumu, ka grib īrēt gabalu vai vēl ko, nevajag jautāt uz vietas dzīvojošajam strādniekam, kas pieskata īpašumu (it kā "saimnieko"), bet tomēr zvanīt/rakstīt īpašniecei (tikpat kā neesmu uz vietas). Loģiski būtu tam uz vietas vnk palūgt īpašnieka/ces numuru. Kādam lauku darbonim prātā neienāca... vot i palika bez. Jo par nomas summām, piedāvātajiem līguma nosacījumiem utt būtu jārunā ar īpašnieku/ci neatkarīgi no dzimuma tieši tāpēc, ka bez tā/s paraksta nekāda līguma nebūs.
Nav vērts runāt ar strādnieku/īrnieku/ciemiņu, tikai tāpēc, ka vecis un tur uzturās. Un pofig, par ko viņš tur izliekas un kas varētu atgadīties ar viņa vārgo ego, ja runa par nopietnu ar $ saistītu vienošanos, tad kaut par dažām naudiņām zemesgrāmatā var ieskatīties, kam kas īsti pieder. Citādi nav nekāds brīnums, ka tad, kad vienošanos vajag juridiski noformēt, izrādās, ka īpašniece nepiekrīt un d**ā darbs un materiāls :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #72 : 2017. gada 27. maijs, 20:50:51 »
Nūūū, te atkal ir koks ar galiem.
Mani nekādi nesatrauc runāšana ar vīrieti. Pirmkārt tāpēc, ka vīrietim būtu jābūt lēmējam. Un sievietei būtu jājūtās kā aiz akmens sienas (pasargātai, ne ieslodzītai). Protams, tas kļūst par ekskluzīvu pasākumu. Otrkārt - kādēļ lai nebūtu pārstāvis/advokāts/sekretārs/pārvaldnieks?
Treškārt, neredzu nekādu lielo ieguvumu ilgākā laika periodā, ja pašas sievietes noliek vīrieti kājslauķa vietā. Tad beigās var sanākt pašām iegādāties vibratoru un brīnīties par bumbuļainiem bicepsiem un tricepsiem, pliku pļešku un ūsām spogulī...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2017. gada 27. maijs, 22:18:31 »
Vīrietis lēmējs tik tādēļ, ka vīrietis? Prāta spējas vairs neko nenozīmē?
Nu... pat nebūs ko teikt... :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #74 : 2017. gada 28. maijs, 00:10:51 »
Es domāju ka šeit vietā ir jautājums, vai īsteni kareivīgām feministēm (matriarhāta ieviesējam) varbūt laimīgas attiecības ar vīriešiem? Un vai viņu problēmas ar vīriešiem bieži vien neslēpjas viņu nesējā pieaugt un pārkāpt pirmajām (vai ntajām) neveiksmīgām attiecībām?  :scratch: Un vai kādai ar šādām problēmām ir ienācis prātā konsultēties pie psihologa?
p.s. vīrietis ar vīrieti cenšas runāt, jo viņi runā pēc vienādas loģikas shēmas, kur sievietēm tās mēdz būt atšķirīgas.