Autors Tēma: Ivans atrasts ...  (Lasīts 14535 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Ivans atrasts ...
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. jūlijs, 23:47:53 »
Cik tajos Dubeņos vispār cilvēku palicis? Visticamāk vieni pensionāri, un, ja kāds jaunāks - neglābjami nodzēries...

Dubeņi ir apdzīvota vieta aiz Liepājas ezera, Grobiņas novada centrs, tur ir kādas ielas 15. Un tur blakus ir Dubeņi 1, Dubeņi 2 un Dubeņi 3 :) Tā kā cilvēki tur ir. Un uz turieni viņu aizvedis Liepājas pilsētas autobuss, kas apkalpo arī Grobiņas novadu. Ko Ivans tur meklējis, viens dievs vien zin...

Un es esmu pilnīgi sašauts par to, kāpēc Latvija raksta debilus likumus, kurus viņa elementāri neievēro. Nu kas tagad ir vainīgs ka "bērnu tiesības aizsardzības" likums nav ievērots. Cik Dobeles Latvijā vajag, lai saprastu, ka kaut kas tomēr nav kārtībā ar bērnu tiesību aizsardzību?

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. jūlijs, 23:54:27 »
cik nu ir būts tāds mazmiestos, tie tiešām ir kā izmiruši

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2017. gada 12. jūlijs, 00:04:16 »
Pēc autobusa šofera teiktā, sakāpis daudz cilvēku...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2017. gada 12. jūlijs, 00:12:30 »
Es tikai domāju... cik ļoti viens pats bija tas mazais puisītis, tik ļoti viens...
kā tas bērns jutās...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #19 : 2017. gada 12. jūlijs, 00:14:31 »
Pēc savas pieredzes varu teikt, ka ir ļoti grūti atcerēties un sasaistīt kopā 2 dažādās vietās redzētu SVEŠU cilvēku. Vismaz pati esmu sevi pieķērusi, ka nepazīstamus cilvēkus neatceros... Visspilgtākais piemērs no iestājeksāmeniem augstskolā. Toreiz mutisko eksāmenu liku kopā ar 4 puišiem, 3 no kuriem  pēc tam kļuva par grupasbiedriem. Taču no eksāmena neatceros nevienu no viņiem, tikai vēlāk sarunās uzzināju, ar ko kopā "vienā porcijā" tad liku to eksāmenu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 12. jūlijs, 00:15:33 »
Tas mani aŗī vai traku padara...mazā, mazā dvēselīte. Tās viņa acis.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #21 : 2017. gada 12. jūlijs, 00:17:31 »
Bēdīgi, ka neviens neievēroja, ka zēns ir viens. Bet varbūt viņš, savas grūtās dzīves rūdīts, bija iemācījies radīt priekšstatu, ka ir kopā ar kādu pieaugušo, ka nevērīgi apkārtējie cilvēki, kādi diemžēl esam lielākā daļa, pat neievēroja, ka zēns faktiski klaiņo viens...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2017. gada 12. jūlijs, 01:45:42 »
Kādā pasaulē mēs dzīvojām!!! Bērns iziet  no mājām no rīta. Mājā paliek divi sievišķi - māte un vecais mammis. Kurām pie vienas vietas, ka puišelis nav ne pusdienās ne vakariņās mājās. Tikai nākošajā dienā ap trijiem  ziņo policijai... Manas smadzenes to nespēj sagremot. Sīkais pa to laiku jau izstaigājis visu Liepāju, ko nofiksē video novērošana un nevienu neuztrauc, ko viņš tāds vientuļš blandās apkārt. Puika iekāpj pirmajā autobusā, kas viņam gadās... Labi, daudz cilvēku esot bijis, bet cik zinu stāvēt  braukšanas laikā nedrīkst - kāpēc šoferis nejautā pasažieriem, kur ir vecāki. Droši vien puika saprata, ka nav pareizs autobus jo brauc ārā no pilsētas, loģiski, kad vairums kāpa ārā, arī  kāpa līdz. Un vai tad neviens, no ārā kāpējiem miestiņā, kur droši vien visi viens otru pazīst, nepamanīja, ka mazais viens pats paliek uz pieturas - visiem pofig? Parasti, jau visi viens otru pazīst- kurš no darba, kurš no tirgus. Un tad, kad 10 dienas 4000 cilvēku meklēja pazudušā pēdas, patiešām nevienam prātā  neienāca, ka tas arī bija Tas ķipars. Protams, ka sīkais sakautrējās palīdzību lūgt, vispirms, diez vai ir mācīts... Mani šausmas pārņem, kas tai mazā dvēselītē tai naktī notika... un pats briesmīgākais, ka tai brīdi viņu neviens nemeklēja... Kas notiek šai pasaule?!!! 

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #23 : 2017. gada 12. jūlijs, 08:38:31 »
Šobrīd es ticu, ka mazais cilvēks ir noteikti labākā vietā kā pēdējos 5 gadus ... vietā kur mīlestība nekad nebeidzas, kur nav raižu, izsalkuma un negāciju. Lai viegli!  :cry:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2017. gada 12. jūlijs, 09:19:19 »
Es esmu stulba varbūt, bet vnm, kad redzu mazu bērnu vienu, paskatos, vai ir tuvumā pieaugušais un, ja nav, prasu, kur ir. Ir bijis, ka mamma ierodas un nikna uz mani.  Tas varbūt ir tāpēc, ka man ir mazliet profesionālā deformācija, pilnīgi pieļauju, ka, piemēram, grāmatvede bērnu, kas ir viens, pat neievērotu :( :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2017. gada 12. jūlijs, 09:23:22 »
Vot tādā arī dzīvojam... Kad 5 gadīgam ķiparam pajautā, kāpēc šams lauž apstādījumu ceriņus (visu stumbru, ne dažus ziediņus), a viņš tev ar labi izlolotiem 9-stāvīgajiem tāāā nodod, ka mati saskrullējas. Septiņiem pajautāsi, kāpēc blandās kur nevajag, dabūsi šalti ar samazgām, astotajam vairs nejautāsi. A tas kā reiz tāds Ivans....
Es no savas - visai konkrētās pieredzes Olainē un Rīgā, moskačkā.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2017. gada 12. jūlijs, 09:42:12 »
grāmatvede bērnu, kas ir viens, pat neievērotu :( :)

Grāmatvedei vajag bērnus simtos un tūkstošos  :smej:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2017. gada 12. jūlijs, 09:57:12 »
Radiem izteikt liidzjuutiibu meele neceljas... es shamos veel par noveshanu liidz nsavei sodiitu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2017. gada 12. jūlijs, 10:00:31 »
Ai, nu jau visi būs vainīgi...šoferis, tantuki busā, nevērīgie garāmgājēji..., bet māte? Māte?
Nu, protams, kāds vērīgs cilvēks un nelaime  š o r e i z  varēja nenotikt..., lai nu tā sieviete
izdarītu kādus secinājumus savā dzīvē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2017. gada 12. jūlijs, 10:17:24 »
Izdariis- par vienaldziigajiem liidzcilveekiem ;)