Autors Tēma: Mēbeļu restaurēšana  (Lasīts 3724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Mēbeļu restaurēšana
« Atbilde #15 : 2014. gada 05. novembris, 11:00:35 »
Mums jāatpūšas! Vdrug karš, a mēs noguruši... :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2014. gada 05. novembris, 12:55:48 »
 :laugh: :laugh:  par to arī runa, karš, demogrāfiskā sprādziena aktualitātes valstī, bads Ganā, ... galu galā kārtējais pasaules gals

Atslēdzies alex

« Atbilde #17 : 2014. gada 05. novembris, 12:57:58 »
:laugh: :laugh:  par to arī runa, karš, demogrāfiskā sprādziena aktualitātes valstī, bads Ganā, ... galu galā kārtējais pasaules gals

Jap! Mūsdienās ir TIK daudz par ko uztraukties!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2014. gada 15. novembris, 03:58:43 »
He heee... tagad tik lasu :)
laika nebija iepriekšāk  :coffee: Ir lipiga šitā kaite, un uz mūžu :smile: imunitāte neveidojas. ja esi vienreiz beņķi uzmeistarojis... dīvānu pārvilcis, galdu parkrāsojis... nekur tu nespruksi  :taunt:
Janciigi,ka šobrīd,kad varu atļauties nopirkt da,kadu mēbeli vien sagribesies...
nagi niez atdziivināt kaimiņu izmesto hm...pat nezinu kas tas ir...labi,teiksim tumbočku...
kreeslus pārvilku ar citu audumu...jo žēl bija laukā mest labi,smuki, priedeskoka... kur radās ..vairs neatceros,laikam iepriekšējie īrnieki atstāja....utt..
man tikai iztrūkst plānošanas moments... :)
Ir doma- no šitā var kko uztaisiit un materialu parskaitījums galvaa,ko tam vajag....
tad ķeros klāt ...visbiežāk bez jebkadas sajēgas ko darīšu un kā tam jaizskatās beigās... :coffee:

p.s ienaca pratā storijs...
vasara braucam uz lielveikalu..tur remonti un rekonstrucija .noliekam mašinu stavlaukuma un virzamies gar  lielajiem būvniecības gružu konteineriem...UN tur pret vienu stāv atsliets..pa gabaliem sadalījies ,sapuvis beņķis... ar metala kaltu atzveltni un rokubalstiem...īsts makslas darbs...
mēs ar vīrieti..abi vienlaicīgi paskatamies viens uz otru-  jautajums- vai tu doma to pašu ko es??? netiek skali izteikts :rofl: ..s ļohkim dvižeņijem ruki- šams pardzen mašinu blakus beņķim,es noraušu zirnekljtiiklus un mums ir dabiča!!!:))
kad vinju izjaucām(tas nebija viegli,jo viss bija ieruuseejis),salikām, notiirijam ,parkrāsojām....tāda konfekte...
tagad stāv garāžā un gaida,kad buus gardens kur viņam izpausties krāšņumā:))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #19 : 2014. gada 15. novembris, 11:41:46 »
Tad kad es kādu grabažu metīšu ārā es tev paziņošu :) varēsi kopā ar bomžiem pie misenēm karot :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2014. gada 15. novembris, 12:06:05 »
Mellen, a bildi tai dārza mēbelei var palūgt? Lai citi arī varētu patīksmināties kopā ar Tevi.  :clap:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2014. gada 15. novembris, 13:01:04 »
Mellen, a bildi tai dārza mēbelei var palūgt? Lai citi arī varētu patīksmināties kopā ar Tevi.  :clap:
paluugt var...:)
bet es esmu slinka uz šito..es pat neesmu centusies noskaidrot,kā te var ievietot bildi :)
un vel,man bieži aizmirstas nofotogrāfēt sākum momentu :D ar tadu skubu ķeros pie idejas, ka tad,kad jau paari pusei atceros...a bildes- before, ta naf  :faint:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega