Sveiki miiljie! Te Lynx. Palasiiju diskusiju. Bija interesanti. Tad nu mans viedoklis.
Man tieshaam ljooooti pietruukst Latvijas. Pat ne Riigas, tur vecpilseetaa patuseetu vienu dienu un viss. Gribu Liepaaju.... ljoooti. Ar saaljajiem veejiem un juuras shalkaam. Bet tas nu taa...
Par teemu- ja gribat iepaziit valsti, nebrauciet uz tuuristu iecieniitaam takaam. Es te konkreetaak par Itaalijas dienvidiem. Jaa- Amalfi krasts, Neapole, Sorento u.t.t.... protams skaisti, bet shabloniski. Ja gribat atrast iisto Itaaliju ar mazajaam irlinjaam kur svaigi izmazgaata velja zhaaveejas un pusdienlaikaa visa pilseeta pildaas ar eedienu smarzhu, jo ir tak pusdienlaiks, brauciet shurp - uz Basilicatu....
Te ir mazaas pilseetinjas kalna galaa, kur rit raama un nesteidziiga vieteejo dziive. Te ir oliivu lauki un nebeidzami auglju daarzi, kuros gandriiz vienmeer briest kaadi sezonai raksturiigi auglji. Vasaraa persiki, aprikozes, veelaak viinogas, hurmas, viigjes, ziemaa citrusaugli....
Reiz muusu viesi no Latvijas teica, ka tieshi sheit, ne Romaa, ne Milaanaa esot atradushi iisto Itaaliju